Małe auto dla początkującego kierowcy ;)

Zaczęty przez inkageo, 05 Mar 2010, 10:23:46

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Lwica

Cytat: justynaaaa2 w 10 Maj 2010, 20:35:40mi ten link do micry nie działa już

No mi też....pewnikiem już poszedł  :hmm: :hmm:
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

ze_nitka

Dorotka, dobrze że ten Golf 3 drzwiowy spada na dalsze miejsca. Przeklinałabyś ten brak drzwi z tyłu. Fotelik możnaby tylko z przodu umiejscowić, a wtedy już nie dałoby się otworzyć fotela od strony pasażer, tylko kierowcy.
Po za tym 3 drzwiowe auta mają ogromne drzwi, mam przykład Corsy - drzwi jak w stodole i na parkingu to bardzo przeszkadza.

Dodany tekst: 10 Maj 2010, 19:54:30

Ta Mazda to dobry egzemplarz chyba: http://allegro.pl/show_item.php?item=1030865984

Dodany tekst: 10 Maj 2010, 20:55:19

I ma super w środku

mobka

Cytat: ze_nitka w 10 Maj 2010, 21:51:48Ta Mazda to dobry egzemplarz chyba: http://allegro.pl/show_item.php?item=1030865984
Ale juz kosztuje wiecej niz 5k i do tego jeszcze oplaty rejestracyjne trzeba doliczyc.

inkageo

No właśnie, tu by się trzeba ostro targować, bo to auto chyba nie jest opłacone.. Ale Golf po stargowaniu był za 5500 ;)
Imagine there is no hate

Lwica

Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

justynaaaa2

Dorotka1981 czy ty aby przypadkiem już nie zdecydowałaś co byś chciała ;)

Lwica

Cytat: justynaaaa2 w 10 Maj 2010, 22:46:24Dorotka1981 czy ty aby przypadkiem już nie zdecydowałaś co byś chciała

Ja?? No chyba niee skoro Golf odpadł, a Micry już nie ma tej czerwonej.
Teraz na tapecie są Lancie Ypsilon i Punto.

justynaaaa2

a to golf już odpadł  :hmm: nie nadążam ;D ale cieszę się :D
znajdziemy coś fajnego  :thumbup:

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

ze_nitka

Cytat: mobka w 10 Maj 2010, 21:00:41
Ale juz kosztuje wiecej niz 5k i do tego jeszcze oplaty rejestracyjne trzeba doliczyc.
Nie zauważyłam tego ;)

Lwica

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 10 Maj 2010, 22:54:09jezu - tylko nie punto znowu

A co złego w Punto za tą cene?? Tanie części mało pali, łatwie w naprawach.

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: Dorotka1981 w 10 Maj 2010, 23:13:35łatwie w naprawach.
cotygodniowych ;D no mowie - moje uno z 93 dawalo rade do roku 2007 - potem zaczelo sie psuc na potege, a przy sprzedazy pan pokazal mi rdze w podwoziu taka, ze wyzarla dziure na wylot - szczegolnie kolo drzwi sprawdzac trzeba - a bylo to uno od 93 uzywane przez moja mame i dbane co roku jak nalezy ;) takze tak wiekowym fiatom nie zaufam juz never ever ;)

www.annawilk.pl

Lwica

My wszystkim fiatom mówimy zdecydowane nie oprócz Punto.

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl

mayagaramond

Cytat: Dorotka1981 w 10 Maj 2010, 18:15:23
I w dziwnym miejscu zegary..

to jest jakas masakra, przeciez jadac patrze sie prosto przed siebie.

