wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

zwierzatko_mojej_mamy

jutro wystawia aparat z opisem, ze sprzedaja, bo mial byc fajny, ale robi gowniane foty lol lol lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

nionczka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 28 Sty 2010, 21:05:17
jutro wystawia aparat z opisem, ze sprzedaja, bo mial byc fajny, ale robi gowniane foty lol lol lol

Jutro wystawia aparat bo wychodza brzydkie wózki na zdjeciach chociaz byly bardzo drogie.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zwierzatko_mojej_mamy

a pojutrze plyte indukcyjna, bo niedobre obiady wychodza, jak sie na  niej gotuje ;D:D

www.annawilk.pl

nionczka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 28 Sty 2010, 21:21:50
a pojutrze plyte indukcyjna, bo niedobre obiady wychodza, jak sie na  niej gotuje ;D:D

Ide zobaczyc inne przedmioty sprzedajacego....
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zwierzatko_mojej_mamy

nionczka niestety innych brak - juz sprawdzalam z nadzieja na kolejne boskie oferty ;D

www.annawilk.pl

ishka82

Mamy wózek :aaaa: Ale nie obyło się bez nerwów ;) Bo miał zamówiony przyjść już dawno, a dalej go dziś nie było :( Info, szczególnie dla rilli: tako miało duże problemy, zawalił im się dach w magazynie, czy coś i nawet na jakiś czas zatrzymali produkcję i stąd problemy z dostawami :( Ale już jest ok i dostawy na bieżąco. Pani zaproponowała nam nieco inny model, który mają od ręki i spodobał mi się na tyle, że go wzięłam :) W przyszłym tygodniu mam jeszcze odebrać fotelik, bo nie mieli ;D Koniec końców kolorystyka taka sama, tylko kolory inaczej rozłożone, no i to nowa kolekcja, w sklepie netowym tako kosztuje ponad 1500zł, w sklepie stacjonarnym u nas pan powiedział mi, że za 1400zł sprzeda, a ja go dostałam za 1200zł, tak jak byłam umówiona za ten co nie dotarł :aaaa: Chyba w sklepie zauważyli, że się z małżem zaczynamy denerwować i jak nie zaproponują czegoś sensownego, to pójdziemy do konkurencji, a im zrobimy antyreklamę ;) :mocking:
Moja córka ma taką brykę http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=286 Tylko z pełną skórzaną rączką i trochę inaczej kolor w spacerówce rozłożony, bo pod nóżkami ma czarny materiał ;) Powiem Wam, że jak mąż zadzwonił, ze go proponują i znalazłam na necie, to mi się średnio widział, ale na żywo jest super i od razu się zdecydowałam :D Żeby tylko ten fotelik dotarł już bez komplikacji :pray:

Lwica

Ishka super "wybór" :thumbup: uwielbiam Tako a w tym się niedawno zadurzyłam..... :dreaming:
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

fasolka1980

bozena.dp

czerwony? z fotelikiem na pewno bedzie dobrze ;)
moja szwagierka ma ten sam model wózka tylko pomarańczowy, zresztą z tego co się orientuje z tego modelu są tylko 4 kolory ;)

rilla

ishka to super, ze tak wyszło!

ja gt oglądałam, chciałam nawet ten zielony, ale jakoś napis race do mnie nie przemawiał:D
to ja jutro dzwonię do sklepu - bo jak są opóźnienia, to ja mogę inny model wziąć.
A ile czekalibyście na ten wasz pierwotny typ?

ishka82

bozena.dp, chyba rzeczywiście są tylko 4 kolory :) Tamten pierwotny tez miał być czerwono czarny, ale inaczej kolory rozstawione ;) W sumie ten bardziej mi się podoba i takiego w naszej mieścinie jeszcze nie widziałam, a w zamówionej kolorystyce już kilka widziałam ;)

rilla

gt ma lepsza torbe! dobry wybor ishka... u mnie byl duzo drozszy, wiec wrocilismy do zwyklego x

ishka82

Cytat: bozena.dp w 29 Sty 2010, 22:17:22
z fotelikiem na pewno bedzie dobrze ;)
No ja myślę :) W innym sklepie mi potwierdzili wersję z opóźnieniami w firmie z powodu zawalenia dachu magazynu i potwierdzili też, że teraz już firma działa normalnie i nadgania zamówienia :) Bo u "siebie" w sklepie bym już chyba nie uwierzyła ;)

ishka82

Cytat: rilla w 29 Sty 2010, 22:19:44
ishka to super, ze tak wyszło!

