Trendy na Jesień i Zimę 2011 :)

Zaczęty przez salsa, 02 Sie 2011, 08:46:52

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ziuta

Cytat: golinda w 02 Gru 2011, 16:05:33poniżej ja w sukience rozmiar 34 (stanęłam specjalnie tak by oddać cały jej urok!)
golinda przykro mi, ale mam wrażenie, że pani z zary Cię przebija lol lol lol

OlaFasola

A mi się ta sukienka podoba, chyba lubię takie worki na ziemniaki :D

ziuta

OlaFasola :highfive: ja też ostatnio lubię worki na ziemniaki ;D
chociaż ta akurat mnie nie porusza
a co do zdjęcia to miałam na myśli pozę zarowej modelki, która wygląda na bardzo nieszczęśliwą, jakby za karę tą sukienkę nosiła ;)

marax

do tej sukienki nie mozna miec piersi- to nie ten fason . on ma wisiec na plaskiej powierzchni :)

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mayagaramond

Cytat: golinda w 02 Gru 2011, 16:22:57
tu jest ta torba, może lepiej widać

http://www.venezia.pl/kolekcja/#kolekcja/dodatki/

nie podoba mi sie poniewaz jest robiona na "Hermesa" chociaz nie az tak bardzo jak te gladkie wlochate ;)

Zebra lubie, a w Berlinie kupilam panterke ;D ;D

http://shop.mango.com/DE/p/mango/artikel/kleider/kleid-mit-u-ausschnitt/?id=51440813_92

Dodany tekst: 04 Gru 2011, 20:24:07

Obiecalam dwa miesiece temu, ze pokaze moja kurtke z alpaki. Oto ona :)

Dodany tekst: 04 Gru 2011, 20:24:31

szalik tez jest z alpaki ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

ziuta

przychodzę z głupim pytaniem, ale zawsze mam z tym problem...
kremowy golf, granatowa spódniczka, brązowe wysokie kozaki
jakie do tego rajstopy? brązowe?

mayagaramond

Cytat: ziuta w 05 Gru 2011, 15:20:27jakie do tego rajstopy? brązowe?

moga byc tez granatowe.

Ale moga byc tez wisniowe albo pomaranczowe albo jeszcze jakies inne ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

ziuta

Cytat: mayagaramond w 05 Gru 2011, 15:24:00Ale moga byc tez wisniowe albo pomaranczowe albo jeszcze jakies inne
:crazy: mi się już w tym zestawieniu krem+granat+brąz wydaje za dużo kolorów :D a Ty mi jeszcze wiśniowe podpowiadasz? albo jakieś inne? :D

emcia

Cytat: ziuta w 05 Gru 2011, 15:29:54
:crazy: mi się już w tym zestawieniu krem+granat+brąz wydaje za dużo kolorów :D a Ty mi jeszcze wiśniowe podpowiadasz? albo jakieś inne? :D
ciemna zieleń?
:D

ziuta

Cytat: Justynna w 05 Gru 2011, 15:27:54
ziuta, a możne czarne
może... o ile się nie będą z brązowymi butami gryzły, muszę sprawdzić

Justynna

Cytat: ziuta w 05 Gru 2011, 15:30:49
może... o ile się nie będą z brązowymi butami gryzły, muszę sprawdzić
też mam brązowe kozaki i jakoś tak najczęściej noszę czarne, bo mam kłopot dopasować inne ;D

emcia

Cytat: ziuta w 05 Gru 2011, 15:31:54
następnaaaa :)
emcia co tak skromnie? może od razu żarówiasta? :D
a szalej :D
przestałam się cykać ostatnio, noszę ceglaste szpilki w pracy, więc muszą pasować do wszystkiego ;)
dziś szara spódnica, szarobiały sweterek, rajstopy czarne
powiedzcie jakie grube rajstopy do beżowych butów, wszystkie ciemne za ciemne a jasne beżowe są trochę "nieteges"

mayagaramond

Granatowa spodnica, brazowe kozaki i czarne rajstopy to dla mnie no go... Braz z czarnym - tak, czarny z granatem tez, ale nie mieszanka tych trzech.

Krem i braz to wg mnie ta sama tonacja, wiec nie traktuje tego jako odzielnego koloru ;) Ale jesli nie chcesz wprowadzac kolejnego to albo granat albo braz.

mignon

ja ostatnio nie lubię czarnych rajstop, czasem założę, ale głównie kombinuję z szarością bądź granatem

ziuta

no to zostanę chyba przy brązowych, bo granatu na pewno nie dopasuję takiego samego i będzie mnie to drażnić ;D
dzięki za rady!

aniak1211

W DDTVN pokazywali torebki robione przez siostry;)
Mi sie podobaja:)
http://www.goshico.com/category/torebki

iksa_nl

mi tez :) kilka bym wybrala hehehe

aniak1211

mayagaramond

Nie kupuj, zaoszczedzisz 240 zloty ;D

mayagaramond

Cytat: golinda w 06 Gru 2011, 11:58:10
ja nie oszczędzam :P

moze warto zaczac? Za 2400 zl kupisz juz w miare porzadna torbe :P

mayagaramond

Cytat: golinda w 06 Gru 2011, 13:10:25ale czemu ta ma być nieporządna? bo jest filcowa?

nie, ja w ogole nie mowie o tej torbie. Zartowalam, ze jak jej nie kupisz to bedziesz miala 240 zloty w kieszeni ;)

Dodany tekst: 06 Gru 2011, 13:15:16

Cytat: golinda w 06 Gru 2011, 13:10:25Inki też jest filcowa i bardzo efektowna

nie widzialam torby Inki, ale w pierwszym momencie przeczytalam "Inka jest filcowa" lol lol lol