Torebkowo

Zaczęty przez mayagaramond, 02 Lip 2012, 16:03:55

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ddu

przyszła torba, szkoda, że poprosiłam o mniejszą wersję.
jest świetnie odszyta, ładna, jedyne, co mogłoby być inne, to mogłaby być sztywniejsza
kilka zdjęć specjalnie dla zosi

ddu

i na wieszaku, i w środku wyhaftowane imię

zosia2007

super :)
to jest rozmiar M czy L?

ddu

marax

Cytat: ddu w 10 Sie 2015, 12:31:17
na mnie taka czeka już w Toruniu:
http://manashop.pl/torby-z-tkaniny/115-worek-grey-aqua.html
ile kosztuje ? A już widzę 169 tak ?

wrobelek0403

Cytat: ddu w 10 Sie 2015, 12:31:17
na mnie taka czeka już w Toruniu:
http://manashop.pl/torby-z-tkaniny/115-worek-grey-aqua.html

super te torby mają :D moze sobie cos sprezentuje na jesien :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Justynna

Cytat: ddu w 13 Sie 2015, 22:55:55przyszła torba, szkoda, że poprosiłam o mniejszą wersję.
jest świetnie odszyta, ładna, jedyne, co mogłoby być inne, to mogłaby być sztywniejsza
świetna!

mayagaramond

Porozmawiajmy o moich problemych lol

Chcialam kupic ta torebke:

http://www.thelittlegreenbag.nl/artikel/15399/furla-alice-medium-top-handle-bag/?utm_source=retargetingcriteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=retargetingcriteo

Ale "przymierzylam" ja i przeszkadza mi krotkie ucho. Wolalabym ta, ale nigdzie jej nie ma...
http://thumbnail.image.rakuten.co.jp/@0_mall/culture/cabinet/1503-pic6/fu-760331_1.jpg

I teraz nie wiem, co zrobic lol
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Ta której nie ma zdecydowanie fajniejsza!
Imagine there is no hate

mayagaramond

Cytat: inkageo w 19 Sie 2015, 12:41:02Ta której nie ma zdecydowanie fajniejsza!

dlatego jej nie ma pewnie lol
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

golinda

słabe te torebki. po co ci taki mdły róż?

mayagaramond

Ale ja właśnie taki chce, pudrowy róż :)

zosia2007

druga ładniejsza :)

golinda

Cytat: mayagaramond w 19 Sie 2015, 15:39:30
Ale ja właśnie taki chce, pudrowy róż :)

czabyło moją wittchena brać ;)

zwierzatko_mojej_mamy

dziwny ten kolor, troche brudny na focie, ciekawe jak w realu, aczkolwiek ja nie lubie tej faktury skory dotykowo, jakas fobia ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mayagaramond

Mam!! Przestałam jej już szukać, weszłam dziś do sklepu czekając na koleżankę, a tam moja torebka.
Nieprzeceniona. Pytam się - przepraszam, czy to jest model z letniej kolekcji?
Nie, to zimowa
Hm, ale to Magnolia, była w letniej kolekcji
Kolor jest z letniej
No właśnie
Mogę ją pani przecenić o 30%
Naprawdę? Jestem już ucieszona, ale jeszcze nie biegnę do kasy.
Mogę nawet 50%

Przy 50% nie mogłam odmówić :)

callja

POKAŻ, POKAŻ :)

Ech, jak pomyślę, że będę musiała szukać dla siebie torebki... :bad:
Wchodzę do sklepu, opisuję, jakiej torebki szukam... Pokazują. "Tak, jest ładna, ale niestety nie ma dzielonej komory" - "No ale przecież ma dwie kieszenie, to prawie tak samo!!", ok, jeszcze zaciskam zęby. "Nie ma kieszonek, przód jest gładki, szoperowaty" - "Ma kieszonkę na klucze, przecież tyle wystarczy!! Kosmetyczkę se pani do środka wsadzi albo o, taki ładny organizerek mamy, to se pani dokupi i będzie git".

Aaaaaaaaaaaaaaaaa!! Czy ja mówię po polsku czy po chińsku?! Proszę krótko i węzłowato: średni rozmiar, dłuższy pasek, dzielona komora, max kieszonek wewnątrz i zewnątrz, a pokazują mi wory, bo "modne" :sciana: :sciana: :sciana:

Chyba czas skontaktować się z firmą o której pisała ddu ;)
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

mayagaramond

callja

Cytat: doda w 25 Sie 2015, 19:39:06callja gdzie Ty robisz zakupy?
W sklepach :P
Komunikuję, czego szukam, i rzadko napotykam na zrozumienie lol lol

Cytat: doda w 25 Sie 2015, 19:40:17
albo w necie
Szukam, szukam... i figa. Tak, jak ciuchy kupuję w necie często (a odsyłałam aż raz) i z przyjemnością, tak do butów i torebek za chiny szczęścia nie mam :(
Dlatego ostatnio prawie bosa zostałam, boty mam takie jakie potrzebuję (a nie, bo "ładne"), torebkę "użytkową" mam aż jedną, no, teraz dwie (jasna letnia i jesienna ciemna), a "wieczorowe" dwie - no do kolekcji may'i do mi duuuuużo brakuje lol lol

callja

Cytat: doda w 25 Sie 2015, 20:06:43
callja nie no ale serio

rzadko mi się zdarza iść do sklepu z butami / torebkami / ciuchami i mówić sprzedawczyni co chcę i czekać aż mi pokaże.
w zasadzie nie pamiętam takiej sytuacji
Wiesz co, ja torebkę MUSZĘ mieć z dzieloną komorą, stąd pytam ekspedientki, które to torebki takową posiadają - kwestia czysto praktyczna, bo po co mam zaglądać do każdej, wywlekać wypychające ją papierzydła, tracić czas?? Torebki bez dzielonej komory nie kupię, choćby była najcudniejsza, och i ach ;)

Właśnie, gdzie ja wetknęłam moją jedyną kopertówkę, przyda mi się na wesele :hmm:
Ofkors kopertówkę dostałam w prezencie (Victoria's Secret), sama takich rzeczy nie kupuję, bo używam raz na ruski rok lol

callja

Cytat: doda w 25 Sie 2015, 20:13:06to ja muszę mieć taką, która pomieści format a4 , bo muszą mi sie mieścić akta
Teraz się rozumiemy :D

mayagaramond

Cytat: dragonfly w 25 Sie 2015, 18:54:06Maya, Cudna ta torebka!!!!! Nie mieli jeszcze jednej?

Oni nie, ale jest jedna w Japonii ;)