Torebkowo

Zaczęty przez mayagaramond, 02 Lip 2012, 16:03:55

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

inkageo

Czyli ta:
https://www.sklep.wittchen.com/product/12138/torebka-damska.html
Droga i mam wątpliwości czy cały chleb się do niej zmieści + kosmetyczka + zasilacz do laptopa.
Imagine there is no hate

marax

eeee co ty chcesz tam nosić za dziwactwa :)

inkageo

No nie będę z chlebem pod pachą biegać. Gdzie wkładasz chleb jak wychodzisz z piekarni? :D Ja do torebki ;)
Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: inkageo w 22 Cze 2015, 22:00:27
No nie będę z chlebem pod pachą biegać. Gdzie wkładasz chleb jak wychodzisz z piekarni? :D Ja do torebki ;)
ja  w swojej mieszcze chleb, czteropak piwa, pepsi 2l, baklazana i cukinie na przyklad :D + kosmetyczka z efajka, kosmetyczka z lekami, portfel, wizytownik ogolny, wizytownik prywatny, krople do nosa, dlugopisy, zeszyt i planer roczny, komorka i klucze lol lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

marax

Cytat: inkageo w 22 Cze 2015, 22:00:27
stara pod wózek lol lol lol lol po prostu brakuje ci wózka lol lol lol

wrobelek0403

Cytat: marax w 22 Cze 2015, 22:05:35

lol lol lol
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

Ahahahahahahha :D  iluvu
Imagine there is no hate

inkageo

Ja nie lubię z siatką chodzić, jak wyskakuję z biura po chleb, czy 6 krokietów, to nie chcę być postrzegana jako baba, która się nudzi w pracy i lata do warzywniaka czy spożywczego. Jakoś zawsze staram się ukryć zakupy :D Wyszłam z torebką i wracam z torebką :D
Imagine there is no hate

Kasia

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 22 Cze 2015, 22:04:42
ja  w swojej mieszcze chleb, czteropak piwa, pepsi 2l, baklazana i cukinie na przyklad :D + kosmetyczka z efajka, kosmetyczka z lekami, portfel, wizytownik ogolny, wizytownik prywatny, krople do nosa, dlugopisy, zeszyt i planer roczny, komorka i klucze lol lol
a ty z plecakiem na stelażu chodzisz?

magdalinska

Cytat: marax w 22 Cze 2015, 22:05:35
lol lol lol

wrobelek0403

Cytat: inkageo w 22 Cze 2015, 23:51:04Ja nie lubię z siatką chodzić, jak wyskakuję z biura po chleb, czy 6 krokietów, to nie chcę być postrzegana jako baba, która się nudzi w pracy i lata do warzywniaka czy spożywczego. Jak

aaa, ja zawsze wyskakuje z portfelem i wracam do roboty z siatą wypchana truskawkami, pomidorami, szczypiorkiem itd lol lol
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

nionczka

w mojej torbie mieści się laptop, zasilacz, mnóstwo portmonetek, kosmetyczek i notesów, kilka pieluch, chusteczki, body na zmianę, książka albo kindle. Ja szczęśliwa, ale mój kręgosłup mniej.
Teraz szukam takiej "kieszeni na pasku", zeby zabrać telefon i klucz do domu  kiedy letnie stroje nie mają kieszeni. Kupowałyście kiedyś tutaj?
http://www.sklep-torebki.pl/pelle-wloska-elegancka-listonoszka-skorzana-z-klapka-granatowa-1657.html?color=305&dir=asc&order=price

mam kilka torebek na oku

nionczka

Cytat: wrobelek0403 w 23 Cze 2015, 09:27:31
aaa, ja zawsze wyskakuje z portfelem i wracam do roboty z siatą wypchana truskawkami, pomidorami, szczypiorkiem itd lol lol
biurowce warszawskie pełne są osób z dwoma kajzerkami i serkiem wiejskim w siatce

feeling.good

a widziałyście gdzieś fajne saszetki na pasku na biodra? Muszę koniecznie coś takiego nabyć.

Kasia

golinda

Cytat: feeling.good w 23 Cze 2015, 09:59:32
a widziałyście gdzieś fajne saszetki na pasku na biodra? Muszę koniecznie coś takiego nabyć.

tak, u panów cinkciarzy w latach '90 ;)

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: Kasia w 23 Cze 2015, 00:01:26
a ty z plecakiem na stelażu chodzisz?
nie ;D z moja torebka ;P
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

golinda

zuzia

Cytat: golinda w 02 Lip 2015, 10:05:01
przecenili, ale jeszcze za mało. kupiłabym za 300zł

https://www.sklep.wittchen.com/product/12138/torebka-damska.html
moja bratowa ją ma. na żywo jest śliczna.

dragonfly

powaznie rozwazam ta golindowa zolta torbe, piekna jest!!! (czy na zywo to jest intensywny kolor?)

poki co, ostatnio zachwycam sie moim nowym zakupem :D

golinda

zuziak i jak kolor na żywo? intensywny, czy stonowany? bo intensywnego żółtego bym nie chciała...

zuzia

Cytat: golinda w 06 Lip 2015, 09:56:04
zuziak i jak kolor na żywo? intensywny, czy stonowany? bo intensywnego żółtego bym nie chciała...
nie jest intensywny. zdjęcie całkiem nieźle oddaje ten kolor.

dragonfly

dziewczyny, ktora jest fajniejsza? ten pomarancz to podobno bardziej zolty jest ;)