Jesien-Zima 2010/2011

Zaczęty przez mayagaramond, 24 Sie 2010, 11:36:06

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

salsa

wróbel tam mam co takiego - ale bardziej lużne włóczkowe
ale nie o tym mówiłam ale o czapkach , kurde nie moge tego w necie znaleźc - kszatałt czapkowy tylko z tyłu luźna

w tych beretach nie podobacz mi sie - moze kapelusz by obleciał ale nie to nie dla Ciebie
za to koszula i spodnie - no tos sie kurde wylaszczyła-boska figura, świetnie wygladasz !!
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

wrobelek0403

matko, laski az sie zarumieniłam :blush: dzieki :beer: :beer:

ja sobie powtarzam ze jest swietnie, ale oczywiscie mam wrazenie, ze koszula zle sie układa i wyglada jakbym miała fałdy tłuszczu na talii :headbang:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mayagaramond

Cytat: wrobelek0403 w 26 Lis 2010, 13:43:37i wyglada jakbym miała fałdy tłuszczu na talii

tak, tak, tak wyglada. Mysle ze bedzie lepiej jesli zakupisz sobie worek pokutny, np, w takim zestawie od razu z czapka:

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

salsa

Cytat: wrobelek0403 w 26 Lis 2010, 13:43:37jakbym miała fałdy tłuszczu na talii headbang
jezu następna lol
weź sie dziewczyno zacznij cieszyć z tego, ze super wyglądasz, a nie mi tu o jakiś fałdach tłuszczu :)

Dodany tekst: pią, 26 lis 2010, 13:55:08

Cytat: mayagaramond w 26 Lis 2010, 13:53:40

tak, tak, tak wyglada. Mysle ze bedzie lepiej jesli zakupisz sobie worek pokutny, np, w takim zestawie od razu z czapka:

albo od razu niech idzie na watek o chudnięciu i zacznie się umartwiać - jak szaleć to szalec :D

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

wrobelek0403

mayagaramond lol lol lol

no dobra, juz przestaje ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

goga

Cytat: wrobelek0403 w 25 Lis 2010, 23:09:54a zadna o czapce ani mru mru

aha - czyli mojego negatywnego udałaś, że nie widzisz :foch:
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

wrobelek0403

goga prawde powiedziawszy zobaczyłam Twoj komentarz dopo jak zwierzak sie do niego odniosła  :blush:  bighug

adrianna79

i szukam ladne botki skorzane/zamszowe czarne lub szare

[/quote]

siog, nine west moze cos miec http://www.ninewest.com/Booties/5969228,default,sc.html

OlaFasola

Byłam dzisiaj na poszukiwaniu kozaków. No i jak już coś mi się podoba to kosztuje majątek. Ja jednak jestem skąpa i 6 stów na buty to stanowczo za dużo. Kupiłam coś na zasadzie kompromisu.
http://www.stradivarius.es/en/accessories/shoes/981_cowboy-heel-boots

konwalia

Cytat: OlaFasola w 27 Lis 2010, 22:50:18Ja jednak jestem skąpa i 6 stów na buty to stanowczo za dużo.
ja dlatego kupuję albo przed sezonem, jak wyciągają resztki z poprzedniej kolekcji, albo na sezonowych wyprzedażach

adrianna79

Cytat: OlaFasola w 27 Lis 2010, 22:50:18
Byłam dzisiaj na poszukiwaniu kozaków. No i jak już coś mi się podoba to kosztuje majątek. Ja jednak jestem skąpa i 6 stów na buty to stanowczo za dużo. Kupiłam coś na zasadzie kompromisu.
http://www.stradivarius.es/en/accessories/shoes/981_cowboy-heel-boots

swietne!

OlaFasola

Cytat: konwalia w 27 Lis 2010, 22:56:13ja dlatego kupuję albo przed sezonem, jak wyciągają resztki z poprzedniej kolekcji, albo na sezonowych wyprzedażach
Teraz już będę pamiętać, ale jakoś mnie zaskoczyły dzisiaj ceny butów i ciuchów. Mam wrażenie, że wszystko bardzo podrożało.

Cytat: adrianna79 w 27 Lis 2010, 22:57:25swietne!

Dzięki

konwalia

Ola mi się podoba model i cena extra, ale szkoda że nie są skórzane

OlaFasola

Cytat: konwalia w 27 Lis 2010, 23:04:26ale szkoda że nie są skórzane
No nie są, ale skóra była za mnimum 500, a mi szkoda, za bardzo niszczę buty i nie mam się  co łudzić, ze mi na więcej niż na jeden sezon starczą.
Co śmieszne, 2 lata temu kupiłam u nich kozaki ze skóry, pięknie wykonane za niewiele ponad 200pln, stąd moje dzisiejsze zdziwienie, że nic skórzanego już nie mają.

goga

Ola - super - i cena zajebista :)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

konwalia

wiem, wiem, ja też bym 500 nie dała :) w tym roku masakra w tym wzgledzie

mi się udało kupić we wrzesniu w aldo skórzane oficerki neiocieplane za 179zł i w tamarisie zamszowe ocieplane przed kolano za 199zł
więc polecam ci teraz koniec lutego

feeling.good

Ola świetne! Mi też szkoda takich pieniędzy na buty, skoro je potwornie niszczę. Chodzę jakoś dziwnie no i w aucie strasznie zdzieram.

a wczoraj kupiłam w m&s torebkę: http://www.marksandspencer.com/Adjustable-Strap-Quilted-Cross-Body-Bag/dp/B003UQBECO?ie=UTF8&ref=sr_1_4&sr=1-4&qid=1290898266&pf_rd_r=1RB3HAV2B379S5TB1Q7Q&pf_rd_m=A2BO0OYVBKIQJM&pf_rd_t=101&pf_rd_i=43177030&pf_rd_p=215570647&pf_rd_s=related-items-3

jestem zadowolona bo imo jest bardzo uniwersalna

damka

ja dziś uderzam do Klifa ale coś mi się widzi że to mąż sprawi sobie coś z nowości jesienno - zimowych bo promocja w Wólczance  ;)

a na gwiazdkę to mu chyba kupię tą torbę, chyba ze coś HB znajde...

OlaFasola

feeling.good fajna torebka. Też muszę czegoś poszukać, ale to już raczej po nowym roku, bo teraz masa innych wydatków się szykuje. 

Dodany tekst: 28 Lis 2010, 09:10:37

Cytat: damka w 28 Lis 2010, 08:51:31a na gwiazdkę to mu chyba kupię tą torbę, chyba ze coś HB znajde...
Damka, torba to świetny pomysł na prezen. M dostał 2 lata temu ode mnie i sobie bardzo chwali http://www.greenburry.de/product/galerie/23041327/302237496 , a rok później portfel do kompletu.

mobka

damka

zgodnie z oczekiwaniami mąż 3 koszule bo trzecia gratis :) oraz dwa krawaty

a ja ....

aja

damka ładne i Olifasoli też mi się podobają

mi mąz kupił torebkę az jestem w szoku bo nawet niczego sobie - pewnie mi sie przyda
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/11725/en/zara-sales/11025/140004/SHOULDER%2BBAG%2BWITH%2BMETAL%2BRODS

fasolka1980