Torebkowo

Zaczęty przez mayagaramond, 02 Lip 2012, 16:03:55

feeling.good

,,,

mayagaramond

Podobają mi się pikowane torebki, np. ta:
http://www.theoutnet.com/en-DE/product/Rebecca-Minkoff/Mini-Quilted-Affair-leather-shoulder-bag/569538

Ale zawsze wydają mi się podróbą chanel, na którą mnie nie stać. Zresztą im to się naprawdę w dupie poprzewracało, bo co roku podnoszą ceny o 20%...
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

dragonfly

maya - mam tak samo... a Chanel naprawde powalilo z cenami...

golinda

zamówiłam taką:

feeling.good

piękny kolor. Skąd jest?

golinda

no właśnie nie mogę wkleić linka, bo była ostatnia i już link nie działa

ale jest z tej strony
http://www.hitobuwie.pl/

niewiemjaka

Fajna taka prosta i kolor świetny

golinda

mam nadzieję, że jest w miarę sztywna

suegro

Bardzo fajna ta torebka.
Ja od 2-3 tygodni szukam czegoś dla siebie. Ma być dość duża, wiosenna i nie worek, najlepiej jakby miała przegródkę na laptopa.
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

golinda

się okaże na żywo, czy fajna :)

np. ta torba w necie wygląda przyzwoicie, na żywo jest beznadziejną cienką szmatką

http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/torebki/torba-typu-shopper-z-dwoiny-c358019p2381022.html

magdalinska

golinda pieka ta torebka!

ddu

szelma

Jeżu, straszny ten artykuł jest - zupełnie bez składu i ładu.

A filmiki z Lidla są przerażające! Z jednej strony szkoda mi ludzi, którzy muszą tak walczyć o torebkę, bo - mniemam, że w części przypadków tak jest - nie stać ich na torbę za 500 zł czy więcej, ale z drugiej - kurczę, jeśli nie stać mnie na daną markę, to nie kupuję i tyle - godność własna nie pozwoliłaby mi biec po torbę i bić się z innymi albo kupić ewidentną podróbkę czy robić jakiś "deal" z kimś, kto zna kogoś, kto może mi załatwić czy coś w tym stylu. Wolę kupić sobie unikatową i tańszą torbę na Pakamerze niż torbę Wittchena w Lidlu, którą potem co druga kobieta na bazarku będzie miała.

I tak, jestem snobem, lubię marki, ale kupuję tylko te, na które mnie stać.
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

golinda

przyszła zamówiona torba, taka jak na zdjęciu, porządnie zrobiona, sztywna, ale jednak ten kolor gołębi mnie nie przekonuje

oddaję.

wrobelek0403

szelma, całkowicie sie z Tobą zgadzam.

smutne są nie tylko wyscigi w lidlu, ale wszedzie indziej, np. otwarcia nowych centrów handlowych, gdzie ludzie w kolejkach od nocy stoją.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

feeling.good

a za kilka dni z Lidlu będą buty Ralpha Laurena ;)

wrobelek0403

o matulu, bedzie sie działo lol
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

inkageo

A ja byłam bardzo zadowolona ;D Przyjechałam na zakupy między 10 a 11, przy koszach z torebkami nikogo nie było, wzięłam, pięknie ją zapakowali przy kasie i świetnie się użytkuje. Wrażenia w 100% dobre ;D

Stać mnie żeby wydać 500 zł, ale ta za 250 cieszy bardziej ;) I zakupy spożywcze były przyjemniejsze :D I tak tam jeżdżę raz w tygodniu w piątki lub soboty.
Imagine there is no hate

wrobelek0403

inka, no to inna sytuacja. ja tez sie zastanawiałam, czy nie kupic, bo stał kosz z tymi torebkami i nikt sie nimi nie interesował :D

ale jakies biegi, wyrywanie? zenua ;)

damka

Golinda - gołebi piękny, ja jestem fanką  :)

golinda

Cytat: damka w 25 Mar 2015, 10:29:09
Golinda - gołebi piękny, ja jestem fanką  :)

:)

no ja właśnie średnio

justynaaaa2

golinda, ile ta torebka kosztowała? Szukam czegoś jasnego na wiosnę/lato w kolorze neutralnym

golinda

justa, 300zł, jest skórzana

justynaaaa2

Cytat: golinda w 25 Mar 2015, 12:28:50
justa, 300zł, jest skórzana
O to spoko :) ona jest mniej więcej wymiarów tej waszej jasnej batyckiego? Mogłabyś ją zmierzyć w wolnej chwili? Ale raczej jestem chętna, nie odsyłaj