Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

niewiemjaka

fasolka1980

ta golindy ma fajną kolorystykę, ale są chyba tylko małe rozmiary..

Kasia

Cytat: golinda w 22 Lis 2011, 11:16:20a może taka:

http://allegro.pl/kocham-czapki-raster-rewewlacyjna-los-46-50-i1937200141.html

ooooooooo tej kurde nie widziałam na allegro :beer: no jest brąz o kolor!

Dodany tekst: 22 Lis 2011, 11:30:45

Cytat: fasolka1980 w 22 Lis 2011, 11:24:35
ta golindy ma fajną kolorystykę, ale są chyba tylko małe rozmiary..
46-50 to chyba taka jak trza :D

ze też ona mi nie wyskoczyła :D

mobka

Te czapki z Rastera sa duze. Kupilam Kubie taka w rozmiarze 46 bodajze, opisywana przez sprzedawce jako dobra na obwod glowy 50. Kuba obwod mial 49 mierzony tak jak sprzedawca pokazuje i jest duuuuzo na KUbe za duza. Na mnei jest dobra ;D

Kasia

'bajeczna czapka z kućką."

kućka to pompon?

ziuta

Cytat: mobka w 22 Lis 2011, 11:31:51Te czapki z Rastera sa duze. Kupilam Kubie taka w rozmiarze 46 bodajze, opisywana przez sprzedawce jako dobra na obwod glowy 50. Kuba obwod mial 49 mierzony tak jak sprzedawca pokazuje i jest duuuuzo na KUbe za duza.
to ciekawe, bo ja kupiłam w zeszłym roku, mierzyłam zgodnie z zaleceniami na stronie i ledwo na głowę wchodziła...
i w ogóle mam uraz do czapek z tej firmy, bo ta którą miałam była naprawdę źle wykonana, nie lubiłam jej K. zakładać
ale widzę, że raster cieszy się na strefie sporym powodzeniem, więc może po prostu źle trafiłam ;D

fasolka1980

no własnie ja u zuzi mierzyłam rozmiar 45-48 i tez ledwo młodemu na głowę wchodziła...

ciekawe czy rozmiar 46-50 będzie lepszy. Muszę mu w końcu zmierzyć łepetynę

magdalinska

kasia a taka? http://allegro.pl/kocham-czapki-raster-los-zima-46-50-nowosc-i1950756826.html
ja taką kupiłam :D sliczna jest ;D
mamy 46-50, mierzyłam i Kuba ma głowe ok 48-49cm i jest taka na teraz, za duzego luzu nie ma

Kasia

no to jest ta co golinda wkleiła tylko w innej wersji kolorystycznej, z czarnym
brazowa mi sie bardziej widzi :)

ale i tak dzieki :)

magdalinska

tak, ale z szarym własnie ;)
no ja polecam, obojetnie jaka wersja kolorystyczna ;)

aja

kupiłam dresy w h&M i ile szczęscia od rana :D oczywiście chodzi tylko o zygzaka

aniak1211

Na szczescie Dominika nie ma akcji ze chce ubrac TO i juz:)
Ma swoje ulubione rzeczy,ale jak mowie ze teraz ubietamy TO to nie mam akcji z nia:)
Teraz lubi wszystko co jest blyszczece z motylkami:D
I cigle mowi ze kupimy z blyszczacymi motylkami:D

zosia2007

Cytat: Kasia w 22 Lis 2011, 11:19:50podobała mi się ta co zosia kupiła pawełkowi
nie kupila, pojechalam do tesco i tam kupilam ladniejsza :D
a druga w h&m :D

Kasia

Cytat: zosia2007 w 22 Lis 2011, 14:32:56nie kupila, pojechalam do tesco i tam kupilam ladniejsza Cheesy
mówisz że na takim straganie wolnostojącym czy tesco, tesco?
jak cenowo?

fasolka1980

kurde, ta co golinda wkleiła jest bez szalika :(

zosia2007

Cytat: Kasia w 22 Lis 2011, 14:43:31mówisz że na takim straganie wolnostojącym czy tesco, tesco?jak cenowo?
tesco, tesco
kupila taka ze "szwedzkim" motywem z rekawiczami - calosc nie kosztowala wiecej niz 25 czy 35 zl

Kasia

Cytat: fasolka1980 w 22 Lis 2011, 14:52:15kurde, ta co golinda wkleiła jest bez szalika Sad
dla mnie to na rekę, bo ja i tak dokupię paskudny golf lol
paskudny ale najlepiej się sprawdza lol

Dodany tekst: wto, 22 lis 2011, 14:54:05

Cytat: zosia2007 w 22 Lis 2011, 14:52:26tesco, tesco
kupila taka ze "szwedzkim" motywem z rekawiczami - calosc nie kosztowala wiecej niz 25 czy 35 zl
a brązowe jakies widziałaś?

Dodany tekst: wto, 22 lis 2011, 18:19:26

Czapki raster, u mnie na bazarku, są tańsze niż na Allegro! Tylko mało towaru maja, bo podobno wszystko już z hurtowni sprzedaje sie na pniu
ta z niedxwiadkiem na allegro 49zł + jeszcze przesyłka, ta sama u mnie na bazarku (dwie budki mają te czapku) kosztuje 45zł :padam:

zuzia

ddu

Cytat: malybob w 20 Lis 2011, 23:35:20
To i ja sie pochwale "szalenstwem", jakiego dokonalam. Pare stron temu radzilam sie w sprawie rozmiarowki kombinezonu. I po dluuugich rozmyslaniach, poszukiwaniach sklepowych/internetowych i przekonywaniu sie do bycia rozsadna, nie wytrzymalam ;) i zakupilam:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Przynajmniej odpadnie problem poszukiwania ubranka na chrzest, to wydaje mi sie wystarczajaco eleganckie.

małe zdjęcie, ale wydaje mi się, że ładne i na chrzest się nada :)
ale wiesz, jeśli planujesz jakiś rodzinny obiad, to spodnie chrzestne ubranko będzie też potrzebne ;)

zosia2007

Cytat: zuzia w 22 Lis 2011, 19:28:20
zosia2007
pokaż co kupiłaś!
nie moge znalezc na stronie tesco

aja

mi sie ciuszki podobają tylko dlaczego ona w futrze a dziecko tak lekko ubrane :)

errata

mnie też się również podobają. Dziecko jest dzieckiem, a nie jak w przypadku Suri Cruz (czy jak się to tam pisze)

konwalia

wrr wyprałam kombinezon z coccodrillo i obrazki częściowo zeszły, no bez jaj, 30st i delikatne odwirowanie na 600 program bez zagnieceń

wkurzyłam się jak nie wiem  :zly:

zwierzatko_mojej_mamy

nigdy do mnie coccodrillo nie przemawialo ;) tak samo jak i wiekszosc smyka i 5-10-15 ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl