Wiosna - lato 2012

Zaczęty przez siog, 30 Gru 2011, 00:03:54

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ziuta

Cytat: golinda w 20 Kwi 2012, 17:47:46
ja tam lubię duże ba... no te... ;)

ja też :D tyle mam, co się u innych napatrzę lol

golinda

Cytat: ziuta w 20 Kwi 2012, 17:50:12
ja też :D tyle mam, co się u innych napatrzę lol

Ty masz inne atuty ;)

wrobelek0403

Cytat: golinda w 20 Kwi 2012, 17:47:46
ja tam lubię duże ba... no te... ;)

lol lol lol

te drugi to jest taki toche dłuższy z tyłu i połokrągło wykonczony :) fajnie to wyglada :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

marax

wiesz co ta 2 bluzka to tak jakby kłóci sie z twoja profesja :)hipisi przekrecaja sie w grobie teraz lol lol

wrobelek0403

Cytat: maraxela w 20 Kwi 2012, 18:28:39
wiesz co ta 2 bluzka to tak jakby kłóci sie z twoja profesja :)hipisi przekrecaja sie w grobie teraz lol lol

ojtamojtam lol lol
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mayagaramond

wrobelek0403. Topy fajne, a w sukience swietnie wygladasz!!!
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

maya, dzieki :beer:

powiem Wam, ze mam wyrzuty sumienia za te topy :blush: co za zycie, zeby kufa załowac sobie na cos takiego...

golinda

Cytat: wrobelek0403 w 20 Kwi 2012, 21:04:20co za zycie, zeby kufa załowac sobie na cos takiego...

noo :(

aniak1211

fajna ta torba:)
i koloryu tez fajne:)
Dobrze ze nie lubie takich duzych ;) :D

inkageo

Widziałam dzisiaj tą czerwoną....i jest  cudowna! Marax w dominikańskiej jest ich dużo :) Ale wszystkie czerwone.

Dodany tekst: 21 Kwi 2012, 20:57:22

I rewelacyjne są te lniane t-shirty..tylko, że na mnie dekolt za duży i miałam cały stanik na wierzchu..
Golinda kupuj i nie żałuj kasy ;)
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-S2012/189509/763505/T-SHIRT%2BLEN%2BWZORY
Imagine there is no hate

elve

wrobelek0403

aja

a ja wolę tę bez dziur i wielkośc mi bardzo odpowiada, szkoda tylko ze one takie sztywne 9 mam na myśli tę mniejszą )

mobka

Niecierpie Was :P Nie dosc, ze ostatnio kupilam buty na obcasie, jestemw pracy w sukience (!), no moze w dlugim swetrze ;) To jeszcze te torebki teraz. Zolta bym chciala! A nie mam kasy na torbke, bo za torebke moge garnki kupic, grrr.

magoo

mobka nie ma czegoś takiego jak garnki za torebkę ;) lol lol lol

mobka

Cytat: magoo w 22 Kwi 2012, 00:32:18
mobka nie ma czegoś takiego jak garnki za torebkę ;) lol lol lol

No niestety w moim swiecie jest ;D Ale ja spaczona jestem ;)

golinda

Cytat: mobka w 21 Kwi 2012, 23:42:56bo za torebke moge garnki kupic

przypomniało mi się, że fajne garnki widziałam
muszę skoczyć je porządnie obejrzeć

abkasia

czy te torebki sa identyczne w ksztalcie i dlugosci raczek jak ta granatowa mniejsza co pierwsza weszla?

magoo

te torebki zarowe są super z zewnątrz, ale worek w środku to beznadzieje, zupełnie mnie nie przekonuje i odstrasza od kupna torebki

Dodany tekst: 22 Kwi 2012, 11:33:46

mobka rozumiem, nawet bardzo dobrze ;)

inkageo

Czerwona wydaje mi się większa.

Dodany tekst: 22 Kwi 2012, 11:42:29

I dobrze mi się wydaje, na stronie zary są wymiary.
Imagine there is no hate