Norka chomikuje ślubne pomysły

Zaczęty przez Norka, 29 Lis 2009, 17:00:02

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

cherry

Norka gratulacje  :daisy:
Podziwiam, za zimna krew w sytuacji z suknia - mi by chyba (napewno;) )puscily nerwy
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. (Samuel Beckett)

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

emcia

aaaaa.. akcja sukienkowa jak z mojego koszmaru
gratulacje :)

aniak1211

Ja to bym chyba na agrafki pozapinala suknie :D
Gratuluje  :daisy: :daisy: :daisy:

No i na zdjęcia czekam :)

emcia

a ja bym zszyła na sobie na amen

aniak1211

No przeciez to TA jedyna suknia ktora wybieramy przez tyle czasu,kupe kasy placimy i nie wystapic w niej??? nie ,nie jakos bym ja zapiela :D

errata

Ogromnie gratuluje  :daisy: :daisy: :daisy:

Akcja z kiecką  :ohboy: :ohboy:

A obrączki musieliście kupić nowe, czy udało się odzyskać?

Norka

Dzięki dziewczyny :beer:
Errato, musieliśmy kupić nowe obrączki, ale zamówiliśmy takie same, bo na szczęście dostaliśmy trochę złota od dziadków. To wydarzenie przeżyliśmy najbardziej, bo większego chamstwa sobie nie wyobrażam :/

errata

Cytat: Norka w 31 Sie 2010, 00:08:49To wydarzenie przeżyliśmy najbardziej, bo większego chamstwa sobie nie wyobrażam :/

nie dziwie się   :hugsurprise: :hugsurprise: Ale to Wam do mieszkania się włamali?

Norka

Tak, w dodatku w biały dzień i z poturbowaniem kota :/ Mieszkamy na ostatnim piętrze w 3-piętrowym budynku, ale sąsiedzi "nic nie słyszeli" :zly: Ale nic to.

Mam już jakieś zdjęcia od znajomych, więc wklejam na szybko zanim będą od fotografa:

callja

Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

Angie

Norka bardzo ładnie wyglądałaś  :daisy: :daisy:  wszystkiego najlepszego  :daisy:

szelma

Norka, pięknie wyglądałaś! Bardzo podoba mi się Twoja fryzura :). No i gratulacje!  :daisy:

errata

Pięknie wyglądaliście, a fryzura super :)

Norka

Calljo, Angelos, Szelmo, Errato, wielkie dzięki  :beer:, czuliśmy się w ten dzień wspaniale :D

vobi

Norka pieknie! Spojrzalam jeszcze wstecz na Twoje dywagacje przedslubne na temat sukienki i widze ze zastanawialas sie nad mniejszym dekoltem - kobieto, taki piekny dekolt chcialas zaslaniac???

aniak1211

No racja,dekold piekny :)
W ogole wygladalas pieknie  :daisy:

Suknia super-i mialabys w niej nie wystapic :padam:
Dobrze ze wszystko dobrze sie skonczylo :)

cherry

Norka - slicznie wygladaliscie, fryzura :dreaming:
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. (Samuel Beckett)

panikarola

Norka, prześlicznie wyszło!

a ten zamek to ewidentnie jako wróżba na wieczne szczęście się zespuł ;)
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

emcia

świetnie wyszło, włosy i kiecka i róża też :)

tusia

Norka, GRATULACJE  :daisy:  :wedding:
Wyglądałaś cudownie :dreaming: Piękna suknia i fryzura :thumbup:
Życie jest dane człowiekowi tylko jeden raz, więc warto je przeżyć tak,
by nie odczuć męczącego żalu po latach spędzonych bez celu...

malybob

Gratulacje! Piekna z Was para, a zwlaszcza Ty!

Norka

Dziewczyny, stawiam raz jeszcze :beer:

Vobi, Aniak1211, większość męskich komplementów dotyczyła właśnie dekoltu, więc już zwątpiłam, czy nie zbyt wybujały :rotfl: cieszę się, że żeńska frakcja też istnieje, jakoś lepiej mnie nastraja ;)

Panikarolu, śmialiśmy się, że po ślubie odwróci nam się karma, bo sięgneliśmy dna :P Jak na razie, odpukać, jest wyśmienicie :)

Cherry, Emciu, Tusiu, Malybobie, wielkie dzięki! Miałam mnóstwo wspomagaczy, bo na co dzień to mąż jest tą atrakcyjniejszą połówką ;)

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: Norka w 31 Sie 2010, 22:21:15Miałam mnóstwo wspomagaczy, bo na co dzień to mąż jest tą atrakcyjniejszą połówką wink
jaaasne ;) wreszcie dorwalam sie do zdjec ;) bosko z ta roza, a biust i talia i figura jak z okladki ;D pieknie ;D gratulacje!!!!!!!!!!
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

aniak1211

Cytat: Norka w 31 Sie 2010, 22:21:15większość męskich komplementów dotyczyła właśnie dekoltu, więc już zwątpiłam, czy nie zbyt wybujały

Bo kobiety z zazdrości nic nie mówiły LOL