Wiosna - lato 2012

Zaczęty przez siog, 30 Gru 2011, 00:03:54

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

justynaaaa2

ta czerwona ładna i wielkość fajna wg mnie :) tych w innych kolorach nie było :hmm:

ale te większe, pierwszy raz widziałam na żywo w zarze, są taaaakie ogromne  :padam: wzięłam to w rękę to autentycznie jak torba podróżna  ;)

mayagaramond

Cytat: magoo w 22 Kwi 2012, 11:32:56
te torebki zarowe są super z zewnątrz, ale worek w środku to beznadzieje, zupełnie mnie nie przekonuje i odstrasza od kupna torebki

Dodany tekst: 22 Kwi 2012, 09:33:46

Co masz na myśli mówiąc worek? Tam nie ma żadnych kiszeni?

Kolory są fajne, ale nie lubie takich krótkich rączek.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

magoo

Cytat: mayagaramond w 22 Kwi 2012, 14:59:11
Co masz na myśli mówiąc worek? Tam nie ma żadnych kiszeni?

Kolory są fajne, ale nie lubie takich krótkich rączek.

zobacz sobie na 3 zdjęcie w linku, torebka nie ma klasycznego zapięcia, tylko sznurek, zamyka sie tak, jak szkolne worki na kapcie ;)
i to mnie na tyle odstraszyło, jak zobaczyłam, że już nie sprawdziłam czy są jakieś kieszenie ;0

inkageo

Maya w środku te torebki zamiast podszewki mają płócienny worek ściągany sznurkiem. Pierwsze wersje były bez tego.

Dodany tekst: 22 Kwi 2012, 15:12:28

Dla mnie te uchwyty są w sam raz do trzymania w dłoni, bo wtedy jest szansa, że dnem nie będę szorować o ziemię jak idę :D Jak uchwyty są dłuższe to się szoruje.. A jak potrzebne wolne ręce to jest dołączony długi pasek.
Imagine there is no hate

mayagaramond

Cytat: magoo w 22 Kwi 2012, 15:08:30
zobacz sobie na 3 zdjęcie w linku, torebka nie ma klasycznego zapięcia, tylko sznurek, zamyka sie tak, jak szkolne worki na kapcie ;)
i to mnie na tyle odstraszyło, jak zobaczyłam, że już nie sprawdziłam czy są jakieś kieszenie ;0
dzięki, to nie dla mnie ;)

Inka -  Jak jest dłuższy pasek to ok, bo torebka, która moge tylko trzymać w ręku jest niepraktyczna.

Dodany tekst: 22 Kwi 2012, 15:28:47

Ja chyba kupią ta w przyszłym miesiącu:

http://www.liebeskind-berlin.com/de_de/taschen/fee.html?product_id=2193

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Cytat: mayagaramond w 22 Kwi 2012, 16:21:30Inka -  Jak jest dłuższy pasek to ok, bo torebka, która moge tylko trzymać w ręku jest niepraktyczna.
Zgadzam się z tym :) Jak idę po obiad i zakupy, to najczęściej wracam z torebką przewieszoną przez ramię na długim pasku, bo rąk już brakuje..
Imagine there is no hate

mayagaramond

Cytat: inkageo w 22 Kwi 2012, 15:29:02
Zgadzam się z tym :) Jak idę po obiad i zakupy, to najczęściej wracam z torebką przewieszoną przez ramię na długim pasku, bo rąk już brakuje..

:beer: Nawet na ciuchwych zakupach nie ma co z taka torebka zrobić.

zwierzatko_mojej_mamy

si - ja ostatnio nawet zrezygnowalam z takiej za 89 zl, bo nie miala dlugiego paska :D jestem z siebie dumna! :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

aja

gsybym miała wygladać tak jak dzisiaj moja siostrzenica to bym kupił tę spódnicę ( nie jestem tylko pewna czy to ta ale inne podobnej nie ma wiec to chyba ta) miała do niej szpilki i wygladała super http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-S2012/189504/695191/ASYMETRYCZNA%2BSPODNICA%2BZ%2BKREPY

wrobelek0403

ja lubie nosic torebki na łokciu, choc przyznam ze to niezdrowe przy obciązeniu jakie w niej mam :D

dlatego ta "zarowa" tak mi sie podoba, mam nawet do niej pasek, ale wyjątkowo niewygodnie sie taki ciezar nosi na cieniutkim pasku, to juz wole w reku.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

feeling.good

Boże, jakie cudne te torebki  :dreaming:

damka

potrzebuje szybkiej porady

moja faworytka

ale która Waszym zdaniem ładniejsza?

http://mebags.pl/pl/torebki-skorzane/56-torebka-me-7.html

golinda

ale pokazałaś tylko jedną ;)

damka

golinda

w linku jest ta sama

damka

jak sie zjedzie na dół jest cały zestaw :)

iksa_nl

aaaaa czyli "ktora najladniejsza z tych wszystkich z linka?" a nie "ktora ladniejsza .... z tych dwoch?"

wg mnie ta jasna co pokazalas
podoba mi sie jeszcze ta ciemnoszara(?) kod 07/1010

a ta lakierowana moze pasowalaby Ci do Burberry? ;)

Dodany tekst: 23 Kwi 2012, 13:42:53

jak nie lubie lusek tak 07/1013 tez mi sie podoba :)

mayagaramond

Wg mnie tez ta jasna. Piekna jest.

Chermelle

damka Twoja faworytka jest tez moja :)

damka

w takim razie, zamówienie poszło. Mój prezent urodzinowy. W końcu tylko raz kończy sie 33 lata :)

ziuta

pojechałam kupić bluzkę, a wróciłam z dwiema sukienkami, oczywiście bez bluzki ;D
ta mi się bardzo podoba, ale powiedzcie, czy nie za mocno się opina na biodrach? tzn. wiem, że mam biodra :D i wiem, że się opina, ale powiedzcie, czy mogę udawać, że tak ma być :D czy jednak oddawać

errata

ziuta trudno mi tak na zdjęciu ocenić, jak to wygląda.  :hmm:

A sukienkę kupiłaś na jakąś konkretną imprezę?

Ale jak można mieć taką piękną figurę?  no jak? toż to nie sprawiedliwe  :crying:

ziuta

Cytat: errata w 24 Kwi 2012, 00:26:18ziuta trudno mi tak na zdjęciu ocenić, jak to wygląda.  A sukienkę kupiłaś na jakąś konkretną imprezę?
no kurczę, trudno mi się poruszać na zdjęciu, bo wychodzi rozmazane lol
chciałam na wesele kuzynki, ale wesele dopiero w październiku, więc na zasadzie "jak nic lepszego nie znajdę, to będzie, a jak coś znajdę, to się zużyje bez okazji" ;D

errata

Cytat: ziuta w 24 Kwi 2012, 00:28:10trudno mi się poruszać na zdjęciu, bo wychodzi rozmazane

to jakoś kiepsko się Pani staracie :D

A jak się w tym czujesz? jak Ci ewentualnie opinanie nie przeszkadza to ok? jeśli tak to pewnie nie będziesz się w niej dobrze czuła.

ziuta

Cytat: errata w 24 Kwi 2012, 00:31:06A jak się w tym czujesz?
oo, proszę pani, wykonywałam dzisiaj w sypialni tańce :D w wersji solo oraz symulację tańca w parze (symulację, bo materiał na partnera przebywa na obczyźnie) lol no nie wiem no, dałam radę chyba ;) ostatecznie zawsze mogę się poświęcić i nie tańczyć, nie? lol będę siedzieć i ładnie wyglądać :D