Przygotowania agi.ant

Zaczęty przez aga.ant, 10 Lut 2009, 12:03:28

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

iliana

Ja też mam dwa tygodnie do ślubu i faktycznie lekkie zmęczenie materiału nastąpiło :P. Ale z drugiej strony chyba bym wolała, żeby te przygotowania jeszcze trwaly, bo to fajne strasznie jest :).

aga.ant

Już tylko 10 dni zostało, a jak zaczynałam wątek to było ich 100. Jak ten czas szybko leci :)
Do tej pory jakoś wszystko udawało się bez większych przeszkód. Większość spraw mamy już załatwione. Tylko wczoraj pani z salonu wpieniła mnie dość mocno. Moja suknia miała być gotowa do odbioru jutro, ale musieli sprowadzić z Portugalii aplikacje na moją suknię i paczka jeszcze im nie doszła. :crying: Więc może odbiorę ją jeszcze w tym tygodniu (jeśli paczka dojdzie dzisiaj lub jutro) a może dopiero w środę za tydzień, niby trochę czasu jeszcze jest ale ja nerwus jestem więc się trochę wkurzyłam. :zly:

Żeby za dużo nie myśleć o sukience wybieram fryzurę, bo w piątek mam próbne czesanie. Wybrałam dwie fryzury, które przewinęły się przez mój wątek i które podobają mi się. Co o nich sądzicie?
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mati

Aga.ant, bez paniki! W zasadzie co za różnica, czy odbierzesz ją jutro czy za tydzień?
Po domu będziesz w niej chodzić? Naewt, jak coś nie będzie grało za tydzień, to zdążą jeszcze poprawić, także spokojnie!
:beer: na pocieszenie

A co do fryzurki, to pierwsza chyba ciekawsza :)

aga.ant

Mati w sumie masz rację nie będę w sukni chodzić po domu, choć kto wie ... :) wkurzyłam się trochę tym, że mój plan idealny lekko odbiega od normy :)

mati

Zdaję sobie sprawę, że na 10 dni przed ślubem wszystko, co odbiega od normy jest okrrropnie wkurzające,
ale staram się pokazać Ci, że to tak naprawdę nie jest takie istotne i nie ma się czym stresować :)

Będzie dobrze!!!

effik

No wkurzające, ale nie martw się :) zobacz na wątek MagdyG, jej pomylili kolor kiecki, ale zdążyli uszyć właściwą. U ciebie też będzie ok :)
Fryzury ładne  :thumbup:

syrenka

Też jestem za pierwszą fryzurką :)

aga.ant

Czytałam "drobnym problemie" MagdyG  i gdyby mi coś takiego zrobili to bym chyba cały salon rozniosła, nie wspominając o tym, co by moja mama zrobiła wcześniej :) Szczerze mówiąc przed pierwszą przymiarką sama miałam obawy czy uszyją mi suknię w zamówionym kolorze, ale na szczęście wszystko było ok.

Jeśli chodzi o fryzury to też jestem za pierwszą, i powiem żeby mnie tak uczesali, efektami oczywiście pochwalę się :)

aga.ant

rilla zdjęcia sukni będą :) ale po ślubie :dance: najszybciej będą zdjęcia fryzury :D

effik

Cytat: aga.ant w 13 Maj 2009, 21:13:10
rilla zdjęcia sukni będą :) ale po ślubie :dance: najszybciej będą zdjęcia fryzury :D

o ty :D :D nie ma tak łatwo! :D
ja mam fryzurę jutro, jak pani obsłuży mój aparat to może wrzucę foty :D

mobka

aga.ant przesledzilam watek z grubsza i musze powiedziec, ze kamien z serca mi spadl, jak zobaczylam Cie w sukni juz bez tego marszczenia na boku - teraz mi sie bardzo podoba :)

A co do zmeczenia, to normalne - ja przygotowywalam tylko przyjecie na 30 osob, a ostatni tydzien bardzo dal mi w kosc :D

Bedzie pieknie - zobaczysz ;)

aga.ant

mobka każdemu kamień spadł z serca jak nie było marszczeń :) o wiele ładniej wyglądam :)

Na tydzień przed mamy jeszcze kilka spraw do załatwienia musimy m.in. namierzyć księdza, który będzie udzielał nam ślubu, żeby powiedział nam co i jak i kiedy, ksiądz jest albo cały czas zajęty, albo go nie ma, albo nas nie ma :) ale dorwiemy go :)

W piątek miałam mieć próbną fryzurę, ale miałam tylko konsultacje tzn. babeczka tylko wizualnie zrobiła mi koczka, który mi się podobał więc nie czesała mnie tak na 100 %.

Powiedzcie mi proszę o czym mam jeszcze pamiętać :) Na mojej ślubnej check lisście prawie wszytko jest odznaczone na plus, niektóre rzeczy wymagają jeszcze wydrukowania.

Jeśli macie jakieś dobre rady piszcie!!!! :)

mati

jak tam Aga.ant na dzień przed???
stresik jest? masz  :beer: na rozluźnienie :)
my z Aneczką już nie możemy się doczekać :D

aga.ant

mati stresu nie ma ale jest jedno wielkie zamieszkanie ale będzie pięknie!!!!

Kasia

aga.ant ano bedzie  :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

i piwko za powodzenie jutrzejszych planów  :beer:

mati

Cytat: aga.ant w 22 Maj 2009, 14:41:33
mati stresu nie ma ale jest jedno wielkie zamieszkanie ale będzie pięknie!!!!
wiemy, że będzie pięknie i dlatego nie możemy się doczekać!!!
zobaczysz jak Ci imprezę potem rozkręcimy  :dance:

szelma

No pewnie, że będzie pięknie :). Trzymam kciuki za pogodę i wszystko inne - no i za Was przede wszystkim! :) I czekamy na relację :D.

mati

Cytat: szelma w 22 Maj 2009, 15:18:38
No pewnie, że będzie pięknie :). Trzymam kciuki za pogodę i wszystko inne - no i za Was przede wszystkim! :) I czekamy na relację :D.
oj szelma, relacja będzie na bank!!!
ja nie aga.ant, to ja wyprodukuję  :rotfl:

mignon

Powodzenia jutro!!! Na pewno będzie pięknie!! :)

szelma

mati, no to teraz liczę na dwie relacje :D. Wiesz, spojrzenie z dwóch różnych perspektyw i w ogóle ;). Teraz się nie wywiniecie :D.

sunflowerka

aga.ant powodzenia!  :thumbup: I pamietaj, że czekamy na relację:)

mati

to już dziś ten wielki dzień!!!
:wedding:

salsa

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

Chermelle