Małe auto dla początkującego kierowcy ;)

Zaczęty przez inkageo, 05 Mar 2010, 10:23:46

szelma

Ja nadal z małych samochodów to bym bez wahania brała DS3 - piękne jest i tyle :D.

szelma

Sportowa wersja z czarną karoserią i dachem w kratkę jest absolutnie powalająca na kolana :D.

damka

szelma piękne to prawda !!

poszperam na otomoto, ale mam kontrpropozycje - nową fiestę w wiadomoym fuksjowym kolorze (ta z reklamy:)

szelma

Eee, z takich małych to fiesta mnie nie rusza - tylko DS3 :D.

damka

sam fiesta też mnie nie rusza ale ten kolor...........hot magenta, pięęęęęęęęęęękny

konwalia

a ja mam skojarzenie, które nie pozwalałoby mi nim jeździć-to samochód szefowej :D

dla mnie samochód powinien być w jednym kolorze-czarnym :)

magoo

Cytat: konwalia w 06 Mar 2011, 12:56:06
a ja mam skojarzenie, które nie pozwalałoby mi nim jeździć-to samochód szefowej :D

dla mnie samochód powinien być w jednym kolorze-czarnym :)
:highfive:

wrobelek0403

Cytat: mayagaramond w 04 Mar 2011, 10:37:52Won z TT, BMW macie kupowac

maya, jak Cie kocham bighug nic nie jest w stanie odwiesc mnie od marzen o TT :D :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mayagaramond

Cytat: wrobelek0403 w 06 Mar 2011, 14:06:51nic nie jest w stanie odwiesc mnie od marzen o TT

nawet jak ci zalatwie znizke? lol lol

Kiedys TT baaaaaaaaaaaaardzo mi sie podobalo, ale pozniej (zanim zaczelam pracowac u konkurencji ;) ) stwierdzilam, ze jest za okragle ;) Wolalabym tego starego cabrioleta:

http://www.cabrionews.de/katalog/audi/80_cabrio.jpg

W ogole wole tamten design, czyste, proste linie. tak jak 7 z transporta:

http://jayfan.files.wordpress.com/2009/12/t1bmw.jpg

(ale to nie ten watek lol)

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Saab mi się zawsze podobał :) Ale czarny i w wersji cabrio ;)
Imagine there is no hate

szelma

mayagaramond

Cytat: szelma w 12 Mar 2011, 19:04:58DS3!

bylam dzis na tagrach samochodowych i widzialam ten samochod. Design to kwestia gustu, ale jego wykonanie jest b. przecietne, wg mnie na zewnatrz b. duzo plastiku...
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

szelma

Oglądałam na żywo, siedziałam w środku i bardzo mi się podobał :). Ale de gustibus :).

mobka

Saab jest super, w szczegolnosci w wersji aero. Ale to nei maly miejski samochodzik ;)

wrobelek0403

Cytat: golinda w 06 Mar 2011, 16:43:06prawie 5zł/l

juz ponad :crying: :crying:

Dodany tekst: 13 Mar 2011, 09:19:45

Cytat: mayagaramond w 06 Mar 2011, 14:18:14nawet jak ci zalatwie znizke? LOL LOL

Kiedys TT baaaaaaaaaaaaardzo mi sie podobalo, ale pozniej (zanim zaczelam pracowac u konkurencji wink ) stwierdzilam, ze jest za okragle

maya, a to zalezy jaka znizka lol lol

i lubie taki okragłe własnie :D :D

Dodany tekst: 13 Mar 2011, 09:21:13

damka saab b. ładny, no i wiadomo bezpieczny :)

ale mały to on nie jest :mocking:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mayagaramond

W ogole po obejrzeniu kilku modeli samochodow na targach jestem przerazona panujaca tandeta - land rover (ktory tani nie jest), jest chyba w 1/3 z plastiku, w nowym porsche 911 (!!!!) klamki do drzwi sa z plastiku.

Jesli w MINI z przodu usiadzie ktos wyzszy od mnie (co nie jest wielka sztuka, bo ja nie jestem wysoka),to z tylu nikt sie nie zmiesci.

Wsiadlam tez do mojej ukochanej IBIZY i naprawde b. b. mi sie podoba. Chcialabym zolta ;D ;D

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: mayagaramond w 13 Mar 2011, 11:28:53Jesli w MINI z przodu usiadzie ktos wyzszy od mnie (co nie jest wielka sztuka, bo ja nie jestem wysoka),to z tylu nikt sie nie zmiesci.
po turecku sie zmiesci ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

szelma

Cytat: mayagaramond w 13 Mar 2011, 11:28:53Jesli w MINI z przodu usiadzie ktos wyzszy od mnie (co nie jest wielka sztuka, bo ja nie jestem wysoka),to z tylu nikt sie nie zmiesci.

Z moim małżonkiem, który zawsze odsuwa fotel jak najdalej, nikt nie mógł się zmieścić w oplu astrze kombi :D. Co dziwne, w normalnej wersji astry nie było problemu. Dziwne jakieś te samochody robią i tyle :D.

damka

szukanie samochodu to naprawdę ciężka sprawa...
głowa mi pęęęęęęęęęęęęęka

zosia2007

Cytat: mayagaramond w 13 Mar 2011, 11:28:53Wsiadlam tez do mojej ukochanej IBIZY i naprawde b. b. mi sie podoba. Chcialabym zolta
ibizka to tez moje marzenie,ale cupra ;D

zwierzatko_mojej_mamy

ford ka jest straszny ;D potwierdzam, bo chcialam kupowac kiedys i probowalam kilka ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

damka

wis

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 17 Mar 2011, 16:56:09
ford ka jest straszny ;D potwierdzam, bo chcialam kupowac kiedys i probowalam kilka ;D
Potwierdzam, bo byłam nieszczęśliwą posiadaczką  :crazy: Na szczęście tylko 2 lata ją miałam.

wrobelek0403