Trendy na Jesień i Zimę 2011 :)

Zaczęty przez salsa, 02 Sie 2011, 08:46:52

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

suegro

Skorzystałam z promocji. :)

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: ddu w 07 Gru 2011, 23:01:48zwierzu, ja wiem, że dla ciebie kiecka nie podkreślająca talii, to nie kiecka
no przeciez napisalam zupelnie odwrotnie - sa fasony podkreslajace i fasony wory - wory tez lubie napisalam, ale to jest jakis mix, ktorego nie ogarniam ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

ddu

aja, wszystko fajne, wszystko bym chciała. ale nie zaszaleję, bo w tor nie ma mango,a  nie kupię bez przymiarki. chyba....

wrobelek0403

suegro kupiłas ta kiecke, co mi sie tak podoba :D ciekawam jak na zywo wyglada  :knuje: :knuje:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

suegro

Józef Piłsudski

wrobelek0403

własnie sie zastanawiam, czy tez nie kupic :knuje: cholera, tak sobie obiecywałam, ze zadnych zakupów, ale taka okazja :crying:

czy gdzies na tej stronie jest jakas tabela rozmiarow???
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

suegro

wrobelek0403 nie widziałam, ja wzięłam S.

Józef Piłsudski

inkageo

Przecież Golinda ją ma i pokazywała na sobie :)
Imagine there is no hate

aja

Cytat: ziuta w 08 Gru 2011, 07:56:07wg mnie kiepski gatunek, taka szmatka
to dobrze,że nie kupiłam bo nienawidzę takich ubrań szmatowatych ale na modelce wyglada całkiem fajnie

ziuta

Cytat: aja w 08 Gru 2011, 09:06:04
to dobrze,że nie kupiłam bo nienawidzę takich ubrań szmatowatych ale na modelce wyglada całkiem fajnie

no właśnie, zanim napisałam to 2 razy się zastanowiłam czy to na pewno ta, bo na modelce wygląda naprawdę porządnie, ale poznałam po kolorach i ten ściągacz w talii mnie upewnił

wrobelek0403

Cytat: golinda w 08 Gru 2011, 10:09:52ale jest bezlitosna dla wszelkich niedoskonałości

no to sobie odpuszcze ;) lubie ciuchy w kt wygladam doskonale ;)

salsa

ja przeleciałam mango i mam w koszyku zakupy za 339 zł - juz po rabacie :D :D
chyba mnie pogrzało
i nie wiem co robić :D

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

emcia

ile tam kosztuje wysyłka?
i jaka jest rozmiarówka

salsa

ja wziełam odbior sklepowy (tylko jeszcze nie kupiłam ostatecznie :D)
mia;labym w koszyku wiecje gdyby nie to, ze nie wszedzie były małe rozmiary :D :D

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

emcia

Cytat: salsa w 08 Gru 2011, 10:28:50
ja wziełam odbior sklepowy (tylko jeszcze nie kupiłam ostatecznie :D)
mia;labym w koszyku wiecje gdyby nie to, ze nie wszedzie były małe rozmiary :D :D
jak masz odebrac w sklepie to nie lepiej w sklepie zmierzyc?

ziuta

Cytat: emcia w 08 Gru 2011, 10:30:49
jak masz odebrac w sklepie to nie lepiej w sklepie zmierzyc?

ale w sklepie może nie być właściwego rozmiaru, a jak zamówisz przez net to do sklepu przyślą to, co potrzebujesz ;D

ziuta

Ja mam w koszyku za 267 zł  :headbang: Już miałam kupować, ale się okazało, że z tych spodni, na których mi najbardziej zależało, skończył się rozmiar 36 :zly: i teraz się foszę :D nie wiem czy w ogóle coś kupię

ziuta

golinda ja się mam zamiar zaopatrzyć w taki basic - granatowa spódnica ołówkowa z wysokim stanem, jeansy rurki, proste brązowe spodnie. Takie zwykłe rzeczy, które mi się "pokończyły", chciałabym wymienić, a są w dobrej cenie no i nie trzeba mierzyć, bo wiadomo jak wygląda spódnica ołówkowa ;D (pod warunkiem, że się zna rozmiarówkę danej firmy).
Podoba mi się bardzo ta sukienka, ale się powstrzymuję, bo jak na osobę, która rzadko nosi sukienki, kupiłam ich ostatnio stanowczo za dużo, a potem w nich nie chodzę...
http://shop.mango.com/PL/p/mango/clothing/jackets/lace-details-dress/?id=53440926_02

emcia

jak kupujecie /ziuta, golinda/ rozmiar S, to ja chyba M bym musiała...żeby chociaż w rozmiar trafić

abkasia

aja

mi się ta torebeczka podoba ale cena jest mocno przesadzona

Dodany tekst: 08 Gru 2011, 11:28:54

Dodany tekst: 08 Gru 2011, 11:29:02

http://shop.mango.com/PL/p/mango/clothing/touch---leather-messenger-handbag/?id=56601286_02

Dodany tekst: 08 Gru 2011, 11:29:47

Cytat: abkasia w 08 Gru 2011, 11:28:14ja nic nie kupu8je
nie bądź inna!!! heheheh żartuje
ja tez nie wiem czy kupią bo wole na żywo zawsze zobaczyć

aja

zwierzatko_mojej_mamy

golinda szary ma jakis taki milszy material na oko - czarny taki sztuczno-pogrzebowy i z tylu tez tak pogrzebowo wyglada ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl