Torebkowo

Zaczęty przez mayagaramond, 02 Lip 2012, 16:03:55

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

szelma

Mam portfel z Liebeskinda - wszystko mi sie mieści i wyglada nadal super po dwóch latach użytkowania.
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

marax

Cytat: inkageo w 15 Paź 2016, 10:35:15
Batycki ma rewelacyjne i mocne portfele, nawet M jeszcze nie rozwalił. Na olx i allegro dużo taniej.
o tak mamy chyba ten sam ?

golinda

ja kiedyś kupiłam na allegro kosmetyczkę Batyckiego i była ona na 100% podróbą
dlaczego różnica w cenie między firmowym sklepem a allegro jest tak duża? jak to wytłumaczyć?

wrobelek0403

na allegro z Batyckiego są chwilowo jakieś resztki.

Słonia mi niestety zlikwidowali w Poznaniu :/ Fajne te kolorowe, pogrzebie sobie potem :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

Tym, że firmy zamawiają gifty bardzo tanio, a ludzie je sprzedają. W poprzednim portfelu batyckiego miałam w środku wyciśnięte logo jakiejś firmy farmaceutycznej, małe, nie było tego widać. Teraz chyba nie mam żadnego logo, ale kupiłam po bożym narodzeniu, wtedy jest wysyp nieudanych prezentów na olx.

To jest ten portfel, uwielbiam go, mieści dowód rejestracyjny:
https://www.olx.pl/oferta/przepiekny-portfel-markowy-batycki-lakier-czarny-nowy-CID87-IDaFJh9.html#4726549359
https://www.olx.pl/oferta/portfel-damski-batycki-oryginalny-CID87-IDhMoPr.html#22b2da25d9
Imagine there is no hate

inkageo

No i na olx zawsze sprawdzam co dana osoba ma do sprzedania poza tym co mnie interesuje. Jak to typowa wyprzedaż z szafy, to jestem spokojna. Handlarza widać.
Imagine there is no hate

inkageo

A te torebki, portfele tak pięknie pachną, że podróbę bym już nosem wyczuła :D

Wittchena dzisiaj nie upolowałam.. M pojechał do sklepu o 10:30, ale zostały tylko starobabowe, wysyłał mi zdjęcia.
Trochę mi szkoda...ech...
Imagine there is no hate

justynaaaa2

Ten układ portfela z jednym suwakiem, że całość w harmonijkę się rozkłada to najwygodniejszy układ ze wszystkich
Ja mam taki kupiony na korfu 2 lata temu w sklepie ze skórzanymi wyrobami, bezfirmowy, mięciutka skórka, nic się z nim nie dzieje, uwielbiam go

ale zaintrygowałyście mnie dowodem rej. w portfelu :D nie wpadłabym na to żeby go tam trzymać ale ja wszystko mam osobno, kart też nie noszę w portfelu ;)

wrobelek0403

justynaaaa2, ja nosze wszystko :D nie lubie zbyt wielu przedmiotów, bo o nich zapominam.

a tak wychodze z domu: portfel, telefon, klucze i juz :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

szelma

- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

ddu

Dragon, mi się bardzo podoba :)

mobka

O jak o portfelach, to ja też mam potrzebę nowego. Mogę polecić firmę Dragon, dostałam od męża jeszcze na studiach i z krótką przerwą noszę do tej pory  http://www.sklep.manufakturadragon.pl/portfel-damski-636 Dokładnie taki.
Mężowi kupiłam Solskiego i też się super trzyma.

zuzia

konwalia

P ma batyckiego już z 7 lat,  dopiero teraz widać że się zużywa
Wróbel mam dwa portfele do sprzedania

inkageo

Zuzia tą masz?
Chyba Marax ją chciała, kupiła inną, ale może nadal zainteresowana. Wymienić się chce.
Imagine there is no hate

zuzia

Cytat: inkageo w 15 Paź 2016, 17:54:55
Zuzia tą masz?
Chyba Marax ją chciała, kupiła inną, ale może nadal zainteresowana. Wymienić się chce.
tak tą. piszę do marax,
Inka, piwko!

marax

hej zuzia dzięki ale ja chciałam taką białą inną

rubin04

Cytat: golinda w 15 Paź 2016, 09:11:48
portfel mam taki, że wstyd mi go wyciągać w sklepie. Samsonite, ma może 3 lata

ja mam taki co mi brat kupiła pod choinke ze 3 lata temu - z Myszką Miki :D
Bardzo do mnie pasujacy :D

rubin04

a co do torebek to M dziś było 19:00 na zakupach i przy okazji kupił mi szarą,
pierwsza po lewej:

(a podobo duzo jeszcze torebek było)

wrobelek0403

Cytat: konwalia w 15 Paź 2016, 17:40:45
P ma batyckiego już z 7 lat,  dopiero teraz widać że się zużywa
Wróbel mam dwa portfele do sprzedania

jakie?? :D :D

byłam w parfois, bardzo fajne rzeczy mają, tylko miałam 3 minuty na risercz, wiec zdązyłam zerknąć na szybko i nic wiecej :)

konwalia

Zrobię wieczorem jeden chyba wittchen czerwony

wrobelek0403

wrobelek0403

ha, kupiłam sobie portfel :D taki:

http://www.parfois.com/en/collection/basic-wallet/?id=51&idp=182263 tzn. fason, bo koloru tu nie ma - taki zółtomusztardowy, bardzo ładny :) Ciekawe tylko, jak długo wytrzymają te zamki ;) No, ale za 60 zł to się moze za rok rozpadać ;)