Wiosna - lato 2012

Zaczęty przez siog, 30 Gru 2011, 00:03:54

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

suegro

Spędziłam 2 godziny w galerii i nic, dosłownie nic nie przymierzyłam.
Albo nie miałam nastroju albo w sklepach taka kiszka.
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

siog

Fajne kiecki I super figury
A ja w de nic nie moge kupic! Nic mi sie nie podoba, nie ma wyboru...maz sie tak smial ze az plakal:) ze pierwszy raz w zyciu nie potrafie spedzic kase

mayagaramond

Przymierzylam moje zamowienie z MNG i jestem zachwycona!!!
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mayagaramond

elvelve piekna!!!

Hm, mam b. podobna, ale moge miec druga lol 
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

ddu

elve, śliczna sukienka

Dodany tekst: 26 Kwi 2012, 10:25:24

w ogóle jestem zdziwiona, ze tyle ładnych rzeczy w strad., ta torebka i buty, kt. inka wstawiła w wątku obuwniczym też super

golinda

Cytat: niewiemjaka w 25 Kwi 2012, 16:00:39
hmmm no ten pasek sztywniejszy ma materiwal wzgledem delikatniejszej bluzki :/ a jakbys porzadnie wpuscila do spodni ? :knuje:

pieprzę takie imprezy
szajs i koniec, oddaję :)

damka

Cytat: suegro w 25 Kwi 2012, 23:34:44pędziłam 2 godziny w galerii i nic, dosłownie nic nie przymierzyłam.

dzisiaj przeżyłam to samo...szok!

abkasia

nie chodzcie do galerii :D
ja nie chodze :D

malutenka

Cytat: suegro w 25 Kwi 2012, 23:34:44pędziłam 2 godziny w galerii i nic, dosłownie nic nie przymierzyłam.
kiszka, albo prawo Murphy'ego które mówi, że jeśli maluteńka ma pieniądz i chce coś kupić to w sklepach nie ma nic.

wrobelek0403

Cytat: malutenka w 26 Kwi 2012, 22:20:46
kiszka, albo prawo Murphy'ego które mówi, że jeśli maluteńka ma pieniądz i chce coś kupić to w sklepach nie ma nic.

ja mam zawsze to samo :D trzymaj na czarną godzine, kiedy "akurat cos boskiego upatrzysz" :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

malutenka

Cytat: wrobelek0403 w 26 Kwi 2012, 23:26:33trzymaj na czarną godzine, kiedy "akurat cos boskiego upatrzysz"
coś Ty, rozejdą się w Ikei i w Praktikerze w sobotę :D

damka

kupiłam jedną rzecz - perfumy dla męża LOEWE 7
mam 20% w sephorze więc musiałam :)

mobka

E no co wy? Mi sie tyyyyle rzeczy w reserved podoba :D Dzisaij sobie kupilam turkusowe spodnie. I sukienke na urlop :D

Dodany tekst: 26 Kwi 2012, 23:17:52

Sukienke taka http://www.reserved.com/pl#/collection/woman/dresses/T3996 Spodni na stronei nie ma.

aja

mnie tez sie duzo rzeczy podoba ale czy mi to potrzebne?! niekoniecznie
zła tylko jestem bo kupiłam całkiem wygodne spodnie rózowe :D i tak czymś pochlapałam, że nie chce to sie sprać :(

ziuta

Cytat: damka w 26 Kwi 2012, 23:40:50mam 20% w sephorze więc musiałam
też mam -20% w sephorze, wczoraj byłam, chciałam tusz do rzęs, ale akurat nie mieli tego, który chciałam i na szczęście nie musiałam ;)

suegro

Ja mam kartę upominkową z Sephory - dostałam na urodziny i nawet pudru nie mogłam wybrać. :rotfl:
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

golinda

idę dzisiaj na zakuuupyyyy tralallalalla!

już mam pewne rzeczy wybrane i zapisane na karteczce gdzie są :D

ziuta

Cytat: golinda w 27 Kwi 2012, 12:59:40już mam pewne rzeczy wybrane i zapisane na karteczce gdzie są
lol
ja z taką karteczką chodziłam we wtorek :D żeby o niczym nie zapomnieć!

golinda

właśnie, właśnie! :)
tym bardziej, że idę z N. i luzu nie będzie :D

mayagaramond

Cytat: ziuta w 27 Kwi 2012, 13:09:51
lol
ja z taką karteczką chodziłam we wtorek :D żeby o niczym nie zapomnieć!

ja chodze z karteczka, zeby nie kupowac bzdetow, ktore mi wpadna w oko.
Bo najbardziej podobaja mi sie rzeczy, ktore juz mam lol lol

Dzis mam na sobie moja granatowa koronkowa spodnice, cardigan z kokardkami przy kieszonkach (golinda tez go ma, chociaz, nie, ona ma rozpinany sweterek ;)) i rozowe szpilki :)

golinda

Cytat: mayagaramond w 27 Kwi 2012, 14:47:42golinda tez go ma, chociaz, nie, ona ma rozpinany sweterek

ot to to! :D

Dodany tekst: 27 Kwi 2012, 13:51:31

Cytat: mayagaramond w 27 Kwi 2012, 14:47:42Bo najbardziej podobaja mi sie rzeczy, ktore juz mam LOL LOL

to widzę, że nie tylko ja mam tego bzika! lol

szelma

D. zawsze mi mówi, że kupuję rzeczy takie, jakie już mam :D. I coś w tym jest :D.

A dzisiaj czytałam, że przeciętny facet spędza rocznie 26 godzin czekając w przymierzalni na swoją partnerkę, która przymierza ciuchy :D.
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

golinda

Cytat: szelma w 27 Kwi 2012, 14:52:39A dzisiaj czytałam, że przeciętny facet spędza rocznie 26 godzin czekając w przymierzalni na swoją partnerkę, która przymierza ciuchy Cheesy.

nie chodzę z mężem. jego czekanie i znudzona mina mnie stresują

ziuta

Cytat: golinda w 27 Kwi 2012, 13:53:35
nie chodzę z mężem. jego czekanie i znudzona mina mnie stresują
o! i odbierają całą przyjemność z zakupów
:highfive: