wyprzedaż 2012

Zaczęty przez damka, 28 Cze 2012, 08:03:32

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

goga

ziuta moje tamarisowe sandały nie maja ani jednego lol  to juz chyba na sam koniec przestrzeni podłóżkowej powinnam je wepchnąć lol
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

ziuta

goga, eee, pewnie też Ci zazdroszczą, zgodnie z teorią magoo lol

goga

i tego się będę trzymac :D
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

dragonfly

przyszly moje rzeczy z cos, i niestety (to pewnie przez was ;) ) wygladam w kieckach jak idz stad i nie wracaj.... zostawiam tylko czarna

damka

czytałam w ostatnim Twoim Stylu bardzo przychylny felieton o marce COS. Nawet postanowiłam odwiedzić. Napisz tylko proszę  Dragon czy rozmiarówka jest tak zawyżona jak w H&M?

dragonfly

Cytat: damka w 22 Lip 2012, 09:07:46
czytałam w ostatnim Twoim Stylu bardzo przychylny felieton o marce COS. Nawet postanowiłam odwiedzić. Napisz tylko proszę  Dragon czy rozmiarówka jest tak zawyżona jak w H&M?
sporo zawyzona! jeden albo nawet 2 rozmiary czasami ;D

damka

to w taki razie ja tam nic nie kupię. Szkoda

magoo

Cytat: damka w 22 Lip 2012, 09:07:46
czytałam w ostatnim Twoim Stylu bardzo przychylny felieton o marce COS.
hmm pierwszy raz słyszę nazwę (TS leży jeszcze nie doczytany)
idę szukać

mayagaramond

Cytat: magoo w 22 Lip 2012, 11:07:29
hmm pierwszy raz słyszę nazwę (TS leży jeszcze nie doczytany)
idę szukać

to jest marka H&M, ale "wyzejpolkowa".

http://www.cosstores.com/Fashion/Looks

Sama nigdy tam nic nie kupilam, nie moj styl.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

magoo

mayagaramond znalazłam już, ale :beer: ;)

wrobelek0403

szelmondo, zielone kropy super :D reszta ok ;)

emcia, piekna torba, nalezy sie za projekt jak nic :D :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

emcia

Cytat: wrobelek0403 w 22 Lip 2012, 14:00:44emcia, piekna torba, nalezy sie za projekt jak nic Cheesy Cheesy
powiedz to prezesowi :D

zuzia

a ja moją zarową spódnicę kupiłam 20 zł taniej. zawsze coś zostaje w kieszeni.

wrobelek0403

laski, help :pray: chce kupic spodnie i nie wiem, jaki rozmiar. :headbang:

na stronie jest niby szczegółowy opis jakie sa wymiary fizyczne paska w spodniach, wiec pomierzyłam spodnie i wyszło mi ze w innych nawet tej samej firmy mam miedzy 78-88, niezły rozrzut lol lol

i nie wiem, co brac, z tabeli wychodzi, ze 36, ale jednoczesnie w rozmiarówce producenta piszą ze 36 to na 69 w talii, a ja mam 73 :headbang:

tu ta durna rozmiarówka: http://8a.pl/spodenki/salewa-ray-5c-2-0-dry-3/4-pant-lady

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

cherry

wroble a jak byc zamowila dwie pary i niepasujaca odeslala? Czy za duzo zachodu?
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. (Samuel Beckett)

wrobelek0403

cherry tez mi to przeszło przez mysl :knuje:

cherry

Cytat: wrobelek0403 w 25 Lip 2012, 22:25:20
cherry tez mi to przeszło przez mysl :knuje:
ja czesto tak robie 1) wersja optymistyczna maly rozmiar i 2) rzeczywistosc +1 rozmiar ;-)
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. (Samuel Beckett)

feeling.good

może tu zapytam. Orientujecie się kiedy kończą się wyprzedaże w Zarze?

zuzia

Cytat: feeling.good w 25 Lip 2012, 23:48:14
może tu zapytam. Orientujecie się kiedy kończą się wyprzedaże w Zarze?
też się podpinam :)

mobka

BYlam wczoraj w Wola Parku i juz resztki byly.

wrobelek0403

na stronie to juz w ogole resztki resztek, kolezanka chciała malinową torbe i dupa :zly:

damka

ustrzeliłam dziś sukienkę w zarze z 399 na 169 a przy kasie okazało sie że na  129 :)
no cała jestem szczęśliwa :)

zosia2007

Cytat: damka w 26 Lip 2012, 15:19:00
ustrzeliłam dziś sukienkę w zarze z 399 na 169 a przy kasie okazało sie że na  129 :)
no cała jestem szczęśliwa :)
jaka?

damka

no w tym rzecz ze na stronie już jej nie ma, Ale ona w zasadzie biała, pojawiła sie zaraz na początku wyprzedaży jako nowa kolekcja i juz przeceniona, dziwne...
zrobię zdjęcie :)

konwalia

dzis pytałam pani przy kasie i twierdziła, ze dopóki się nie wyprzedadzą, czyli pewnie gdzies do końca sierpnia