Trendy na Jesień i Zimę 2011 :)

Zaczęty przez salsa, 02 Sie 2011, 08:46:52

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mayagaramond

Cytat: golinda w 08 Gru 2011, 11:30:54
myślę nad tym płaszczem, ale nie wiem, czy czarny czy szary... :hmm:

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-I2011/126502/589505/FUNNEL%2BCOAT

Nie wiem z jakiego materialu sa te plaszcze, ale w zeszlym roku byly sztywne  i nieprzyjemne w dotyku.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

abkasia

wlasnei maialm pisac ze golinda chyba kiedys pisala, ze materrial to podstawa, a tam welny jest 20 % :D

Dodany tekst: 08 Gru 2011, 11:45:12

Cytat: aja w 08 Gru 2011, 11:28:46nie bądź inna!!! heheheh żartuje
ja tez nie wiem czy kupią bo wole na żywo zawsze zobaczyć
wylamuje sie bez zalu ;D

mary

wiecie czy płaszcze z mango mają jakość ok?

mignon

Cytat: mary_popins w 08 Gru 2011, 11:51:43

ja kupiłam w ubiegłym roku i jestem zadowolona

mayagaramond

Cytat: mary_popins w 08 Gru 2011, 11:51:43

zalezy of skladu.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

abkasia

Cytat: golinda w 08 Gru 2011, 11:56:11
ojejej abkasiu, nigdzie tak napisałam, jaka śmieszna złośliwość
czarny ma 75%

nie ma zlosliwosci, napisalam nawet ze chyba golinda, bo gdzies mi cos takeigo przez oczy przelecialo.. ;D
i po tej dyskusji sprawdzialm swoj i nieststy welny w nim brak... :(

mary

Golinda, fajny ten płaszcz czerwony!

mayagaramond

Cytat: golinda w 08 Gru 2011, 12:14:40
ten mierzyłam, piękny, mięciutki, ciepły, ale 34 był dużo za duży
http://stylio.pl/kolekcje-produkty/plaszcze/czerwony-plaszcz-simple/38455
ja nie wiem jak oni to szyją... :crazy:

A on nie ma takiego fasonu, za ma byc luzniejszy?

Jak w zeszlym roku szukalam plaszcza, to postanowilam kupic raz, ale porzadnie, czyli plaszcz na pare lat, a nie na jeden sezon. Ale jak bym znalazla taki w mng lub zarze to bym kupila, ale niestety nie.

ziuta

opis czerwonego płaszcza:
CytujNiezwykle elegancki czerwony płaszcz Simple.
Płaszcz jest długości do kolan, zatem możesz do niego założyć elegancki botki lub kozaki.
Płaszcz możesz założyć na wieczorne wyjścia, gdy masz pod spodem elegancką sukienkę.
Możesz ozdobić płaszcz, wybierz w tym celu modny szal lub apaszkę.
lol lol lol lol
co to za genialne rady?

mayagaramond

ziuta to samo pomyslalam czytajac lol lol lol

mayagaramond

wrobelek0403

byłam w mango :D cudem jakims wszystko było :padam: niestety jak przypuszczałam, kiecki dzianinowe nie dla mnie ;)

za to mierzyłam dwie bluzki i mnie kusza :knuje:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

emcia

stanik bokiem widać, tak ma być?

mignon

wróbelek, w którym mango byłaś? w Plazie czy na półwiejskiej? bo ja się dziś po południu wybieram

a bluzki bardzo mi się podobają, choć ja się w takim fasonie czuję goła po bokach :D

wrobelek0403

emcia wiem ze widac, musiałabym po nie nosic jakis cienutki top na ramiączkach lub bez.

mignon,w plazie - jest zaskakująco duzo fajnych rzeczy, widziałam tez sweterek z kwiatem, kt kupiła golinda :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

suegro

Cytat: golinda w 08 Gru 2011, 10:09:52
masz "moją" sukienkę ;D

Dodany tekst: 08 Gru 2011, 10:10:40

wygląda pięknie
ale jest bezlitosna dla wszelkich niedoskonałości ;)

O, pokaż!
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

suegro

Cytat: golinda w 08 Gru 2011, 15:26:46
co mam pokazać? :) niedoskonałości? no wiesz! :foch:

Sukienkę. :P

Ja uważam, że wszystko co jest elementem mojego ciała nie może być nazwane "niedoskonałością"> :D

Józef Piłsudski

wrobelek0403

Cytat: suegro w 08 Gru 2011, 15:37:10Ja uważam, że wszystko co jest elementem mojego ciała nie może być nazwane "niedoskonałością">

fajnie :D tez bym tak chciała ;)

ja stawiam na ciuchy, w kt czuje sie doskonale, w tej kiecce nie czułam ;)

suegro

Cytat: golinda w 08 Gru 2011, 15:40:17
pokazywałam już tu :)

https://picasaweb.google.com/subejz/SukienkiMango?authkey=Gv1sRgCPvkjo3GhYO3Rg#5669586049332567090

dzięki  :beer:

Dodany tekst: 08 Gru 2011, 15:53:26

Cytat: wrobelek0403 w 08 Gru 2011, 15:41:51ja stawiam na ciuchy, w kt czuje sie doskonale, w tej kiecce nie czułam

to tez racja :) ale to jest wina ciucha nie ciała :D

Józef Piłsudski

wrobelek0403

Cytat: golinda w 08 Gru 2011, 15:58:43bo niby dlaczego w jednym ciuchu extra, a w drugim średnio? wina ciucha jak nic!

no dokładnie, wszak ciało to samo :D

suegro

Józef Piłsudski

wrobelek0403

su :beer: my sie ostatnio nad wyraz w wielu kwestiach zgadzamy :D :D

suegro

Chcesz się pokłócić? :D

Będzie okazja niedługo, wsadzę Ci palec do tortu. :D

Józef Piłsudski

wrobelek0403

Cytat: suegro w 08 Gru 2011, 16:16:11
Chcesz się pokłócić? :D

Będzie okazja niedługo, wsadzę Ci palec do tortu. :D

a ja Tobie do drinka :P