Dodany tekst: 10 Maj 2010, 22:36:16

Cytat: Dorotka1981 w 10 Maj 2010, 22:25:16
My wszystkim fiatom mówimy zdecydowane nie oprócz Punto.

punto jest OK, kolega mial i baardzo dlugo jezdzil.

aha - przy ogranczonym budzecie na pewno nie patrzylabym na elektryczne szyby ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Maya kręcenie korbką przed maszyną wydającą bilety w centrum handlowym zawsze mnie przerażało. To znaczy nigdy nie kręciłam, ale odnajduję to jako uciążliwe :D
Imagine there is no hate

mayagaramond

Cytat: inkageo w 10 Maj 2010, 23:38:22Maya kręcenie korbką przed maszyną wydającą bilety w centrum handlowym zawsze mnie przerażało. To znaczy nigdy nie kręciłam, ale odnajduję to jako uciążliwe

ale dorotka nie ma 20000 na samochod, tylko 5000 ;)

Nie wiem, my do wrzesnia zeszlego roku mielismy Golfa III bez elektrycznych szyb i bez klimy (za to z szyberdachem ;D) i zyjemy ;) Przeciez ta szyba nie ma 5 m wysokosci ;) I im wiecej elektryki w samochodzie tym wiecej moze sie popsuc, szczegolnie jesli nie jest nowy.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

Lwica

Elektryczne szyby jak to mój kumpel mówi to bajer, może mi to zrobić raz dwa. ALe oszaleć idzie normalnie oglądam czytam.
A najbardziej irytują mnie opisy co chwile IGŁA, żyleta, cacuszko,  lać i jechać itd.

inkageo

Maya ja żartuję ;) Ale jak jest do wyboru w tej samej cenie auto bez i z, to lepiej z :D

Dodany tekst: 10 Maj 2010, 22:47:25

A nikogo nie rozbawiła treść ogłoszenia :(

Autem tym poruszała sie kobieta z 1960 r

Imagine there is no hate

Lwica

Cytat: inkageo w 10 Maj 2010, 23:46:07A nikogo nie rozbawiła treść ogłoszenia Autem tym poruszała sie kobieta z 1960 r

Mnie rozbawiła, ale ja już na to ogłoszenie trafiłam rano  :blush:

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: inkageo w 10 Maj 2010, 23:38:22Maya kręcenie korbką przed maszyną wydającą bilety w centrum handlowym zawsze mnie przerażało. To znaczy nigdy nie kręciłam, ale odnajduję to jako uciążliwe Cheesy
jezuniu lol lol czytam mezowi co piszesz i siedzimy tak juz z 5 minut i rozprawiamy - JAKA KORBKA??? czy Wy tam we wroclawiu macie maszyny wydajace bilety na parking na korbke??? o co kaman?? lol lol lol dopieo po poscie dorotki nam sie rozjasnilo lol lol

www.annawilk.pl

inkageo

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 10 Maj 2010, 22:52:08
jezuniu lol lol czytam mezowi co piszesz i siedzimy tak juz z 5 minut i rozprawiamy - JAKA KORBKA??? czy Wy tam we wroclawiu macie maszyny wydajace bilety na parking na korbke??? o co kaman?? lol lol lol dopieo po poscie dorotki nam sie rozjasnilo lol lol
M zawsze mówi do tych maszyn, dzień dobry i dziękuję :D On twierdzi, że tam w środku siedzi pani Stasia i podaje bileciki :)
Imagine there is no hate

Lwica

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 10 Maj 2010, 23:52:08jezuniu   czytam mezowi co piszesz i siedzimy tak juz z 5 minut i rozprawiamy - JAKA KORBKA??? czy Wy tam we wroclawiu macie maszyny wydajace bilety na parking na korbke??? o co kaman??    dopieo po poscie dorotki nam sie rozjasnilo

:rotfl: :rotfl: :rotfl: no ale we Wrocku Everything is possible  :P

justynaaaa2

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 10 Maj 2010, 22:52:08
aaaa :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

mi się punto fajnie kojarzy :) z nauką jazdy ale i tak wolałam lanosa :D
ja dalej będe obstawiać micrę bo jest wielce prawdopodobne, że nawet taka 10 letnia nie będzie się psuła w ogóle ;)

Lwica

Jak mąż jutro wróci z Łodzi spróbuje się umówić na oglądanie tego Punto http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13077408