Trendy na Jesień i Zimę 2011 :)

Zaczęty przez salsa, 02 Sie 2011, 08:46:52

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mary

jak to nie wiesz gdzie w niej chodzić? na randki- z mężem ;)
No i jeszcze byś mogła po SCC - tam jest wieczny lans, na pewno byś wkurzyła nie jedną kobietę, ostra konkurencja ;)

ziuta

Cytat: mary_popins w 21 Lis 2011, 12:27:34No i jeszcze byś mogła po SCC - tam jest wieczny lans, na pewno byś wkurzyła nie jedną kobietę, ostra konkurencja
ja tam jakoś zawsze wyląduję w jeansach i bez makijażu, więc jestem niegroźna :D
ale może czas to zmienić lol

mary

no, teraz masz argumenty - zielone z V na plecach ;)

aja

Cytat: ziuta w 21 Lis 2011, 12:05:11gdzie będę
wszędzie ziuta wszędzie
pop bułki, na spacer :D

wrobelek0403

Cytat: aja w 21 Lis 2011, 13:24:54
wszędzie ziuta wszędzie
pop bułki, na spacer :D

otoz to, od wczoraj jej to powtarzamy :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

aja

ziuta no co TYyyyyy
bardzo fajnie w niej wygladasz i właściwie wszystko zalezy od dodatków i butów bo nadaje sie i na zwykły spacer i wygladasz na superx sexy,zgrabną mamuśke jak i na kolacje z mężem :)
boszzz ale ja w niej tak nie będę wygladać wiec chyba mogę zapomnieć :) fajnie wyglądasz bo i wysoka jesteś

ziuta

Cytat: aja w 21 Lis 2011, 13:34:13boszzz ale ja w niej tak nie będę wygladać
no na pewno nie, będziesz wyglądać 100 razy lepiej :D :D

mobka

Przelecialam dzisiaj Arkadie w 20min. J anie umiem sama na zakupy chodzic. Ja w ogole nie umiem na zakupy chodzic. Nic mi sie nie podoba, nic mi nie potrzeba, wszystko jest za drogie ;D

mary

Cytat: mobka w 21 Lis 2011, 21:08:59wszystko jest za drogie

mam podobnie. Tylko, że ja nie uważam, że nic mi nie potrzeba, więc mam gorzej ;)

siog

cekinow pragne!  :rotfl:  potrzebuje wrecz:)

te sukienke pokazywalam w watku mayi a teraz sama ja chce, na zywo ma piekny kolor. i zakiet cekinowy z zary (jeszcze go nie ma w sklepach)

http://media.warehouse.co.uk/pws/client/images/catalogue/products/5563075621/xlarge/5563075621_2.jpg

marax

Cytat: siog w 23 Lis 2011, 20:12:03
cekinow pragne!  :rotfl:  potrzebuje wrecz:)

te sukienke pokazywalam w watku mayi a teraz sama ja chce, na zywo ma piekny kolor. i zakiet cekinowy z zary (jeszcze go nie ma w sklepach)

http://media.warehouse.co.uk/pws/client/images/catalogue/products/5563075621/xlarge/5563075621_2.jpg
ile kosztuje ? formalne pytanie bo na 100% mnie nie stać :(

inkageo

Ale piękna  :dreaming:

Dodany tekst: 23 Lis 2011, 21:07:54

117 euro: http://www.warehouse.co.uk/sequin-wrap-dress/Dresses/warehouse/fcp-product/306476
Imagine there is no hate

mayagaramond

Lubie cekiny, mam faze na ciemnozielony, ale ta sukienka jakos mi nie podchodzi. Nie wiem, moze na zywo wyglada lepiej, ale na modelce nie podoba mi sie...

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

siog

Cytat: mayagaramond w 23 Lis 2011, 21:28:32
Lubie cekiny, mam faze na ciemnozielony, ale ta sukienka jakos mi nie podchodzi. Nie wiem, moze na zywo wyglada lepiej, ale na modelce nie podoba mi sie...

tysiac razy wyglada na zywo lepiej! modelka do du..y i blondyna niepasujaca do tego koloru wcale. mierzylam ja i naprawde super lezy... teraz mysle gdzie ja zalozyc. mam kilka kolacji swiatecznych-pozegnalnych, wsumie nadawalaby sie

mayagaramond

Cytat: siog w 23 Lis 2011, 21:46:09
tysiac razy wyglada na zywo lepiej! modelka do du..y i blondyna niepasujaca do tego koloru wcale. mierzylam ja i naprawde super lezy... teraz mysle gdzie ja zalozyc. mam kilka kolacji swiatecznych-pozegnalnych, wsumie nadawalaby sie

no wlasnie, tradacyjny problem: czasem na modelce wyglada super, na zywo do d**, albo na odwrot...

Lubie taki fason, mam podobna czerwona, ale bez cekinow ;)

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

siog

Cytat: golinda w 24 Lis 2011, 13:42:23
w granatowym swetrze będziesz mogła udawać policjanta :D

top z kapeluszem mi się nie widzi, bo jest taki luźny
a sweter kolorowy... hmm, musiałabym go zobaczyć z czymś na dole

nasi policjanci takich swetrow nie maja:)
wole luzne topy od zawsze:)

sweter kolorowy bede nosic casualowo, do waskich ciemnych rurek

tiliam

iksa_nl

mi tez sie ten z Mango bardziej podoba.

Ciekawe czy jeszcze bedzie w styczniu na wyprzedazach...

niewiemjaka

siog bardzo fajna ta bluzka z kapeluszem

a rzeczywiscie ten sweterek to taki typowy policjyjny w PL :mocking: http://www.policja.sklep.pl/index.php?pct=60&p=61&more

golinda a Ty bierz ten pierwszy :pray: super

mary

świetny jest ten sweterek z mango! Bardzo mi się podoba.

mary

Golinda, ten drugi musisz mieć ;)

emcia

Cytat: golinda w 24 Lis 2011, 18:22:07
kurde, najgorsze że dwa mi się podobają :hmm:
drugi bardziej :D

mary

koniecznie potem wklej fotkę w tym białym! Będę się wpatrywać i żałować, że go nie mam ;)