Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

zuzia

Cytat: Justynna w 05 Lis 2011, 09:24:03
zuzia, bardzo fajna czapka, w zestawie jest szalik?
w zestawie jest czapka i szalik.
muszę tylko rękawiczki dokupić.
ale z szarymi nie powinno być problemu.

Justynna

zuzia, poszukuję właśnie fajnego szalika i dlatego mogłabym kupić cały zestaw, byle mieć szalik. A długi on jest i miły w dotyku?

Kasia

ja zamiast szalika polecam te kominy, golfy  ;) one co prawda ladne nie sa ale bardzo praktyczne :D

zuzia

Cytat: Justynna w 05 Lis 2011, 09:34:05
zuzia, poszukuję właśnie fajnego szalika i dlatego mogłabym kupić cały zestaw, byle mieć szalik. A długi on jest i miły w dotyku?
no polarek to to nie jest
ale nie gryzie, myślę, że będzie dobry
ma 100 cm

Justynna

Cytat: Kasia w 05 Lis 2011, 09:36:34
ja zamiast szalika polecam te kominy ;) one co prawda ladne nie sa ale bardzo praktyczne :D
uparłam się na szalik, nie patrzę w ogóle na te kominy, skoro nie są ładne ;)
Chcę fajny szalik i już :D

Kasia

no nie sa ładne ;) tzn same w sobie sa paskudne bo po załozeniu komina i kurtki to bardzo ładnie wygladaja :D

ishka82

golinda, fajna czapka, fioletowa taka byłaby dla mnie, tzn. dla Domi idealna ;) kożuch i buty wydają mi się za poważne jak dla małej dziewczynki... :blush: zupełnie nie w moim stylu

abkasia

OlaFasola

Cytat: golinda w 05 Lis 2011, 23:00:59ja też!!! wydałabym tam majątek!!! ale chłopięce też mają śliczn
I ja, zara ma chyba najładniejsze dziecięce ubranka. Tylko stanowczo za drogie niestety, dlatego kupuję tam głównie na wyprzedażach..

OlaFasola

Cytat: golinda w 05 Lis 2011, 23:07:22drogie, ale jak to dziecko wygląda!!!
Też prawda, uwielbiam młodego w płaszczyku z zary :D

abkasia

ja mnam kurteczke z zary dla mlodego:
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-W2011/118219/386432/QUILTED%2BJACKET
i wielbie ja!
a puchowke kupilam mu tez w zarze, bo byla najtansza :D

OlaFasola

abkasia, którą puchówkę, bo ja ciągle nie ma mam na zimę dla niego kurtki, nosi z zeszłego roku, ale na cały sezon raczej nie wystarczy.

abkasia

Cytat: OlaFasola w 05 Lis 2011, 23:16:27
abkasia, którą puchówkę, bo ja ciągle nie ma mam na zimę dla niego kurtki, nosi z zeszłego roku, ale na cały sezon raczej nie wystarczy.
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-W2011/118219/386135/QUILTED%2BCOAT

abkasia

Cytat: OlaFasola w 05 Lis 2011, 23:20:25
Fajne, chyba takich nie widziałam, podobne tylko w innych kolorach, no i rozmiarów nie było.
ja H kupilam 2-4 lata//
one sa na tych starszych dziciekach juz...
byly tez drozsze.. ale stwierdzialm, ze ta mu wystarczy.. :)

OlaFasola

A bo to pewnie dla starszych dzieci, nie dla tych najmłodszych tak?

abkasia

chcialam czerwona, ale maz nei chcial.. ;D
tak na starrszych.. najmneijszy rozmiar to byl 1-2 lata// na H tak akurat.. . kupilam z nadmiarem

OlaFasola

Cytat: abkasia w 05 Lis 2011, 23:21:38ja H kupilam 2-4 lata//
one sa na tych starszych dziciekach juz...
byly tez drozsze.. ale stwierdzialm, ze ta mu wystarczy.. Smiley
No właśnie tak myślałam. Szkoda.
Ja potrzebuję 18-24. Ostatnio nic nie było. Na razie ma  z zeszłego roku hm na 9-12 i w sumie jeszcze dobra. Może do wyprzedaży w niej dociągnie :)

OlaFasola

Aaaa sprawdziłam, on ma tą kurtę na 6-9 miesięcy, bosze jakie ja ma małe dziecko :D

inkageo

Golinda świetne te ciuszki, też bym nosiła kożuch z radością ;)
Imagine there is no hate

foszek

wczoraj zamowione dla mie i dla zuzi :D tj dla F. i M.