wyprzedaż 2012

Zaczęty przez damka, 28 Cze 2012, 08:03:32

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

konwalia

Cytat: konwalia w 29 Lip 2012, 22:38:23szukam:
kurtka marynarka ortalion rozmiar L (wisi na kurtkach) http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-S2012-s/254511/632269/MARYNARKA%2BZ%2BPASKIEM

i jeansów z "szelkami" wiszącymi na tyłku rozmiar 32 za 89zł chyba

:bra: :bra: :bra:

justynaaaa2

konwalia mój M. jest chudy i nosi 38 spodnie z zary (sprawdziłam i na garniturowych i na szortach)
to jest chyba najmniejszy rozmiar

goga

Justa - niemozliwe - ja Pawłowi kupuję 32/32 

Dodany tekst: 31 Lip 2012, 16:05:13

a te co Konwalia szuka - to na poczatku czerwca jeszcze były w stacjonarnym w Bro

Dodany tekst: 31 Lip 2012, 17:08:52

sprawdziłam w internetowym - faktycznie - rozmiary takie jak ty mówisz - a ja pamietam, że właśnie taki rozmiar jeansów mu kupuje....  kurcze - szkoda, że tu nie ma tych portek, bo sama jestem teraz ciekawa ;)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

justynaaaa2

goga ale ty mówisz o spodniach z zary? czy o jeansach czy innych które mają podany rozm. szer/długość ???
bo zara ma inaczej, zresztą mam w szafie spodnie kupowane z metką jeszcze i jak byk jest tam rozm. 38 ;) jak popatrzysz na www zary to męskie spodnie najmniejszy rozm. to 38 ;)

goga

o jeansach - wydawało mi sie, ze te zarowe tez tak kupowałam - ale głowy nie dam - bo portki w Poznaniu

a innego rozmiaru nie pamietam - kupowałam tylko tak - ale może te zarowe faktycznie tylko 38, 40 itp mają

inkageo

Mój ma w zarze 44, a marynarki 50, dziwna ta rozmiarówka ;)
Imagine there is no hate

justynaaaa2

Cytat: inkageo w 31 Lip 2012, 19:06:22
Mój ma w zarze 44, a marynarki 50, dziwna ta rozmiarówka ;)
no dziwne, dziwne  :crazy: twój M. ma spodnie 44? przecież on też z tych chudych :D
mój M. marynarki ma też 50 albo XL ale koszule już M
ostatnio też mierzył jeansy 3/4 i ledwo mu w łydce weszły, nie wiem na kogo one szyte bo M. łydki ma chude ;D

konwalia

zamówiłam mu 42, pytałam w stacjonarnej zarze i to niby 32 jest
choc nie wiem czy wejdzie, koszulę kupiłam mu M i musze oddac, bo się na brzuchu rozchodzi

goga w bro nędza straszna, a marynarka tylko xl w calym pozku, a tak bym chciała

inkageo

Cytat: justynaaaa2 w 31 Lip 2012, 19:22:30
no dziwne, dziwne  :crazy: twój M. ma spodnie 44? przecież on też z tych chudych :D
mój M. marynarki ma też 50 albo XL ale koszule już M
ostatnio też mierzył jeansy 3/4 i ledwo mu w łydce weszły, nie wiem na kogo one szyte bo M. łydki ma chude ;D
Aaaaaaaa mojemu też się jedne w łydkach zablokowały, a drugie w udach  :rotfl:
W sumie w 42 też się mieścił, ale tak na styk, więc stwierdził, że woli większe i się najeść :D
Imagine there is no hate

goga

Cytat: konwalia w 31 Lip 2012, 20:25:46zamówiłam mu 42, pytałam w stacjonarnej zarze i to niby 32 jest

jednak znalazłam Pawła portki z Zary - faktycznie jest eur 42, us 32, mex 32 - a na inych jeansach 32/32

czyli 32 to nasze 42 :)

wrobelek0403

powinno mi sie odebrac dostep do konta do dnia wyjazdu na wakacje lol lol podliczyłam i wyszło mi, ze stac mnie jeszcze na absurdalnie drogą koszulkę oddychającą z nowozelandzkiej wełny merino, która schnie na czlowieku i uwaga - nie smierdzi nawet przez dwa dni chodzenia po górach lol lol lol

ja wiem, ze Was to nie rusza, ale dla mnie wynalazek jest boski i sie łamie :headbang:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

malutenka

Cytat: wrobelek0403 w 31 Lip 2012, 23:42:20ja wiem, ze Was to nie rusza, ale dla mnie wynalazek jest boski i sie łamie
Jak ona to robi, że nie śmierdzi? :rotfl:
Swoją drogą wydałam dziś stówę w szmatlandach na kostium, bo kupiłam dwa gorsety, spódnicę, która będzie robić za halkę, kamizelkę, a nie mam jeszcze spódnicy wierzchniej i mam koszulę rozmiar 44, którą zamierzałam ubrać pod gorset, bo taka piękna wiktoriańska i bufki i koronki i stójka, ale chyba ją najpierw wygotuję, żeby się skurczyła :rotfl:

wrobelek0403

Cytat: malutenka w 31 Lip 2012, 22:45:07
Jak ona to robi, że nie śmierdzi? :rotfl:

nie wiem, ponoc to naturalne włókna odpowiednio tkane, czy cus :D ale wyprobowałam w zimie podobny wynalazek z długim rekawem. wiadomo, ze w zimie człowiek mniej sie poci, ale jednak. Trzy dni chodzenia i nic!!! Kwiatki, pani, kwiatki :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

goga

eee dobry bloker miałaś i się nie spociłaś lol

malutenka

Cytat: wrobelek0403 w 31 Lip 2012, 23:51:35Trzy dni chodzenia i nic!!! Kwiatki, pani, kwiatki
spisek jakiś :rotfl:

inkageo

Wróbelku koszula strefowa z top secret za 39 zł też ma te właściwości! Wyobraź sobie jak się dzisiaj spociłam u dentysty, a ona nadal pachnie fiołkami! Miałam ją na sobie do 19 dzisiaj i nic! A niektóre po 5 minutach dziwnie pachną...
Imagine there is no hate

ddu

Cytat: inkageo w 01 Sie 2012, 00:07:30A niektóre po 5 minutach dziwnie pachną..

miałam takie koszulki... są teraz świetnymi szmatami do podłogi

abkasia

potwierdzam najmniejsze meskie spodnie w zarze to 38

zuzia

Cytat: malutenka w 31 Lip 2012, 23:45:07i mam koszulę rozmiar 44, którą zamierzałam ubrać pod gorset, bo taka piękna wiktoriańska i bufki i koronki i stójka
pokaż!!!

wrobelek0403

inkageo z tymze ja potrzebuje t-shirtów na wyjscie w góry, koszula z falbanką to tak nie bardzo :D

malutenka

inkageo

Cytat: wrobelek0403 w 01 Sie 2012, 09:48:22
inkageo z tymze ja potrzebuje t-shirtów na wyjscie w góry, koszula z falbanką to tak nie bardzo :D
Ojtam, ojtam :D
Imagine there is no hate

cherry

Cytat: wrobelek0403 w 31 Lip 2012, 23:42:20absurdalnie drogą koszulkę oddychającą z nowozelandzkiej wełny merino, która schnie na czlowieku i uwaga - nie smierdzi nawet przez dwa dni chodzenia po górach
znajomy mial swetr merino w podrozy po swiecie dla testu nie pral 8 mies. (!!!) nie smierdzial
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. (Samuel Beckett)