Trendy na Jesień i Zimę 2011 :)

Zaczęty przez salsa, 02 Sie 2011, 08:46:52

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

siog

rudasekawf

Cytat: aja w 29 Lis 2011, 21:11:42o to jakie sympatyczne do  biegania http://www.hm.com/pl/product/94565?article=94565-B#cm_vc=SIMILAR_TO_PD
Bardzo fajny sweterek, mam jen taki i nosi mi się świetnie. Też biały, ale ja dzieci nie mam :P

Dodany tekst: 30 Lis 2011, 06:43:11

Teraz tak myślę, że czeka mnie ubraniowa posucha przez ten remont, noo cóż jestem w stanie to ścierpieć ..... chyba

ddu

tak pomyślałam, że on jest "golindowaty" ;)

mobka

Mi się też podoba. I tam w prpozycjach się jeszcze jedne biały z futerkiem wyświetla. Też fajny. I moje dizecko nie przeszkadza mi w noszeniu białych rzeczy więc nabędę jakby co ;)

damka

ma Mnago jest jakaś promocja. Wydaje mi sie ze jest 9 zł za przesyłkę

niewiemjaka

:bra: ktora to laska - czyżby to była ziuta? :knuje: wklejala gdzies zakupiona spodniczke ze skory/ekoskóry ? gdzie ona była kupiona?

Kasia

ziuta

niewiemjaka ja wklejałam zdjęcie na h&m'owej modelce
spódniczka kupiona na allegro
przyszła i nie zachwyciła mnie, już ją sprzedałam ;D (z zyskiem of course :D)
ale mam zrobione zdjęcie moje w niej, jak chcesz to wrzucę jutro (teraz mam pomalowane paznokcie i nie wsadzę kabelka ;))

niewiemjaka

ziuta ale bylam w HM i pytalam o nia to mowili ze nie maja :knuje: chyba ze to stara kolekcja czy cos?
nie to nie chce, nie wklejaj :D

ziuta

ja nie wiem co to za kolekcja :D w opisie aukcji było, że to kolekcja 2011/2012 i że spódnica jest JUŻ niedostępna w sklepach, bo się sprzedała "na pniu", ale nie wykluczam, że to chłyt matetindowy ;)
w sklepach jej nie ma, na stronie h&m też nie, za to na allegro ich pełno, nowe z metką ;D

niewiemjaka

Cytat: ziuta w 02 Gru 2011, 07:46:25w sklepach jej nie ma, na stronie h&m też nie, za to na allegro ich pełno, nowe z metką
ano właśnie niezły "chłyt" :D

abkasia

Justynna

Cytat: golinda w 02 Gru 2011, 16:05:33

poniżej ja w sukience rozmiar 34 (stanęłam specjalnie tak by oddać cały jej urok!)
tfu! na psa urok :D

dragonfly

gdyby nie te cieniutkie raczki to by mi sie strasznie bardzo podobala!

abkasia

wrobelek0403

mnie sie podoba :D

za to kiecka wymiata lol lol lol
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

konwalia

ta krowkowa bezowa co kieruje link bardej mi soe podoba

wrobelek0403

Cytat: golinda w 02 Gru 2011, 16:41:50chciałabyś wiedzieć, gdzie jest, nie?

no ba lol lol a potem P spyta, co za nowa pizame sobie kupiłam lol lol lol
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

wrobelek0403

Cytat: golinda w 02 Gru 2011, 17:38:53
ale wiesz... piżama ma na dole takie świecące drobinki
to nie zwykła piżama, ale SYLWESTROWA!!! :D

ja na sylwestra moja droga bede robic za pokojówke :P pizama mi sie nie komponuje lol lol

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: konwalia w 02 Gru 2011, 16:33:49
ta krowkowa bezowa co kieruje link bardej mi soe podoba
mi tez ;) wlasnie mialam to pisac, ze swietna ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

zuzia

golinda
mi się torebka nie widzi :blush:

zosia2007

justynaaaa2

a mi się widzi :D najbardziej mi się podoba to że ta zebra jest futerkowa :D

salsa

mnie sie zebra nie widzi ale jak nie lubie zebry w ogole i nie jestem obiektywna niestety ;)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)