Kuchnia do oceny :)

Zaczęty przez zuzia, 24 Mar 2009, 10:08:19

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

OlaFasola

Cytat: inkageo w 14 Maj 2010, 15:47:32Ja też jestem nieobiektywna i chcę żółty

Proszę bardzo, ale mi się bardziej widzi zielony :)

inkageo

Imagine there is no hate

suegro

inkageo no i git :)

Jak tak czujesz to super!
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

Jeszcze to przemyślę :)

Dodany tekst: 14 Maj 2010, 15:08:03

Pomalujemy na żółto jak będzie źle to od razu przemalujemy ;) Fronty i tak dopiero za jakiś czas zamówię, na razie dam białe koszyki ;)
Imagine there is no hate

foszek

inka a nie beda pasowac jakies drzwiczki z ikea?

justynaaaa2

OlaFasola świetne te twoje przeróbki  :thumbup: mi najbardziej się malina podoba ale zieleń i żółć też super :)
inka jeśli pasi ci ta cytryna to próbuj, ale musi być taka żywa jak na focie, żebyś nie walnęła mdłej wanilii ;)

panikarola

inka, mi sie wszystkie obrazki od Oli podobają bardzo! ale jak mówisz, że nie ma być intensywnie, to chyba ta żółć mniej nasycona musi być? czy w jakim sensie mniej intensywnie ma być?
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

inkageo

Żółć może być nasycona :D Róż jakoś bardziej pasuje mi do małego mieszkania, a nie do dużego domu  :hmm: To znaczy gdybym urządzała małe mieszkanie, to nie bałabym się wyrazistych malin w kuchni, a tutaj jest przestrzeń otwarta i próbuję to jakoś wkomponować :hmm: Jasnego żółtego, takiej wanilii na pewno nie dam, bo bardzo nie lubię ;) Jak będzie to cytrynowa, mocna.
Jeszcze raz dziękuję za pomoc :beer:
Imagine there is no hate

salsa

Ola o ja Cie jaki piekny ten zestaw fuksjowy !!!!!!!!!! rewelacja , najlepszy jak dla mnie

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

panikarola

aha, no to jasne. jak się komponuje z salonem intensywniejszy kolor, to super. a myślałaś zeby te pólki do samej podłogi dobudować i zabudować?
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

nionczka

Cytat: foszek w 14 Maj 2010, 16:17:40nka a nie beda pasowac jakies drzwiczki z ikea?

tez pomyslalam, ze one sa jak Besta

inkageo

Cytat: panikarola w 14 Maj 2010, 15:56:00
aha, no to jasne. jak się komponuje z salonem intensywniejszy kolor, to super. a myślałaś zeby te pólki do samej podłogi dobudować i zabudować?
No właśnie chyba będzie trzeba tak zrobić. Tak miało być od samego początku, planowaliśmy tam szklane drzwi, ale firma bardzo drogo wyceniła tą zabudowę i zamówiliśmy tylko półki..
Jutro pomierzę i sprawdzę czy coś z ikei pasuje :)
Imagine there is no hate

aja

Olafasola  :bravo:  nie chciałoby Ci się pogrzebać przy mojej sypialni  :blush:  muszę coś tam poprzerabiac  bo jest brzydko i smutno

OlaFasola

aja wrzuć fotki, powiedz czego oczkujesz, co Ci się podoba, to jak znajdę chwilę czasu to chetnie pomogę.

inkageo

Dorzuciłam na chwilę kilka zdjęć parteru (pierwsze trzy), żeby pokazać kolorystykę, wg mnie malina tu nie pasuje. I kilka zdjęć góry (pokój zielony, w którym pracuję), do góry też malina raczej nie pasuje.
Boazeria na dole docelowo będzie pomalowana na biało, ale musi być wyszlifowana, co nie jest łatwe, bo jak wyszlifować rowki..
http://picasaweb.google.pl/Inkageo/Kuchnia?authkey=Gv1sRgCOf27pLygM_bHA#
Imagine there is no hate

zuzia

inkageo
jaki ty masz porządek wszędzie!

inkageo

Cytat: zuzia w 15 Maj 2010, 10:34:05
inkageo
jaki ty masz porządek wszędzie!
To tylko wtedy kiedy jestem sama w domu ;) Wystarczy, że M wróci z pracy i jego torby, papiery, kable są wszędzie ;)
Imagine there is no hate

inkageo

Ej no, widzicie to, że cytrynowy pasuje? :D Czy tylko ja to widzę? :D

Pojawił się problem z zabudowaniem wnęki, bo okap i blat wystają kilka centymetrów :( I oczywiście wymiar niestandardowy, bo 70 cm szerokości..
http://picasaweb.google.pl/Inkageo/Kuchnia?authkey=Gv1sRgCOf27pLygM_bHA#5470338758063960322
Imagine there is no hate

inkageo

Imagine there is no hate

zuzia

mi tez zolty sie bardziej podoba niz malina, choziaz gdyby byla mniej zarowiasta...

inkageo

Cytat: zuzia w 15 Maj 2010, 10:58:29
mi tez zolty sie bardziej podoba niz malina, choziaz gdyby byla mniej zarowiasta...
Ale mniej żarówiasta będzie już majtkowa..

Zuzia, to Twój wątek, a Ty chyba w końcu tej swojej kuchni nie pokazałaś!
Imagine there is no hate

zuzia

Cytat: inkageo w 15 Maj 2010, 12:01:06Zuzia, to Twój wątek, a Ty chyba w końcu tej swojej kuchni nie pokazałaś!
przy twoim porzadku to sie wstydze :)