Małe auto dla początkującego kierowcy ;)

Zaczęty przez inkageo, 05 Mar 2010, 10:23:46

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ze_nitka

Cytat: inkageo w 12 Maj 2010, 19:02:20
My mamy chyba też VI, ale tą wersję produkowaną w Anglii (ta na zdjęciu to japończyk). My mamy 5D, chyba tak się zwie :)
My takiego mieliśmy, z sielnikiem 1.5 :D bardzo dobry samochód, super się nim jeżdziło, ale one cene trzymają.

Dodany tekst: 12 Maj 2010, 21:43:00

Cytat: Dorotka1981 w 12 Maj 2010, 21:06:36
Mitsubishi Colt http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12573325
Brat ma takiego i chce go za 5 tyś sprzedać, ale... rdzewieje mu podłużnica, wszystko inne trzyma się ok, tylko ta podłużnica do roboty. Zdaje się ze rocznik 96. Brat z niego był zadowolony.

sonja

Ja kiedyś jeździłam 106. To był samochód nie do zdarcia, przeżył między innymi parkowanie tira w bagażniku :D i dwa inne huknięcia ;D

Lwica

..
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

marlen_ka

to niebieskie bardzo ładne :)
ale czy Ty nie szukałas czegos 4 drzwiowego?

inkageo

To jak jesteś już przy małych i dwudrzwiowych to może zobacz chociaż jednego Ka? Czy w tej cenie będą stare?

Dodany tekst: 27 Maj 2010, 10:48:32

Ten niebieski może być, ale ten drugi po tuningu nie ;)
Imagine there is no hate

Lwica

.
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

mobka

Ja mysle, ze seicento w wersji sporting jest bardzo ok. Ja przez pewien czas jezdzilam sluzbowym vanem, to te same silniki i jedyna, ale za to powazna wada byl brak wspomagania. No i obrotka mi brakowalo ;) Ale do tego sie mozna przyzwyczaic.

Wiadomo - w srodku plastik, miejsca tyle co nic, ale autko po miescie smigalo fajnie.

Lwica

..

niewiemjaka

Dorotka1981 ja obecnie chwilowo jezdze seicento, no coz
+ jest malutki i wszedzie sie wepchniesz wjedziesz,
+wszystko widzisz, nie zaslaniaja ci ramy szyby przechnodniow czy czegostam
+parkowanie no problemos j.w.
+na skrzyzowaniach pierwsza startuje haha bo lekki jest i wszyscy sa za mna taki jest wyrywny :D :D
+tani w eksploatacji
+mysle ze dobry na tluczenie na pierwsze autko dla kierowcy, nauczysz sie nim bez problemu wbijac i zmieniac pasy itp itd i pozniej bedziesz odwazniejsza jak bedziesz miec wieksze

- komfort jazdy zerowy bo glosno...
- PR tez słaby ;) hahaha
- w razie wyopadku tfu tfu no to wiadome ze to slabizna jest i przegra z kazdym wiekszym autem...
- troche sie nim boje szybko jezdzic na zakretach bo sie boje ze sie wywroci jak pilka sie poturlam :D
- no wiadome na dlugie trasy i rozwijanie predkosci :rotfl: to sie nie nadaje, ale tez daje rade :rotfl:
-aaa zapomnialabym moj nie ma wspomagania wiec trzeba sie nakrecic kierownica..

z takich malych tanich autek to Punto polecam serdecznie bo bardziej wyciszone, tez niedrogie itd ;)
albo jakiegos Golfa starego

Lwica

..

marlen_ka

Cytat: mobka w 27 Maj 2010, 11:06:48
Ja mysle, ze seicento w wersji sporting jest bardzo ok. Ja przez pewien czas jezdzilam sluzbowym vanem, to te same silniki i jedyna, ale za to powazna wada byl brak wspomagania. No i obrotka mi brakowalo ;) Ale do tego sie mozna przyzwyczaic.

Wiadomo - w srodku plastik, miejsca tyle co nic, ale autko po miescie smigalo fajnie.
a co to znaczy? bo ja nie rozumiem chyba :blush: :blush:

inkageo

Pewnie obrotomierz ;) Ta wersja sporting go ma.
Imagine there is no hate

Lwica

..

Lwica

..

inkageo

Malutki przebieg, aż się wierzyć nie chce, zapowiada się fajnie :)
Imagine there is no hate

Lwica

..

claridad

w ogłoszeniach zawsze najbardziej mnie fascynuje to określenie "sworzchnie wahaczy" :D
Dorotka to tym bardziej zapowiada się nieźle i brzmi uczciwie! Daj znac jak wypadły g:)

Lwica

..

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

marlen_ka

całkeim sensowne to auto, trzymamm kciuki, ze sie uda i juz niedługo bedziesz smigac :)

mobka

O Ibizka jest interesujaca :) A poduchy ma?

Lwica

..

claridad

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 02 Cze 2010, 10:09:30
?????? ke ? :> SWORZNIE ;) gdzie tam "ch" jest niby?! ;)

ło matko, żem literówkę zrobiła a zwierzak już mocno awanturujący się jest ;)

Dodany tekst: 04 Cze 2010, 12:46:45

ale co do civica to sie zgodze ze zwierzakiem :) sama mam i wielbię. Jeno blacha marna.

Lwica

.

inkageo

Imagine there is no hate