Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

foszek

marcheewka

Cytat: maraxela w 17 Sie 2012, 09:22:30
next za 50 zl lekka przesada . Moje musi zostac jednak fleją .
;)
nawet sobie 50 na piżame nie wydaję, kupiłam w lidlu, 2 sztuki po 30 zł :point_lol:

golinda

no ale to nie jest istotne, kto ile wydaje na piżamę, naprawdę :)

ktoś lubi spać w bawełnianym t-shircie, a ktoś inny w delikatnej satynowej koszulce

foszek

Cytat: golinda w 17 Sie 2012, 12:02:07ktoś lubi spać w bawełnianym t-shircie, a ktoś inny w delikatnej satynowej koszulce
a najlepiej to bez :D

golinda

Cytat: foszek w 17 Sie 2012, 11:08:05
a najlepiej to bez :D

no widzisz, Ty może bez - ja nie lubię bez :)

zosia2007

Cytat: golinda w 17 Sie 2012, 11:13:39
no widzisz, Ty może bez - ja nie lubię bez :)

jestesmy na watku dzieciecym wiec moze to o dzieciakach ;) :D

golinda

Cytat: zosia2007 w 17 Sie 2012, 11:14:14
jestesmy na watku dzieciecym wiec moze to o dzieciakach ;) :D

no dobrze. dziecko X lubi sprany t-shirt, a dziecko Y piżamkę z next, jeszcze inne nago :D

a poważnie, to muszę zakładać N spodenki i górę z długim rękawem, bo ona się w nocy rozkopuje i nie daje przykryć

zosia2007

Cytat: golinda w 17 Sie 2012, 12:16:17a poważnie, to muszę zakładać N spodenki i górę z długim rękawem, bo ona się w nocy rozkopuje i nie daje przykryć
a jest zmarznięta? moj P nie uznaje koldry, on tylko zasypia pod koldra, pozniej cala noc sie rozkopany ale cialko ma cieple wiec pewnie mu cieplo

wracajac do tematu, NEXT ma sliczne pizamki ale drogie :(
ja mlodemu kupuje w tesco - gatunkowo swietne no i kolory tez fajne

golinda

Cytat: zosia2007 w 17 Sie 2012, 12:18:23ja mlodemu kupuje w tesco - gatunkowo swietne no i kolory tez fajne

przejdę się tam, bo bodziaki były spoko, a pajace cudne :)

tylko nie chciałabym żeby były szerokie, bodziaki jednak trochę u nich są za szerokie
albo N taki szczypior

zosia2007

Cytat: golinda w 17 Sie 2012, 11:21:52
przejdę się tam, bo bodziaki były spoko, a pajace cudne :)

tylko nie chciałabym żeby były szerokie, bodziaki jednak trochę u nich są za szerokie
albo N taki szczypior

no fakt sa troche szerokie, ja P "sciagalam" bardziej gumke w spodniach, szerokie koszulki dla chlopaka mi az tak mocno nie przeszkadzaja

elve

kupiłam Ance leginsy w H&M, coś w tym stylu: http://www.hm.com/pl/product/92902?article=92902-A (z ciemnego dżinsu, a łaty z przepikowanego dżinsu)
wąziutkie w pasie i dobrze się na pupie trzymają, takie punkowskie

ziuta

ja już więcej nie zaryzykuję piżamy z tesco
body i pajace bardzo lubiłam i kupowałam regularnie, jak tylko wyrastał z rozmiaru
ale piżamki kupiłam raz i po pierwszym praniu (naprawdę po pierwszym) koszulki były tak szerokie, że mogłabym K. dwa razy nimi owinąć ;D spodenki w porządku, ale koszulki nadawały się wyłącznie na ścierki
nie wiem, może miałam pecha, ale nie mam już ochoty sprawdzać ;)

marax

elve bardzo fajne musze pojechac je zobaczyc

Angie

Ja kupiłam Lenie dwie pary spodni w zarze na 104 i mogłabym jej dupkę dwa razy owinąć.
A one wydawały mi się takie wąskie, jeansy z serii slim  :headbang:
Ja już nie wiem gdzie jej spodnie kupić.

nionczka

Cytat: Angie w 17 Sie 2012, 12:36:10Ja kupiłam Lenie dwie pary spodni w zarze na 104 i mogłabym jej dupkę dwa razy owinąć.

a zara właśnie miała wąskie...

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

abkasia

Angie mam ten sam problem, mimo ze maly sie ostatnio poprawil..

Dodany tekst: 17 Sie 2012, 12:02:23

Cytat: golinda w 17 Sie 2012, 11:02:07
no ale to nie jest istotne, kto ile wydaje na piżamę, naprawdę :)

ktoś lubi spać w bawełnianym t-shircie, a ktoś inny w delikatnej satynowej koszulce
ale nauka "flejostwa "od malego....

Angie

Cytat: abkasia w 17 Sie 2012, 12:00:29
Angie mam ten sam problem, mimo ze maly sie ostatnio poprawil..

Dodany tekst: 17 Sie 2012, 12:02:23
ale nauka "flejostwa "od malego....

Lena je sporo, ale jakoś nie tyje  :hmm:. Nie ma nawet 14 kg.
Ma jedne dobre w tyłku spodnie z zary, ale na 98 i już krótkie.
A w tych na 104 pełno luzu. Kupiłam jej tez takie grube legginsy z zary (coś jak te z hm)
i one w ogóle są mocno za duże. A nie mają regulacji  w pasie   :crazy:
Ja kupuję najwęższe spodnie jakie znajdę w sklepie, a i tak są za duże.

golinda

Cytat: abkasia w 17 Sie 2012, 13:00:29ale nauka "flejostwa "od malego....

jak zwał tak zwał
nie powiem, co robię ze zużytymi koszulkami, bo zaraz rozpęta się tu na nowo wojna ;)

pytam gdzie dostanę ładne piżamki, a ty mi o zużytych koszulkach. wiem, gdzie je mam w razie czego :)

ishka82

elvelve, świetne spodnie :)
ja tez mam problem ze spodniami dla Dominiki, bo są albo za krótkie, albo za szerokie w pasie ;) teraz jak już nie nosi pieluchy i bodziaków, to w ogóle nie ma się to na czym trzymać...ona nie jest jakaś strasznie szczupła...mam wrażenie, że ciuszki dziecięce szyje się na pulchne dzieciaki, a jak któreś szczuplejsze, z mniej dzidziusiowatą figurą, to jest kłopot :(

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

zwierzatko_mojej_mamy

no ja nie wiem, co musialabys odpowiedziec, zeby byla wojna na zuzyte koszulki - ze robisz z nich do it yoursefl podpaski czy cos? :D:D:D:D co tym bardziej mnie ciekawi :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

golinda

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 17 Sie 2012, 13:18:10robisz z nich do it yoursefl podpaski czy cos?

łaaaaa :D :D :D

no dobra już, wypierdalam do śmieci. może być? :D