ja gt oglądałam, chciałam nawet ten zielony, ale jakoś napis race do mnie nie przemawiał:D
to ja jutro dzwonię do sklepu - bo jak są opóźnienia, to ja mogę inny model wziąć.
A ile czekalibyście na ten wasz pierwotny typ?

Pani się zarzekała, że w przyszłym tygodniu by był, ale jednocześnie bardzo zależało jej żebyśmy się na ten zdecydowali, więc nie wiem ;) Nie wiem też za ile w "naszym sklepie" sprzedają go normalnie, ale podejrzewam, że za więcej niż 1200zł, bo w innym sklepie pan powiedział, że one są droższe i za 1400zł sprzeda, ale to już z uwzględnieniem rabatu ;D Podejrzewamy z mężem, że taki jak chcieliśmy rzeczywiście tako miało na magazynie, ale może uległ zniszczeniu czy coś i dlatego go wciąż nie ma...bo ten to nowa dostawa ;)

rilla

ishka dzieki, ja jutro zadzwonię i zapytam jak sprawa wygląda. Bo my możemy jeszcze poczekać, ale wolałabym wiedzieć już czy mam rozważać inny model i kolor

ishka zazdroszcze ci już tego wózka. A mebelki też macie?

Dodany tekst: 29 Sty 2010, 22:30:39

bozena.dp a szwagierka zadowolona jest z tego wózka?

ishka82

Cytat: rilla w 29 Sty 2010, 22:26:09
hm ale jednak ishka nie czekaliscie, wzieliscie ten ze sklepu?
Tak, dokładnie :) Nasz miał być taki jak w starej kolekcji jumper x jeśli o kolor chodzi, czyli czerwień na zewnątrz i czarny pasek przez środek. Ten mi się bardziej podoba i nie ma ich jeszcze tak dużo na ulicach ;) No i nie ma tych wielkich napisów "tako" i "jumper" na torbie i budce ;) Nie wiem jak w innych, ale nasz ma na podnóżku spacerówki inny materiał, taki grubszy, bardziej śliski, na pewno nadający się, żeby ewentualne zabrudzenia po prostu zetrzeć szmatką :)

Dodany tekst: 29 Sty 2010, 22:34:08

Cytat: rilla w 29 Sty 2010, 22:30:18A mebelki też macie?
Mebelki mąż jutro odbiera :)

Dodany tekst: 29 Sty 2010, 22:36:06

rilla, a jaki Wy w końcu wybraliście?

rilla

tak właśnie jest w tych nowych, w piracie tez i w jumper fx. Ten materiał to ponoć duży plus.
A bryka fajna! ciekawe jak się będzie sprawować, ale pewnie super
to kiedy skręcanie i ustawianie mebelek?
ale ten czas niesamowicie szybko minął

ishka82

Mam nadzieję, że bryka będzie sprawować się super :) Na razie zadziwia mnie jej zwrotność i łatwość prowadzenia i trochę przeraża ciężar ;)
Jak znam męża, to mebelki poskręca jutro jak tylko wróci z pracy :) Na niedzielę i poniedziałek (bo ma wolne) mamy w planach poprać, poprasować i posegregować ubranka i rzeczy dzidzi i zrobić małe przemeblowanko tak, żeby już wszystko było na swoim miejscu :D

marax

jakie macie mebelki . Moja laura ma juz poskrecane meble w pokoju . jak bede miala czas to porobie foty

ishka82

Dzisiaj widziałam to łóżeczko na żywo, bo wcześniej tylko foty na necie i powiem Wam, że jest śliczne, a troszkę się bałam, że zamawiam "w ciemno" ;)