Małe auto dla początkującego kierowcy ;)

Zaczęty przez inkageo, 05 Mar 2010, 10:23:46

ze_nitka

Jak my szukaliśmy samochodu to w kilku ofertach pojawiało się zdanie:
Auto bardzo utrzymane... Co to do cholery znaczy? ;)

Dodany tekst: 11 Maj 2010, 21:09:25

http://img09.allegroimg.pl/photos/400x300/10/33/74/84/1033748489_2
tak to ja mogę sobie na dupie na pisać ;) będzie tak samo wiarygodne ;)

Lwica

Cytat: ze_nitka
tak to ja mogę sobie na dupie na pisać ;) będzie tak samo wiarygodne ;)

:rotfl: :rotfl:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12198135  całkiem rześkie
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: ze_nitka w 11 Maj 2010, 22:07:46tak to ja mogę sobie na dupie na pisać wink będzie tak samo wiarygodne wink
lol lol lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

ze_nitka

Cytat: Dorotka1981 w 11 Maj 2010, 21:11:19
:rotfl: :rotfl:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12198135  całkiem rześkie
Punto z Niemiec...
Swoją drogą zrobiony ten samochód ;) sportowy wydech, przyciemniane szyby, alusy ...

Lwica

Byliśmy dziś oglądać to Punto. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13031713  :headbang: Jak przyjechaliśmy  z zewnątrz nawet spoko, ale mąż od razu zauważył, że przód był bity i zderzaki malowane. Lampy inne. A potem to już coraz gorzej. Na zdjęciach wnętrze wydaje sie nawet spoko ale nażywo obraz nedzy i rozpaczy i laska jakaś młoda tym jeżdziła, bo z jej bratem załatwialiśmy sprawe. Masakrycznie poniszczone brudne, zajechane, jak usiadłam za kierownicą to aż mnie odrzuciło. Nie ma wspomagania i jakoś nie przekonało mnioe w ogóle wręcz odrzuciło, mimo że z zewnątrz wygląda sympatycznie.
Także szukamy dalej  :dance:, przecieź to dopiero 1 oglądane auto.
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

inkageo

Imagine there is no hate

marlen_ka

Dorotka1981 pierwsze koty za płoty ;) ;) ;) powoli cos znajdziecie

Lwica

Cytat: golinda w 12 Maj 2010, 19:11:59Dorotka1981, a dlaczego akurat punto? jeździłam PII - nigdy więcej! choć rzeczywiście jak na początek był niezły

Bo mało pali, tanie części i łatwe w eksploatacji i jak na tą cene można znależć dobry rocznik.

konwalia

Dorotka, ja chciałabym szwagra(przyszłego) przekonać na takie punto na pierwsze auto z tych samych powodów co ty, że łatwo naprawići tanie czesci, ale on nie chce fiata, bo uwaga kumple mu odradzają fiata  :headbang:
bylismy raz oglądać mu golfa II, miała byc igła, nadawał się na żyletki lol

a my juz mamy wybrany kolejny samochód, ale jeszce nie kupujemy, tak za rok chcemy

Lwica

Cytat: konwalia w 12 Maj 2010, 19:30:21ale on nie chce fiata, bo uwaga kumple mu odradzają fiata

Tak samo powiedział mój mąż i kumpel, normalnie nikomu by nie polecali Fiata, ale przy takim budżecie i na takie potrzeby jak moje akurat w sam raz auto się nadaje. Kumpel mowi, że każdy mi wszedzie jakby co je zrobi, z częściami nie ma problemu itd

A ja zaczynam oglądać autko, które mi się odobiście podoba i widzę że mozna coś w tej cenie nawet znaleźć Honda Civic  :dreaming:

inkageo

Imagine there is no hate

Lwica

Cytat: inkageo w 12 Maj 2010, 18:45:09
Który civic?

VI ale mało egzemplarzy widze, ale co mi tam szukam szukam fajne są te autka.

konwalia

dorotka ja bym civica się bała, ze względu na fanów civików z mania do ich obniżania i przerabiania tłumików

a co do fiata, to nie przesadzajmy, niezle sie jeżdzi

a ten jaki ładny, choc nie w parametrach szukanych
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12353881

a dla mnei największą porazką jak kupowalismy ostatnie auto była w niektórych oglądanych sztukach poprzypalana od papierosów tapicerka masakra, od razu byłam na nie

Dodany tekst: 12 Maj 2010, 18:54:28

wiecie, że ja soie mojego wymarzonego auta nigdy nie kupię i nie ze wzgledy na kasę, tylko mi się kat.C robic nie chce  :rotfl: :rotfl:

inkageo

Konwalia my nic nie przerabialiśmy :D

Dodany tekst: 12 Maj 2010, 18:56:17

Taka?
Imagine there is no hate

Lwica

Cytat: inkageo w 12 Maj 2010, 19:54:45Konwalia my nic nie przerabialiśmy Dodany tekst: Dzisiaj o 06:56:17 Taka?

no coś koło tego, ta pewnie juz nowsza
inka mieliście Civica??

inkageo

Cytat: Dorotka1981 w 12 Maj 2010, 19:01:02
no coś koło tego, ta pewnie juz nowsza
inka mieliście Civica??
My mamy chyba też VI, ale tą wersję produkowaną w Anglii (ta na zdjęciu to japończyk). My mamy 5D, chyba tak się zwie :)
Imagine there is no hate

Lwica

Cytat: inkageo w 12 Maj 2010, 19:02:20
My mamy chyba też VI, ale tą wersję produkowaną w Anglii (ta na zdjęciu to japończyk). My mamy 5D, chyba tak się zwie :)

I jak i jak opinie proszę!!

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

inkageo

Jakąś taką mamy, w zasadzie nigdy nic się w niej nie zepsuło. Kupiliśmy ją od taty i sprzedaliśmy Ka ;) Jeszcze rok pewnie ją zostawimy.
Imagine there is no hate

Lwica

inkageo

Tato był z niej bardzo zadowolony, M też nie narzeka, natomiast ja się nigdy nie nauczyłam nią jeździć ;) Dla mnie jest za duża, źle się czuję za kierownicą, ma bardzo czuły gaz, a ja nie mam wyczucia i mi buczy, albo gaśnie ;) Pewnie kwestia tygodnia praktyki ;)

Dodany tekst: 12 Maj 2010, 19:11:18

Trzyma się bardzo dobrze, tato długo serwisował ją w aso no i trzymał w garażu. Jak w garażu zamieszkał nowy samochód, to się obraziła i wylądowała w aso, ale okazało się, że nic się nie zepsuło, tylko jakieś styki zaśniedziały, przeczyścili i od tej pory odpukać nic się nie dzieje ;)
Imagine there is no hate

kotabma

wiecie ja sie na autach nie znam ale my mamy opla i czesci do niego tez sa na szczescie tanie ;)
pewnie jak bedziemy kupowac nastepne to tez opla, bo na golfa to nas raczejnie bedzie stac, chyba ze na golf :D
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Lwica

inkageo

A gdzie te civiki?
Imagine there is no hate

Lwica

Cytat: inkageo w 12 Maj 2010, 21:18:37
A gdzie te civiki?

Szukam jakiegos dobrego egzemplarza a cieżko utrafić.