Kuchnia do oceny :)

Zaczęty przez zuzia, 24 Mar 2009, 10:08:19

justynaaaa2

toż to jak kuchnia dla barbie ;D
a gdzie różowy garnek  :knuje:

inkageo

Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

inkageo

No bleeee... Jak nie żółta to nie maluję wcale ;)
Imagine there is no hate

sonja

inkageo mi najbardziej tam żółty pasuje, ale ja lubię ten kolor (zwłaszcza w zestawieniu z turkusem albo niebieskim) więc mogę być nieobiektywna ;D

inkageo

Cytat: sonja w 14 Maj 2010, 09:11:23
inkageo mi najbardziej tam żółty pasuje, ale ja lubię ten kolor (zwłaszcza w zestawieniu z turkusem albo niebieskim) więc mogę być nieobiektywna ;D
:beer: :beer:  iluvu
Imagine there is no hate

nionczka

Malina bylaby fajna w takim odcienkiu jak chyba w zeszlorocznym katalogu Ikei. tam jest taka kuchnia cala malinowa.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

Dzięki :beer: Poszukam katalogu :)
Imagine there is no hate

nionczka

Inka, zobacz co mi wpadlo w oko w gazecie:
kuchnia z zoltym turkusem i nawet malinowa miska!

inkageo

Imagine there is no hate

inkageo

Imagine there is no hate

nionczka

Cytat: OlaFasola w 14 Maj 2010, 14:22:40
a tak?

Pieknie!

Dodany tekst: 14 Maj 2010, 14:26:39

I wydaje mi sie, ze lepiej sie komponuje malinowy z tymi plytkami niz zolty.

Angie

inkageo super ta wersja OliFasoli :)

inkageo

Ja jeszcze jestem bliższa cytrynie, muszę to przetrawić  :blush:
Imagine there is no hate

nionczka

Cytryna jest bardziej banalna

inkageo

Teraz na pewno nie zrobię zabudowy wnęk frontami, bo to będzie pewnie z 1500 zł albo więcej, ale jak się odbiję od dna to pomyślę nad tym :D Bo same fronty nie wystarczą, korpusy też muszą być, wywalenie tych półek, zawiasy.. No i wszystko w niestandardowych wymiarach..
Imagine there is no hate

nionczka

Cytat: inkageo w 14 Maj 2010, 15:29:43Teraz na pewno nie zrobię zabudowy wnęk frontami, bo to będzie pewnie z 1500 zł albo więcej, ale jak się odbiję od dna to pomyślę nad tym  Bo same fronty nie wystarczą, korpusy też muszą być, wywalenie tych półek, zawiasy.. No i wszystko w niestandardowych wymiarach..

etam, skoro sa polki to mozna je wykorzystac. jak kupilam mieszkanie to mialo regal z k-g z drzwiczkami, ktore byly mocowane na zawiasach do scianek. Zadnego korpusu nie tzreba bylo. Poza tym nie wiem czy az tak drogo by wyszlo zrobienie 4 drzwiczek do wneki. Malowac i instalowac mozesz sama.

Dodany tekst: 14 Maj 2010, 14:33:14

Inka przejdz sie do jakiegos stolarza i zapytaj ile to by kosztowalo. Jestem pewna, ze wcale nie 1500.

inkageo

Do karton gipsu zawiasy? Jak projektowaliśmy kuchnię to pamiętam, że musieliśmy brać wzmocnione korpusy do droższych zawiasów, a później się pomylili i zamontowali te tańsze.. Ale się wkurzyliśmy, ale dali duży rabat na całość. Te półki z mdf kosztowały 80 zł sztuka (ta sama firma co meble je robiła). Zawiasy muszą być porządne, żeby się blokowały po podniesieniu jeżeli tam jest mikrofalówka, z której korzystamy. Te co mamy teraz już się psują i dwie szafki spadają na głowę.. Ta firma co robiła nam kuchnię spierniczyła też relingi (miały był dłuższe) i blat inny przywieźli.. Ogólnie źle to wspominam..
Imagine there is no hate

OlaFasola

Albo szare i tylko dodatki w intensywnym kolorze

suegro

OlaFasola cudne to 2 zestawienie!
Od poczatku bylam za takim :D

Malinowe tez mi sie podoba, ale to bardziej :)
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

nionczka

Tak, do k-g. poszukam zdjec pewnie jeszcze mam. Byly barek ze spuszczanymi drzwiczkami, szklane dzrwiczki i szuflady.

Dodany tekst: 14 Maj 2010, 14:43:42

Zielka tez piekna, ale tu znowu ja jestem nieobiektywna bo mam kuchnie  wtych kolorach :-)

inkageo

Ja też jestem nieobiektywna i chcę żółty  :rotfl: Jakoś mi różowy do parteru domu nie pasuje.. Tam jest wszystko stonowane..
Imagine there is no hate

OlaFasola

Cytat: suegro w 14 Maj 2010, 15:42:36Od poczatku bylam za takim Cheesy

Mi się też bardziej podoba z zielonym.

inkageo

Uwielbiam zielony, ale najwięcej czasu spędzam w zielonym pokoju i chyba mi wystarczy  :hmm:
Imagine there is no hate