Jesien-Zima 2010/2011

Zaczęty przez mayagaramond, 24 Sie 2010, 11:36:06

inkageo

Myślę nad czapkami :D Najbardziej pasuje mi do Ciebie ten kapelusik, ale nie wiem, czy to nie za poważnie  :hmm:
Imagine there is no hate

justynaaaa2

mi tez się kapelusik podoba ale nie wiem czy do chodzenia na co dzień ;D
ta pierwsza jest fajna i moim zdaniem do latania w taką pogodę jak najbardziej ok :)

o spodniach i koszuli nie napisze nic...bom zazdrosna  :P

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mobka

Cytat: justynaaaa2 w 25 Lis 2010, 20:52:06o spodniach i koszuli nie napisze nic...bom zazdrosna  Tongue
Ja tez :D

A czpki mi sie nie widza, bo ja jestem zwolenniczka albo takich tradycyjnych czapkowych bardziej, albo takich uszanek siersciowych jak Maya ma :D

Dodany tekst: 25 Lis 2010, 20:58:26

Choc ta futrzanka nie jest zla, tylko zdjecie slabe :D

justynaaaa2

Cytat: wrobelek0403 w 25 Lis 2010, 20:56:28
a dajta pani spokoj :P
to powiedz lepiej gdzie można nabyć takie koszule na spinki to wybaczę ci że tak fajnie wyglądasz w tych spodniach :D

zuzia

wrobelek0403
koszula boska
czapka nr 2 - porażka
czapka nr 1... no jakoś mi sie nie widzi
najlepszy kapelusz, ale wyszło poważnie, nie wiem czy to przez minę czy ogólnie.

wrobelek0403

Cytat: justynaaaa2 w 25 Lis 2010, 21:13:40
to powiedz lepiej gdzie można nabyć takie koszule na spinki to wybaczę ci że tak fajnie wyglądasz w tych spodniach :D

w top secret :D za całe 80 zł a w wolczance takie były za 170 :padam: :padam:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

justynaaaa2

Cytat: wrobelek0403 w 25 Lis 2010, 21:26:23
w top secret :D za całe 80 zł a w wolczance takie były za 170 :padam: :padam:
ooo super  :beer: taka jedna na spinki by mi się przydała bo bardzo mi się podobają :)

goga

Wróbel- weź sie z tymi czapkami - nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! litosci

kapelusz fajny ale wygladasz chyba starzej ode mnie ;)

koszula bossssko :)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

justynaaaa2

nie wiem co wy chcecie od tych czapek ;D
pierwsza jest moim zdaniem fajna, takie z daszkiem są bardziej twarzowe od takich zwykłych ;)

wrobelek0403

justynaaaa2

Cytat: wrobelek0403 w 25 Lis 2010, 21:50:48
a spinki takie:

http://allegro.pl/spinki-do-mankietow-marki-soraya-nowy-wzor-i1338032256.html#gallery
no własnie zastanawiałam się czy kobiece są jakieś inne ale widze że mogą być męskie :)

wrobelek0403

Cytat: justynaaaa2 w 25 Lis 2010, 21:54:35
no własnie zastanawiałam się czy kobiece są jakieś inne ale widze że mogą być męskie :)

jak znam zycie, to "kobiece" byłby 3 razy drozsze, bo z koszulami tak jest - meska 100, damska 150 :padam:

wybrałam po prostu niewielkie :)

mayagaramond

W kapelusz wygladasz super, ale jesli szukasz czegos, zeby nie bylo ci zimno w glowe, to kapelusz nie jest najlepszym rozwiazaniem. Przynajmniej mi jest w kapeluszu zimno, wiec nosze go tylko dla, hm, ozdoby, a nie jako ochrone przed zimnem.

A w koszuli i spodniach super!!!!
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: goga w 25 Lis 2010, 21:42:44Wróbel- weź sie z tymi czapkami - nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! litosci
noo :D

Cytat: justynaaaa2 w 25 Lis 2010, 21:50:14nie wiem co wy chcecie od tych czapek Grin
czapki same w sobie pewnie wporzo ;) ale na wroblu i z jej minami to normalnie lol lol w pierwszej jakby sprzedawala gazety w latach dwudziestych, w drugiej jakby kielbase 20 lat pozniej :D przepraszam wroblu, ale za pieknas, zeby sie tak szpecic - to juz lepiej, zeby Ci leb zamarzl ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mayagaramond

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 25 Lis 2010, 22:45:33pierwszej jakby sprzedawala gazety w latach dwudziestych, w drugiej jakby kielbase 20 lat pozniej

opluty opluty

a co sprzedaje w kapeluszu? opluty opluty
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

zwierzatko_mojej_mamy

w kapeluszu jest ok ;) tylko tak dosc specyficzny ;) nie do wszystkiego sie nada ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

justynaaaa2

na wróbla w kapeluszu + do tego spodnie i koszula ze spinkami to ja bym poleciała  :rotfl:

mayagaramond

wrobelek0403

justynaaaa2  :rotfl: :rotfl: :rotfl: iluvu

zwierzatko przynajmniej szczerze, bo tu jakies takie uniki norlmalnie, pianie nad koszulą, a zadna o czapce ani mru mru lol lol  :beer:

widze, ze kapelusz wygrywa :D to go sobie kupie na "od czasu do czasu" :D :D ,kurcze do tego płaszcza by pasował, ale na płaszcz mnie chwilowo nie stac  :zly: :zly: :zly:

emcia

wrobelek0403
kapelutek jest bardzo bardzo :)

zuzia

Cytat: wrobelek0403 w 25 Lis 2010, 23:09:54zwierzatko przynajmniej szczerze, bo tu jakies takie uniki norlmalnie, pianie nad koszulą, a zadna o czapce ani mru mru
świnia jesteś. też napisałam co myślę to nawet nie zauważyłaś :zly:

wrobelek0403

kasiad

wróblos w spodniach i koszuli bombowo :)
w kapeluszu również :) ale tak jak napisała maya, on tylko dla ozdoby bo we włosy w nim zmarźniesz :D

czapka z daszkiem hmm jakbyś żyła w latach przedwojennych to bys taką nosiła   ;)
w tej futrznej wyglądasz jakbyś grała w Bondzie część 23 nagrywana w ZSRR  :D

wrobelek0403

Cytat: kasiad w 26 Lis 2010, 07:42:33jakbyś grała w Bondzie część 23 nagrywana w ZSRR

lol lol lol

a to jest szapka mierzona w sklepie górskim :D :D