Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

aniak1211

Cytat: foszek w 16 Sie 2012, 16:25:46
podziwiam, ja nawet dla siebie nie obmyslam zestawu i kupuje/ubieram jak popadnie
I ja niestety kupuje co popadnie.

Kasia

Ja kupuje co mi sie podoba ale co mogłoby do jeansow nie pasować ;) a u nas jeansy to podstawa :) 

ziuta

Cytat: golinda w 16 Sie 2012, 21:40:54
gdzie są ładne piżamki?
dla mnie piżamowo tylko next ;D ale nie wiem jak wzory dla dziewczynek

abkasia

Mi na pizame szkoda by bylo wyawac tyle kasy.. ;D
Ma byc wygodna bez szwow, w miare ladna, ale bez szalenstwa..
Jak widze w h&m czy kaapahl  pizamy za 50 zl... No przegiecie jak dla mnie..
Kupuje najczesciej tylko spodnie od pizamy, a gory to jakies zuzyte koszulki ;)

ziuta

Cytat: golinda w 17 Sie 2012, 00:06:31te mi się widzą:http://www.next.co.uk/x50732s3
no przecież, śliczne!
i bardzo lubię w tych kompletach to, że wszystkie góry pasują do wszystkich dołów i można sobie zmieniać ;D

abkasia

aniak1211

Cytat: abkasia w 16 Sie 2012, 23:13:48
Bo next jedt laaadny :D
ooo tak:)
Ale mam pizamke dla Dominiki i gumka w spodniach rozjechala sie a na rekawach skulowala,
zazwyczaj next ma dobra jakosc,ale zdazaja sie buble;)
Ale i tak lubie ta pizamke bo wyglada jak leginsy z bluzeczka a jednoczesnie jest wygodna:)

golinda

Cytat: abkasia w 17 Sie 2012, 00:10:57Kupuje najczesciej tylko spodnie od pizamy, a gory to jakies zuzyte koszulki wink

do przedszkola nie dam jej zużytych koszulek
poza tym sama sypiam w porządnych koszulkach nocnych, więc czemu mam uczyć dziecko "flejostwa"? :)

nionczka

Cytat: foszek w 16 Sie 2012, 17:25:46podziwiam, ja nawet dla siebie nie obmyslam zestawu i kupuje/ubieram jak popadnie
ja dla siebie też nie obmyślam. rano zakładam co popadnie. Potem źle wyglądam, ale olewam

Dodany tekst: 17 Sie 2012, 08:26:44

my mamy piżamki z tych z zestawów z nexta i akurat trafiłyśmy z jakością. Bardzo je lubię. Trzymają fason pomimo wielu prań w wysokich temperaturach
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

golinda w zarze sa dobre gatukowo i na wyprzedazy mozna w niezłej, jak na zarę, cenie trafić
w zeszłym roku kupowałam za 30zł
w lidlu tez się fajne pojawiają i tutaj już i za 15-20zł są
w tesco też niegłupie są :D Michał ma jedną i nic sie z nią nie dzieje, po kazdym praniu wyglada jak nowa :D
kappahl jeszcze mi przychodzi do głowy, cena już wyższa ale jak Ci to bez róznicy to moze sobie zobacz :d
no i mothercare, też super a jeszcze mają wyprzedaże, tylko na półkach już mało. na wyprzedaży też ceny atrakcyjne

w zasadzie w kazdym sklepie trafisz pizamkę i z reguły coś ładnego mozna trafić
w HM tez widziałam fajne, chociaz akurat michałowi z HM jeszcze sie nie trafiła to nie wiem jak w użytkowaniu

nionczka

Cytat: Kasia w 17 Sie 2012, 09:30:14w lidlu tez się fajne pojawiają i tutaj już i za 15-20zł są
tu bym uważała. ja mam dwie, jedna ok. druga farbuje niesamowicie, więc jej nie uzywam. wrzuciłam na dno szuflady.a sama jest zielona łączona z białym, więc farbuje nawet samą siebie.

vobi

to chyba zalezy jak sie trafi - H. ma kilka z Lidla i nic im sie nei dzieje, a drzewiej mialysmy sliczne pizamki z nexta, ktore (bluzki, spodnie jakos nie) po kilku praniach zdefasonowaly sie jak chinszczyzna z targu ;D

Dodany tekst: 17 Sie 2012, 08:39:09

Moje dziecie uwielbia ... flanelowe pizamki z rozpinana koszula :crazy: Oczywiscie nie na upaly, ale jak tylko robi sie chlodniej, flanelka. I tu jest dopiero odjazd - flanelowe sa albo okrutnie brzydkie (allegro), albo drogie jak diabli (przynajmniej IMHO 60 zl za pizamke to drozyzna).

nionczka

Cytat: vobi w 17 Sie 2012, 09:36:43Moje dziecie uwielbia ... flanelowe pizamki z rozpinana koszula  Oczywiscie nie na upaly, ale jak tylko robi sie chlodniej, flanelka. I tu jest dopiero odjazd - flanelowe sa albo okrutnie brzydkie (allegro), albo drogie jak diabli (przynajmniej IMHO 60 zl za pizamke to drozyzna).

ja też mam, dla dziecka, oczywiście. Kupuję albo we Francji, albo w Primarku (te akurat można kupić w necie)

Kasia

Cytat: nionczka w 17 Sie 2012, 08:35:17
tu bym uważała. ja mam dwie, jedna ok. druga farbuje niesamowicie, więc jej nie uzywam. wrzuciłam na dno szuflady.a sama jest zielona łączona z białym, więc farbuje nawet samą siebie.

wiesz mi się tak trafiło z pajacami z mothercare
miałam dla michała takie w roboty, białe w granatowe i czerwone paski i rysunki robotów
i niestety po pierwszym praniu miałam już różowe pajace z motywem paseczkowym i robotowym
do tego zeszmaciły się strasznie

zresztą body z mothercare tez mi się okrutnie zeszmaciły

a jednak wiele osób chwali mocno i poleca :D

ishka82

ja lubię piżamki z Lidla, jakość, cena i wygląd jak dla mnie ok :)

feeling.good

marax

next za 50 zl lekka przesada . Moje musi zostac jednak fleją .

feeling.good

widzę, że w C&A mają sporo: http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/dziewczynki/Dzieci, rozm. 92-128/Bielizna dzienna i nocna/Piżamy, ale nie wiem jak u nich z jakością. Staś ma jeden dwupak piżam z krótkim rękawem i są ok

golinda

Cytat: maraxela w 17 Sie 2012, 09:22:30
next za 50 zl lekka przesada . Moje musi zostac jednak fleją .

poza next istnieje też świat :D

Dodany tekst: 17 Sie 2012, 09:29:21

Cytat: feeling.good w 17 Sie 2012, 10:23:05widzę, że w C&A mają sporo

sporo, niestety stylistyka bardzo jebutna

nionczka

Cytat: golinda w 17 Sie 2012, 10:27:11sporo, niestety stylistyka bardzo jebutna
tak, modeli, że ho ho, a kupiłabym najwyżej dwa. Ale ceny wcale nie są takie, żeby od razu wyciągać kartę

golinda

Cytat: nionczka w 17 Sie 2012, 10:32:50Ale ceny wcale nie są takie, żeby od razu wyciągać kartę

no właśnie...

w HM też ok. 50zł piżama, a dizajn nie powala ;)

vobi

abkasia