wyprzedaż 2012

Zaczęty przez damka, 28 Cze 2012, 08:03:32

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wrobelek0403

Cytat: maraxela w 15 Lip 2012, 21:23:22
wrobel super !!!! mow gdzie i za ile i dlaczego tak drogo ?

zakiet za 90 zł w mohito - jest cudowny, bo nic mi nie wisi na plecach, a ja zawsze mam z tym problem, jeansy w mexxie za 150, buty Manas niestety drogie, zwłaszcza w porownaniu z le bucinami :D 3 stówy, ale tak wygodne, ze warto :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zuzia

wrobelek0403
fajne zakupy
żakiet naprawdę świetnie leży.

golinda

wrobelos, super zakupy. a zdolności fotograficzne masz takie jak ja :D

ja z drugiej strony: zrobiłam remanent w szafie i sprzedałam wczoraj koleżance trochę szmat

mam też zdjęcia butów, później wstawię.
reszty szmat nie. jednak to chyba trzeba przymierzać, więc jak ktoś chętny to zapraszam do siebie.

wrobelek0403

golinda :highfive: niestety aparat w telefonie, a lustro w ciemnawej sypialni :D grunt, ze conieco widac :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

zwierzatko_mojej_mamy

a ja w sobote wzielam do domu bluzke taka ecru - troche haftowana, taka dizeci-kwiaty, 239zl minus 30%, zakladam na siebie w domu, no fajna.. ale ale - przeciez moja mama podobne miala kiedys w szafie.. no i bluzke oddalam, a do kraka przywiozlam sobie 3 sztuki pieknych haftowanych bluzek lat czterdziesci :D dwie z bulgarii i jedna z zakopca - w tej zakopianskiej moja mama byla na studniowce lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

wrobelek0403

zwierzu, pokaz :D moja tez pewnie gdzies ma, ale mnie juz faza na takie mineła ;)

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: wrobelek0403 w 16 Lip 2012, 11:29:58
zwierzu, pokaz :D moja tez pewnie gdzies ma, ale mnie juz faza na takie mineła ;)
pokaze, w domu mam ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

ziuta

szukam zwykłej pracowej sukienki z długim rękawem, może być 1/2 albo 3/4... jak dotąd bezskutecznie ;D
ja wiem, że teraz letnie wyprzedaże i wszystko jest wyletnione i gołe, ale żeby tak w ogóle nic z długim rękawem? ktoś coś gdzieś widział? gdzie szukać?

golinda

ziuta, są w Simple

zosia2007

Cytat: ziuta w 16 Lip 2012, 12:56:02
szukam zwykłej pracowej sukienki z długim rękawem, może być 1/2 albo 3/4... jak dotąd bezskutecznie ;D
ja wiem, że teraz letnie wyprzedaże i wszystko jest wyletnione i gołe, ale żeby tak w ogóle nic z długim rękawem? ktoś coś gdzieś widział? gdzie szukać?
ja ostatnio kupilam taka w orsay, sa czerowne i biale/kremowe

salsa

zosia2007widziałam ta Twoją kieckę na wystawie - super, jest bardzo mi sie podoba!rozważam :)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

ziuta

golinda, do simple od jakiegoś czasu nie wchodzę, bo u nich nawet 34 odstaje w biuście ;D ale może przy mniej sztywnym materiale dałoby radę coś dopasować, może się przejdę, dzięki :beer:
zosia2007, widziałam tą Twoją, ale ja śmiesznie wyglądam w ubraniach z bufkami ;D

zuzia

ziuta
dostalas ta ziellona spodnice z zary?

goga

kupiłam sandały z tamaris - o takie :)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

ziuta

Cytat: zuzia w 16 Lip 2012, 13:19:53
ziuta
dostalas ta ziellona spodnice z zary?
tą długą? ja zamawiałam czarną, nie zieloną

Dodany tekst: 16 Lip 2012, 15:25:15

póki co kupiłam właśnie spontanicznie na allegro to:
;D

damka

mam podobną bardzo z Mango

ziuta

Cytat: damka w 16 Lip 2012, 15:29:45
mam podobną bardzo z Mango

damka, ja tą z mango miałam i sprzedałam, oferowałam nawet tu na strefie
ta z mango jest z elastycznego materiału, a ta (to jakaś stara kolekcja zary) jest z takiego zimnego, lejącego, nierozciągliwego

damka

ale czy Twoja była z takim fuksjowym paskiem?
Dawno jej na sobie nie miałam, ale nie była z tego co pamiętam rozciągliwa, sprawdzę :)

ziuta

a nie, żadnego paska nie było
to może jednak myślimy o innej ;D

zuzia

Cytat: ziuta w 16 Lip 2012, 15:25:38tą długą? ja zamawiałam czarną, nie zieloną
aaaa
bo pamiętam, że w linku pierwsza zielona wyskoczyła.
tak czy inaczej - pochwaliłaś się? :knuje:

ziuta

Cytat: zuzia w 17 Lip 2012, 08:01:49tak czy inaczej - pochwaliłaś się?
niee, ja już tu wstawiałam tyyyyle siebie w długich spódnicach, że uznałam, że czarna to nic ciekawego ;)
a ten model pokazywała niedawno na sobie didi_loczek, przy okazji zdjęć torebki ;D

ddu

golinda, bardzo smakowita kiecka!

golinda

i to też zamówiłam:

http://www.asos.com//ASOS/ASOS-Sexy-Plunge-Pencil-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2105589

i teraz się zastanawiam, czy dobrze zrobiłam, bo ten kolor nie do końca mój...

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"