Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

feeling.good

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 17 Sie 2012, 12:18:10
no ja nie wiem, co musialabys odpowiedziec, zeby byla wojna na zuzyte koszulki - ze robisz z nich do it yoursefl podpaski czy cos? :D:D:D:D co tym bardziej mnie ciekawi :D

aaaa lol lol lol

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: golinda w 17 Sie 2012, 13:20:00no dobra już, wypierdalam do śmieci. może być?
no jak zuzyte, to czemu nie? :>
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

nionczka

A ja będę robiła włóczkę do dziergania
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl

marax

Nioniczka jak ty zrobisz ta wloczke to zaloze twoj fun club bedziesz moim wzorem

vobi

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 17 Sie 2012, 12:20:56
no jak zuzyte, to czemu nie? :>

bo nieekologiczne, do kontenera na zuzyte ciuchy trzeba!  :point_lol:

golinda

Cytat: vobi w 17 Sie 2012, 13:30:13
bo nieekologiczne, do kontenera na zuzyte ciuchy trzeba!  :point_lol:

wszem i wobec wiadomo gdzie mam ekologię :P

vobi

Cytat: nionczka w 17 Sie 2012, 12:25:08
A ja będę robiła włóczkę do dziergania

DIY wloczka? :hmm:

Dodany tekst: 17 Sie 2012, 13:31:08

Cytat: golinda w 17 Sie 2012, 13:30:48
wszem i wobec wiadomo gdzie mam ekologię :P

no ja nie wiem, powiedz!

vobi

eee, myslalam ze w jakims bardziej wyrafinowanym miejscu... :P

golinda

nie, zamykam się, bo się za bardzo zaraz rozkręcę, a to strefa dziecięca :D

vobi

golinda

ale mi wyrafinowanie, phi! kozy i włosy!

mary

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 16 Sie 2012, 00:32:06vobi ja kaze zabierac se wieksze niz na za pol roku i u siebie trzymac wink kupila to niech teraz z tym zyje Cheesy

Zwierzu, teściowej też? Moja ostatnio zakupiła krótkie spodnie dla N. na 104 (on nosi 80-86) i powiedziała mi, żebym nie patrzyła na rozmiar tylko na to, że kolana będzie miał zakryte ;)

Co do piżam, to niedawno w KappAhlu było sporo z wyprzedaży - ceny bardzo przystępne.

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: mary_popins w 17 Sie 2012, 14:23:14
Zwierzu, teściowej też? Moja ostatnio zakupiła krótkie spodnie dla N. na 104 (on nosi 80-86) i powiedziała mi, żebym nie patrzyła na rozmiar tylko na to, że kolana będzie miał zakryte ;)

tesciowa nie ma zapedow stylizacyjnych ;) ja tez nie patrze na rozmiar, tylko na to, czy na tylku sie trzymaja :) no i jak wygladaja poza tym ;) ale fran chodzi w gaciach na i 3 lata, bo teraz sluza jako dluzsze ;)

www.annawilk.pl

mary

to te "nasze" kompletnie się nie trzymają na tyłku, myślę, że moja siostrzenica 3letnia by w nich miała względnie dobrze, gdyby były ładniejsze ;)
Moja teściowa lubi robić ubraniowe zakupy dla wnuka kompletnie nie zważając na rozmiar - od zeszłego roku mamy sandały, które nadal są za duże, może zimą będą dobre ;)

fasolka1980

mary_popins moja ma tak samo. Wtedy mowie, że wezme te ciuchy jak juz bedą dobre. Niech sobie przechowuje, ja nie mam gdzie.

mary

no moja teściowa już przez rok trzymała a teraz przy okazji remontu u siebie wcisnęła te rzeczy mojemu mężowi i teraz mamy je u siebie.

foszek

ja nie mam problemu, bo musze sama wszystko kupic, od swieta dzieciaki dostana cos od tesciow czy szwagierki a reszta rodziny w PL i nic nie wysyla, bo przesylko wyszlaby ich drozej niz ciuszki.

Czy widziala ktoras te spodnie? musze kupic cos pilnie F. do przedszkola, bo w tym tygodniu wyrosl z 2 spodi par a trzecia zalatwil
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/de/de/zara-W2012/276001/825956/JEANS%20MIT%20H%C3%9CFTTEIL%20AUS%20PL%C3%9CSCH

aniak1211

Cytat: foszek w 17 Sie 2012, 17:32:05ja nie mam problemu, bo musze sama wszystko kupic, od swieta dzieciaki dostana cos od tesciow czy szwagierki a reszta rodziny w PL i nic nie wysyla, bo przesylko wyszlaby ich drozej niz ciuszki.
Tez nie mam tego problemu,
nikogo tu nie mamy wiec nikt nic nie kupuje dla D.

aja

ja na nextcie się troszkę przejechała, jedank kilka sztuk ubrań bym nie kupiła gdybym miała możliwość obmacania :D
kupiłam pizamy z dobry rok temu, 3 sztuki - sredniej jakości, powyciągały się troszkę
z butami było podobnie - takie jakby mokasyny a sztywne strasznie jak dla dziecka
ale i tak go lubię

aniak1211

Cytat: aja w 17 Sie 2012, 18:16:38z butami było podobnie - takie jakby mokasyny a sztywne strasznie jak dla dziecka
Zawsze pisze ze buty w nexcie to jakies nieporozumienie;D
Sztywne,malo wygodne a do tanich nie naleza;D

aja

jesienne super nam się trafiły
tylko te ostatnie beznadziejne ale od czasu do czasu w nich chodzi

aniak1211

Ja coroku ogladam w katalogu samdalki,napale sie jak glupia,
jade do sklepu i jestem wsciekla.
Zdazaja sie balerinki ladne i miekkie, ale cena jak dla mnie za wysoka bo ok 30 funtow na kilka dni nie dam;D