sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

effik

Cytat: claridad w 03 Sie 2010, 12:01:49
o rety ja nogi też mam nie za fajne :( jakieś siniaki, zadrapania, jakbym po drzewach latała :( Hm, a co z butkami, które sobie poprzednio kupiłaś? Pamiętam, że były super fajne!

butki fajne, ale nie pójdę tak samo ubrana, bo część towarzystwa też tu będzie. ale głównie chodzi o to, że teraz w pełnych butach to może mi być za ciepło. wiem, pończochy do otwartych pasują jak pięść do oka :(

inkageo

Ja mam wielki strup na goleni (czy jak się zwie ta kość z przodu pod kolanem) i on się paprze już miesiąc, od kiedy rozdrapałam po ugryzieniu komara :(
Imagine there is no hate

effik

ja mam ogólnie pełno krostek, śladów po goleniu, bladości ogólnej (choć balsamuję balsamem opalającym), żyłek, blizn... ech do dupy to.

szelma

Ja mam taką bliznę na kostce po zacięciu się przy goleniu, że kiedyś kolega spytał się, czy miałam operację lol. Z lekka się przeraził, kiedy wyjaśniłam, że to ja sobie sama tak :D.

siog

musze sie zebrac na wesele tez. najwiekszy problem teraz z mala :)

ok. szukam szala/u do mojej zielonej kiecki. u nas sie ochlodzilo juz i w kosciele troche zimno... wymyslilam sobie duza chuste w jakies wzorki/maziaje z cieniutkiej welny. no i problem z butami... nie chce kupowac nowych a w szafie mam do niej tylko pasujace zlote sandalki.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

no i nie mam torebki :(

inkageo

Siog piękna ta sukienka! A nie lepiej czarne buty?
Imagine there is no hate

mayagaramond

siog - a nie kupilas kiedys sliwkowy butow?
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

siog

Cytat: golinda w 03 Sie 2010, 12:21:46
siog, te które ci wykupili idealnie by pasowały :dreaming:

no nie dobijaj

Dodany tekst: 03 Sie 2010, 12:25:20

Cytat: mayagaramond w 03 Sie 2010, 12:23:25
siog - a nie kupilas kiedys sliwkowy butow?

ktore? kiedys jak wychodezilam za maz? mialam z nine west i mi kamyki powypadaly i zwrocilam je

justynaaaa2

siog

syt taka: czarne bylyby super ale nie mam calkiem czarnych butow. mam tylko te manolo ale z kropkami bialymi a one nie pasuja. chcialam kupic te wezowe i te czarne. ale wesele za 2 tyg i niestety nie dostane kase do tego czasu wiec nie moge kupic. poza tym ciotka kupila bezowe jak te czarne i idzie w nich na to samo wesele.

czy musze miec torebke? mala bedzie ze mna caly czas i raczej na rekach.

wezowe
http://www.lkbennett.com/shoes/sandals/CSFLATIRON933SNAKE

malo czasu. a ja wcale nie przygotowana... ani fryzury,makijazu,nic...

siog

historii ciag dalszy.... chce zrobic kok u fryzjera i teraz wypada czas obciecia i nie wiem co zrobic.czy tylko podciac grzywke a wlosy zostawic jakie sa i obciac po weselu? i co z torebka????

musze kupic czarny stanik do sukienki + spec halke pod spod

Dodany tekst: 03 Sie 2010, 12:36:44

Cytat: golinda w 03 Sie 2010, 12:34:22
jakie wężowe?

szare wezowe
http://www.lkbennett.com/shoes/sandals/CSFLATIRON933SNAKE

mayagaramond

Cytat: siog w 03 Sie 2010, 13:24:07ktore? kiedys jak wychodezilam za maz? mialam z nine west i mi kamyki powypadaly i zwrocilam je

chyba prady, ale nie pamietam, bo to bylo dosc dawno temu.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

siog

Cytat: mayagaramond w 03 Sie 2010, 12:38:45

chyba prady, ale nie pamietam, bo to bylo dosc dawno temu.

a, takie sandaly z petals? sliwka, fuksja i bez? mam je ale one sa "mocne"  i zabieraja uwage od sukienki...

mayagaramond

Cytat: siog w 03 Sie 2010, 12:40:20
a, takie sandaly z petals? sliwka, fuksja i bez? mam je ale one sa "mocne"  i zabieraja uwage od sukienki...

tak, chyba te, pamietam tylko, ze sliwkowe.

Nie masz zadnych czarnych szpilek ani sandalow? zamszowych? ;)

siog

Cytat: mayagaramond w 03 Sie 2010, 13:08:44
tak, chyba te, pamietam tylko, ze sliwkowe.

Nie masz zadnych czarnych szpilek ani sandalow? zamszowych? ;)

zadnych czarnych... ja chce te czarne powyzej!!!!!!!!!!! jak wygram lotto to kupie:)

Dodany tekst: 03 Sie 2010, 13:46:23

pomozcie wybrac kiecke dla mojej panienki:)

1.http://www.next.co.uk/shopping/girls/bridesmaid/4/4
2.http://www.monsoon.co.uk/Dresses/Baby-Girl-Isabelle-Dupion-Dress/invt/25818226&bklist=icat,5,shop,children,babygirl,babypartydress
3.http://www.monsoon.co.uk/content/ebiz/monsoon/invt/75824326/75824326_m1.jpg

justynaaaa2

ja też obstaję za tą co mobka :)

martullek

ja stawiam na nr 3 - tę samą co kasiad

siog

ok spadam po sukienke dla malej. potem pokaze:)

emcia

Cytat: szelma w 03 Sie 2010, 12:16:00
Ja mam taką bliznę na kostce po zacięciu się przy goleniu, że kiedyś kolega spytał się, czy miałam operację lol. Z lekka się przeraził, kiedy wyjaśniłam, że to ja sobie sama tak :D.
mam takie dwie, każda ma 4cm , tak się przed studniówką pindrzyłam  :crazy:

inkageo

Taką sukienkę mogę kupić, bo jest jedwabna, tania, zwiewna szyta z koła z podkreśloną talią, ale jest czarna... Ja akurat uważam, że na wesele czarny się nadaje, biały/krem nie, ale różnie ludzie do tego podchodzą... No i nie wiem co robić...

Dodany tekst: śro, 4 sie 2010, 08:35:16

Przeceniona ze 100 funtów za 30 ;)
Imagine there is no hate

emcia

Cytat: inkageo w 04 Sie 2010, 09:34:54
Taką sukienkę mogę kupić, bo jest jedwabna, tania, zwiewna szyta z koła z podkreśloną talią, ale jest czarna... Ja akurat uważam, że na wesele czarny się nadaje, biały/krem nie, ale różnie ludzie do tego podchodzą... No i nie wiem co robić...

Dodany tekst: śro, 4 sie 2010, 08:35:16

Przeceniona ze 100 funtów za 30 ;)
ta z maziajami mayowa była jakaś fajniejsza

inkageo

Ale tamta wydaje mi się bardziej spacerowo/imprezowa właśnie przez te maziaje. Mało oficjalnie/wieczorowa..
Imagine there is no hate

effik

siog, ja ci nie doradzę, ale fajne małe kiecuszki :D