Wiosna - lato 2012

Zaczęty przez siog, 30 Gru 2011, 00:03:54

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mayagaramond

inkageo tez mi ten kostium wpadl w oko, ale w koncu nie zamowilam.

Z galerii wrocilam tylko z dwoma topami z H&M, perfum nie mieli, ale mi zamowia i, najwazniejsze, dadza 20% rabatu :)

Niestety nie znalazlam butow, chcialam jasnobezowe szpilki i albo nie bylo mojego nr albo brzydkie. Kusily mnie oczojebne zielone;), ale byly za duze. I przepiekne pomaranczowe peep toe, drogie, ale tak wygodne, ze bym odzalowala ale ta lakierowana skora jakos tak dziwnie wygladala, miala takie zalamania, nie wiem jak to opisac, ale doszlam do wniosku, ze prz takiej cenie but musi byc perfect :)   
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

cherry

mayagaramond fajne zakupy
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. (Samuel Beckett)

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

golinda

a  rzeczywiście

pisałam rzecz jasna o tych wielkich

mi się ta podoba, tylko też za duża:

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-S2012/189512/631001/LARGE%2BRIGID%2BSHOPPER

a może to są torby podróżne? :D

wrobelek0403

Cytat: golinda w 19 Kwi 2012, 22:33:30a może to są torby podróżne?

moja droga, nie kazdy nosi do pracy portfel i szminke ;) mnie sie podoba, marax tez pewnie byłaby zachwycona :D

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

goga

Maya - fajne zakupy :)

jak tak się chwala to ja wrzucęswoje - a co tam - tylko jakość średnia bo komórką robione ;)

seledynowe buty - to te co mówiłyście, że wysokie, niebieskie płaskie - to mamusia moja mi sprezentowawszy - "do biegania - bo ty same wysokie masz" - no niby prawda ;)

pomarańczowa kieska i czarno - biała - co ma kolor w pionie - prezent od małża, a druga biało - czarna - zapomniana w szafie ;) ale zastanawiam się czy nie skrócić do tego czarnego paska
...
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

wrobelek0403

kiecki super :thumbup: paskową bym skróciła, grzech chowac takie nogi :D

z butów najbardziej podobają mi sie sandałki :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

goga

Wróbel - darowanemu koniowi itd...... - do dzinsów do latania płasakcze będa ok :D
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

ddu

gogaa, ty mi do płaskich w ogóle nie pasujesz....

marax

golinda jestem wielka baba i mam wielka torbe w ktorej musze nosic mase rzeczy - szminki,grzebienia  nie zabieram bo juz mi sie czesto nie miesci :)Sam stetoskop 
musi miec miejsce zeby nie zgnieść głowicy (zostawic go nie mozna bo na 99% zniknie) .nosze rzeczy do przebrania jak zostaje na noc . Nie upchne tego w torebke.

Dodany tekst: 20 Kwi 2012, 07:45:59

Inla piekna ta torebka czerwona i apaszka tez buuu

ziuta

Cytat: inkageo w 19 Kwi 2012, 20:19:09Ha! Jest kolejna torebka w zarze, 40 na 40 cm, więc całkiem duża..http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-S2012/199002/737556/DIE-CAST%2BMINI%2BSHOPPER
widziałam ją we wtorek
baaaardzo mi się podoba
ale potrzebuję teraz jakiejś neutralnej, mam za dużo kolorów wszędzie

golinda

Cytat: maraxela w 20 Kwi 2012, 08:07:00nosze rzeczy do przebrania jak zostaje na noc

no... czyli miałam rację, że torba podróżna :)

musisz specjalnie dla mnie cyknąć sobie fotę z tą torbą
koniecznie, żeby było widać twoje sarnie nóżki ;)

niewiemjaka

goga jak zwykle masz swietna figure a nogi mioooodzio :D mozesz skrocic ta biala do czarnego paska wtedy bedzie ladniej noga sie prezentowala :)
fajne buty i sandałki i seledynowe, chociaz od patrzenia mnie bola stopy lol

marax

Torba ma byc w moim przypadku uzyteczna . Po co mam ciagac ze soba 2 torebki .

Norka

Dziewczyny, czy możecie powiedzieć, z jakimi kolorami nosicie pastelowy, brudny róż? Dostałam w prezencie spodnie - fajnie leżą, ale poza czymś białym na górę nie mam na nie za bardzo pomysłu :blush:

golinda

akurat białego bym nie założyła do brudnego różu :)
najbardziej mi się podoba z szarym, stalowym, granatem, nawet kremem

szelma

Szary do pastelowego różu to podstawa.
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

Norka

Dzięki :beer: No to biały out, szary i stalowy mam - rzeczywiście super, a nawet bym nie pomyślała :D Spróbuję jeszcze dokupić jakiś krem.

golinda

Cytat: szelma w 20 Kwi 2012, 13:51:54
Szary do pastelowego różu to podstawa.

niedługo będziemy sobie pożyczać ciuchy i buty :D

salsa

Cytat: golinda w 20 Kwi 2012, 14:01:46
niedługo będziemy sobie pożyczać ciuchy i buty :D
Golinda i bedziesz musiała sobie zrobic dredy :D :D

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

wrobelek0403

kupiłam sobie dwa topy w promodzie :D karta kredytowa to zuooooo lol lol lol

ziuta

Cytat: wrobelek0403 w 20 Kwi 2012, 14:49:49
kupiłam sobie dwa topy w promodzie :D karta kredytowa to zuooooo lol lol lol
nie marudź, pokaż :D

wrobelek0403

a takie o :D wiadomo,ze nie leża jak na ziucie, ale tez ujdzie ;)

i jeszcze kiecke skróciłam, co ją od ciotki dostałam :D

ziuta

Cytat: wrobelek0403 w 20 Kwi 2012, 18:39:18wiadomo,ze nie leża jak na ziucie, ale tez ujdzie
wariatka no :crazy:
topy fajne, ale sukienka to Ci tak pięknie figurę eksponuje, że fiu fiu :D

wrobelek0403

Cytat: ziuta w 20 Kwi 2012, 17:42:02
wariatka no :crazy:
topy fajne, ale sukienka to Ci tak pięknie figurę eksponuje, że fiu fiu :D

dzieki :D no kiecka sie udała nad podziw :D lubie, jak mojej cioci sie ciuchy nudza :D :D

a co do topów, coz jestem realistka :D

golinda

Cytat: wrobelek0403 w 20 Kwi 2012, 18:45:33a co do topów, coz jestem realistka Cheesy

ja tam lubię duże ba... no te... ;)