wyprzedaż 2012

Zaczęty przez damka, 28 Cze 2012, 08:03:32

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wrobelek0403

wiecie co, ja jestem guuuupia, ale nie załozyłabym takiej bluzki bez topu :blush: miałabym swiadomosc, ze kazdy sobie moze moje fałdki poogladac :headbang:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ziuta

wrobelek0403, ja bym założyła, gdybym miała Twój biust :D albo golindy :D

ddu

ja tez bym nie założyła
ostatnio jestem zażenowana moim brzuchem, fałdkami, bleeeee

ziuta

nie wiem co zrobić z tym:
chyba skłaniam się ku oddaniu, bo jakoś tak... kościsto? ale nie jestem pewna, więc postanowiłam dać jej ostatnią szansę na strefie ;)

Norka

Ziuta, piękną masz figurę :dreaming: A komfortowo się w niej czujesz? Ja bym zostawiła :blush:

ziuta

Norka, dzięki, czuję się całkiem przyzwoicie
oprócz tego, że rozcięcie mam prawie na wysokości pośladków i przy każdym kroku mam wrażenie, że wszystko widać :D no ale to jakby problem we wszystkich sukienkach, które szyją na osoby nieco innej długości ;) a wąskich sukienek/spódnic bez rozcięcia jak na lekarstwo ;D

Norka

Cytat: ziuta w 20 Lip 2012, 17:04:33
to jakby problem we wszystkich sukienkach, które szyją na osoby nieco innej długości ;)
Ja bym to rozcięcie miała w połowie łydki, więc rozumiem cię doskonale :rotfl: Niestety nie dla mnie kroje ołówkowe, ale bardzo mi się podobają.

ziuta

Norka, ja tam nie wiem czy dla mnie, czy nie dla mnie - poprzestaję na tym, że mi się podobają :rotfl:

errata

Cytat: didi_loczek w 20 Lip 2012, 09:21:15
errata widziałam wczoraj w nowym katalogu H&M na jesień czarną, przezroczystą bluzkę z długim rękawem, o taką:

dziękuje  :beer: :beer:

Cytat: wrobelek0403 w 20 Lip 2012, 09:25:48
wiecie co, ja jestem guuuupia, ale nie załozyłabym takiej bluzki bez topu :blush: miałabym swiadomosc, ze kazdy sobie moze moje fałdki poogladac :headbang:

ja tylko z czymś pod, tak samej to nigdy ;) No chyba, że gdzieś na plaży ;D

Dodany tekst: 20 Lip 2012, 21:40:39

Cytat: ziuta w 20 Lip 2012, 16:42:15
nie wiem co zrobić z tym:
chyba skłaniam się ku oddaniu, bo jakoś tak... kościsto? ale nie jestem pewna, więc postanowiłam dać jej ostatnią szansę na strefie ;)

oczywiście, że masz oddać i to natentychmiast. Jeszcze nie daj Boże na spotkanie ze mną ją założyć i będę wyglądać, jak uboga ciota ze wschodu ;)

damka

ja dziś kupiłam spódnicę w Zarze, znó lekka baskinka ;) i bluzkę koszulową.
Nic wielkiego, ale jakoś w tym roku weny zakupowej brak...
a może czasu? hmm sama nie wiem

ziuta

Cytat: errata w 20 Lip 2012, 22:38:51oczywiście, że masz oddać i to natentychmiast. Jeszcze nie daj Boże na spotkanie ze mną ją założyć i będę wyglądać, jak uboga ciota ze wschodu
guuupia :D
damka, pokaż

errata

Cytat: ziuta w 20 Lip 2012, 23:14:44
guuupia :D

skoro na spotkania ze mną nie będziesz jej zakładać (mam to na piśmie, bo sobie wydrukuje ;P) to powinnaś ją zostawić :D

emcia

ziuta
gdzieś do paska ci sięgam :D
sukienka fajna, nie wiem jak rozporek :D

ziuta

Cytat: emcia w 21 Lip 2012, 00:23:22gdzieś do paska ci sięgam
ciesz się, przynajmniej miałabyś rozporek we właściwym miejscu :D

justynaaaa2

ziuta a weź spadaj z tą swoją kiecką i figurą  :zly: :zly: :zly:
jak dla mnie super  :thumbup:
ale 1 foto fajne, wyglądasz jak manekin  ;)

ziuta

Cytat: justynaaaa2 w 21 Lip 2012, 00:50:27ale 1 foto fajne, wyglądasz jak manekin
ja mam wrażenie, że na 3 jak manekin :D
a Ty na figurę nie próbuj narzekać, bo  :spank: :spank:

damka

pokaże na sobie bo w necie juz brak. Chyba Golinda pokazywała taką spódnice dość krótką,  z taką bufiastą falbaną, chyba była ona niebieska, moja jest czarna bo kolorów zabrakło.

Koszula kobaltowa, zwykła, ale takich potrzebuje

a i kupiłam spodnie w mango takie niby jeasny. Te będa bo to nowa kolekcja.

chyba te
http://shop.mango.com/PL/p0/mango/new/jeans/low-rise-skinny-jeans/?id=73328065_TG&n=1&s=nuevo&ie=0&m=&ts=1342851314379

znalazłam spódnice

szelma

W tym roku na wyprzedażach udało mi się zakupić parę bluzek po okazyjnych cenach w Hiszpanii. Majtki od stroju kąpielowego we Francji ;). No i moje zielone buty, które nie znalazły uznania na Strefie ;). I kozaki (zamówione z holenderskiego sklepu  :mocking: ), ale te zaprezentuję, jak dotrą w me ramiona :D
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

Norka

No, pani Szelmo, pochwalam przez pryzmat preferencji własnych, bo też mam łaty na paskowej bluzie i darzę bitelsów niesłabnącym uczuciem :beer:

inkageo

Majty najfajniejsze! :)
Imagine there is no hate

emcia

gaciory super
i pasiaste łaty fajne

Dodany tekst: 21 Lip 2012, 18:55:48

zamówiłam dla siebie
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-S2012-s/244904/631001/TORBA%2BSHOPPER%2BSZTYWNA%2BDU%C5%BBA

w mango koszulę i pasiasty sweterek, ale już nie ma na stronie
prawie nic już nie ma, a zamawiałam rano
mam jeszcze w sklepie zaległe zamówienie - czerwoną spódnicę i czerwony sweterek
dobra...mężowi zamówiłam fajne buty z zary żeby było "po równo Cheesy

ziuta

ha! a moja kiecka ma 95 wyświetleń i 4 komentarze :D
to chyba znak, że trzeba ją oddać :D

magoo

nie ziuta, to znak ż e skręca nas z zazdrości i złośliwie nic nie piszemy :P

Dodany tekst: 21 Lip 2012, 23:33:42

nie wiem czy oddanie kiecy coś pomoże :D