wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

rudasekawf

W odpowiednim czasie będę musiała kupić gondolę. Spacerówkę mam, więc w sumie na krótko potrzebuję wózka. Myślałam nad używką. Kupowałyście.  Interesuje mnie X-lander XA jakieś opinie? Może coś lepszego polecacie? Inną opcją jest dokupienie gondoli do moje x-landera x-run, koszt ok 690zł.

marax

Ja bym dokupiła uzywana gondolę po co ci cały wózek ?

kotabma

rudasekawf, a gondola od XA nie pasuje do twojego wozka. Ja moge sie pozbyc naszej gondoli kolo grudnia.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

kotabma

Ta moja pasuje nam nawet do parasolki x-lander x-go czy jakos tak. Musialabym w domu sprawdzic

niewiemjaka

Ruda, ja mam xa zdaje się. Jest ok, choć mala gondola, krotka. Dużo dluzsza mam w maclarenie, ale jak patrze na te nowe wózki to tez maja krotkie gondole dosyć, oczywiście nie wszystkie.

rudasekawf

Cytat: kotabma w 10 Lip 2015, 09:29:53
rudasekawf, a gondola od XA nie pasuje do twojego wozka. Ja moge sie pozbyc naszej gondoli kolo grudnia.
można połączyć stelaż x-run z gondolą xa trzeba tylko adaptery x-move :) tak mi w sklepie powiedzieli

rudasekawf

dziecko urodzi się ok lutego więc gondola pewnie do max lipca-sierpnia, potem powrót do spacerówki.

Cytat: kotabma w 10 Lip 2015, 09:29:53
hmhmhm:D

rudasekawf

Cytat: marax w 10 Lip 2015, 09:00:09
Ja bym dokupiła uzywana gondolę po co ci cały wózek ?

muszę to przemyśleć, L. będzie miała ponad dwa lata jak się dziecko urodzi. Nasz wózek jest do biegania i pewnie tak jak po porodzie L. szybko wrócilibyśmy do biegania, L. biega z nami w wózku.

Koszt używanego wózka
http://olx.pl/oferta/x-lander-xa-gondola-spacerowka-CID88-IDaLRbf.html#6d896adfe7
http://olx.pl/oferta/wozek-x-lander-xa-kolor-niebieski-CID88-IDaPTRX.html#5fdeb41d55

Nie wiem czy robić sobie problem z przepinaniem gondoli lub zostawianiem L. kiedy pójdziemy biegać. Pytanie tylko gdzie to wszystko trzymać.

mam jeszcze trochę czasu na przemyślenia lol

tiliam

rudasekawf,

Ja mam xa. Ja byłam zadowolona z gondoli bardzo. Wcale mała czy krótka mi sie nie wydawała.
Teraz używam spacerówki i tez nie narzekam ;)

rudasekawf

Cytat: tiliam w 13 Lip 2015, 08:07:20
rudasekawf,

Ja mam xa. Ja byłam zadowolona z gondoli bardzo. Wcale mała czy krótka mi sie nie wydawała.
Teraz używam spacerówki i tez nie narzekam ;)

Dobrze, że idzie połączyć mój stelaż z gondolą. W sumie gondola na krótko, a z naszego x-landera też jestem bardzo zadowolona.

Może będziecie się pozbywały pod koniec roku gondoli kota / tiliam i się dogadamy :D

konwalia

Ma ktoś przyczepkę do roweru? Bo szukam

Angie

Ograniczyłam swój wybór do dwóch wózków.
Albo bugaboo cameleon 3 albo joolz.
I nie mogę się zdecydować.

Tylko cameleona kupowałabym używanego, więc musi być w dobrym stanie.

zosia2007

Miałam taki sam problem, wiesz co wybrałam ;)

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

zosia2007

konwalia

Czy któraś z was macała stokke trailz i może porównać z cameleonem. Albo moodem,  ew britax go next?
Poznań to zadupie wózkowe i ciężko jak ktoś nie chce na podstawie zdjęcia z neta.
Ps. Ciotka będę, by uprzedzić pytania ;-)

zuzia

Cytat: konwalia w 13 Wrz 2015, 07:46:29
Czy któraś z was macała stokke trailz i może porównać z cameleonem. Albo moodem,  ew britax go next?
Poznań to zadupie wózkowe i ciężko jak ktoś nie chce na podstawie zdjęcia z neta.
Ps. Ciotka będę, by uprzedzić pytania ;-)
przyjedźcie do wawy pooglądać :)

rudasekawf

Ja się powoli rozglądam za wózkiem, chciałam używany a-lander xa. Czekam na jakąś perełkę wśród ofert :)

sonatina

Cytat: rudasekawf w 13 Wrz 2015, 11:13:32
Ja się powoli rozglądam za wózkiem, chciałam używany a-lander xa. Czekam na jakąś perełkę wśród ofert :)
Ja mogę oddać gondolę do x - landera xa.  Spacerówka poszła dawno ale gondola została. Zalega mi więc chętnie ją oddam. Turkusowa. Stan bardzo dobry (chyba) bo dawno do niej nie zaglądałam.

Mam też do sprzedania Maclarena, czerwono czarny, stan bardzo dobry, po Igorze.

rudasekawf

Cytat: sonatina w 13 Wrz 2015, 12:03:22
Ja mogę oddać gondolę do x - landera xa.  Spacerówka poszła dawno ale gondola została. Zalega mi więc chętnie ją oddam. Turkusowa. Stan bardzo dobry (chyba) bo dawno do niej nie zaglądałam.

Mam też do sprzedania Maclarena, czerwono czarny, stan bardzo dobry, po Igorze.

piszę pw

konwalia

Orientujecie się gdzie najtaniej bugaboo cameleon 3?

konwalia

Angie

konwalia

4kids nawet z rabatem ma drożej,  bo dają 5% a są dystrybutorem

Kasia

Konwalia negocjuje indywidualnie rabaty. W 3 kiwi lub w 4kids.