Jesien-Zima 2010/2011

Zaczęty przez mayagaramond, 24 Sie 2010, 11:36:06

fasolka1980

szelma :thankyou: :thankyou: :thankyou:

Dodany tekst: 24 Lis 2010, 14:46:48

inkageo :thankyou: :thankyou: :thankyou: :thankyou: :daisy:

Helena

inkageo

jak długo czekalas na paczke z asosa? mi wysłali w sobote i ciekawam kiedy dojedzie

inkageo

Imagine there is no hate

szelma

Do mnie idzie normalnie tak ok. 4 dni (dni robocze znaczy się).

mayagaramond

inkageo do kiedy jest wazny kod rabatowy?
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Do 30 grudnia i nie łączy się z innymi promocjami :)
Imagine there is no hate

mayagaramond

Cytat: inkageo w 24 Lis 2010, 16:13:33
Do 30 grudnia i nie łączy się z innymi promocjami :)

thank you :)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

Helena

Cytat: inkageo w 24 Lis 2010, 13:28:09
Cyknęłam tak szybko zdjęcie tej czerwonej asosowej, ciemno jest i kiepsko wyszło. Ma bardzo fajny materiał, ładny ciemny odcień czerwieni i nie jest taka krótka jak myślałam :) Chętnie kupiłabym jeszcze beżową :)

piekna kiedy moja mi przyjedzie aaaa

Dodany tekst: 24 Lis 2010, 16:21:11

to moja pewnie jutro dojdzie albo w piatek, ja ją chce miec przed imprezą :)

zuzia

Cytat: inkageo w 24 Lis 2010, 13:28:09kupiłabym jeszcze beżową
ale beżowej chyba nie ma :(

inkageo

Buuuu jeszcze kilka godzin temu była :(
Imagine there is no hate

wrobelek0403

Cytat: szelma w 23 Lis 2010, 16:18:27
Ale wtedy to przynajmniej nie byłoby gadania, że puściłaś H. z torbami :D.

opluty opluty opluty

Dodany tekst: 24 Lis 2010, 16:57:43

Cytat: inkageo w 24 Lis 2010, 13:28:09
Cyknęłam tak szybko zdjęcie tej czerwonej asosowej, ciemno jest i kiepsko wyszło. Ma bardzo fajny materiał, ładny ciemny odcień czerwieni i nie jest taka krótka jak myślałam :) Chętnie kupiłabym jeszcze beżową :)

inka, zajebiscie wygladasz  :thumbup: :thumbup:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mayagaramond

Chce szalik do mojego jasnego, niezupelnie bialego plaszcza. Teraz nosze albo szary szalik albo szary futrzany kolnierz. Ale mam tez brazowa futrzana czape i chcialabym do  niej szalik. Ale nie wiem jaki.

Kazda (sensowna ;) )propozycja szalika zostanie nagrodzona 5 piwami ;D

Do biegu, gotowi Start ;D

inkageo

Szalik beżowy, gładki, mięciutki :D

Dodany tekst: 24 Lis 2010, 17:29:20

Albo krata burberry :D

Dodany tekst: 24 Lis 2010, 17:29:54

A w tym sezonie beż się nie nazywa beżowy, tylko camelowy, przepraszam :D

Dodany tekst: 24 Lis 2010, 17:32:10

http://www.asos.com/Johnstons/Johnstons-Cashmere-Scarf/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1279313&cid=4174&Rf900=1534,1550&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Camel
Imagine there is no hate

sonja

:P

mayagaramond

siog

inka sukienka ekstra  :thumbup:

maya duzy gladki szal w mocnym kolorze

inkageo

Imagine there is no hate

mayagaramond

konwalia

maya ja bym wybrała golf i bez szalika
opcja 2 cienki, ale ciepły brązowy szalik, bez zawijasów, raczej do środka

aja

inka świetnie lezy na tobie kieca

kupiłam zamszowe buty- troszkę kiepsko bo juz miałam nie kupować z zamszu

mayagaramond

Cytat: konwalia w 25 Lis 2010, 07:31:00maya ja bym wybrała golf i bez szalika

bez szalika zmarzne. Jade jutro do salzburga z czapka, moze cos znajde ;D

Helena

no ja bym też chciała jakąs fajną czapkę, ale nie widziałam nigdzie nic ciekawego wszędzie badziewia z dziurami ze wiatr hula po głowie

mayagaramond

Helena

Cytat: mayagaramond w 24 Lis 2010, 21:31:37

mowisz?

ale tej czapki jest b. duzo. Jest podobna do tej:

http://www.burdastyle.de/chameleon/mediapool/thumbs/8339a501-1477-af52-33fd-0172536ead08_324x432.jpg

tez mam taka czapke ale poki co za ciepło na takie futra, chciałabym cos lżejszego na teraz

Dodany tekst: 25 Lis 2010, 09:39:23

aja
fajne te buty, zamszowe jednak fajnie wyglądaja
ja w zeszłym roku kupiłam kozaki skora od podeszwy zamsz na łydce :)

aja

uff dobrze że się komus podobają :)
Cytat: Helena w 25 Lis 2010, 09:38:19ale poki co za ciepło na takie futra
Helena ja już widziałam nie jedną osobę w takiej czapce i się nadziwić nie mogłam jak oni wytrzymują (mimo,że należę raczej do zmarźluchów)
a wymiekłam jak w centrum handlowym lasner w identycznej chodził  :crazy: