Wyprzedaze!

Zaczęty przez siog, 27 Gru 2008, 18:12:18

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

anulka

ja się pochwalę, że w tym roku wyprzedażowe zakupy wyjątkowo owocne, zwłaszcza co do butów, z którymi mam zawsze problem. Dwie pary: bordowe kozaki i granatowe pantofle z hego's http://francuzkamodowo.pinger.pl/m/179735/Hegos
oraz lakierowane pantofle clarks. Jeszcze by się przydał elegancki płaszcz najlepiej granatowy, ale muszę powstrzymać się od chodzenia po sklepach, bo we wtorek egzamin  :headbang:

zwierzatko_mojej_mamy

jestem wielka fanka clarksa ;) a hego's kiedys mi obgryzly piety ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Chermelle

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 30 Sty 2009, 11:40:10
a hego's kiedys mi obgryzly piety ;)

moze nie obgryzly  :P ale za wygodne to one nie sa

ale jakie wzornictwo  :dreaming: jak Alicja w krainie czarow z tego samego wzgledu lubie Irregular Choice choc podobnie niewygodne

cumberland

ja tak mam ze szpilami Aldo
uwielbiam wzory, super sie w nich czuję (sexi flexi i takie tam ;) ), ale póżniej ochorowuje każde wyjście przy pomocy miski z gorącą wodą
ehh... kobieta i życie ;D

emcia

Cytat: cumberland w 30 Sty 2009, 20:13:56
ja tak mam ze szpilami Aldo
uwielbiam wzory, super sie w nich czuję (sexi flexi i takie tam ;) ), ale póżniej ochorowuje każde wyjście przy pomocy miski z gorącą wodą
ehh... kobieta i życie ;D

mnie obcierają wszystkie buty
nawet japonki
nawet nie mam złudzeń jak kupuję

wredotka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 30 Sty 2009, 11:40:10
jestem wielka fanka clarksa ;) a hego's kiedys mi obgryzly piety ;)

zwierzak, ja tez z druzyny fanek clarksa. uwielbiam ta ich mieciutko wyprawiona skore :) no i fasony calkiem fajne maja.

zwierzatko_mojej_mamy

ja jestem szczesliwa posiadaczka 3 par:
te pierwsze mam w kolorze szarozielonym, te z kokardka ze zwyklej skory nieswiecacej, a te na dole z zeszlorocznej kolekcji - kroj ten sam, tylko inna sprzaczka ;)

www.annawilk.pl

eva_luna

Cytat: emcia w 30 Sty 2009, 23:28:43

mnie obcierają wszystkie buty
nawet japonki

:beer: mnie tez japonki obcieraja.... tak tam malo stykniec ze skora...i jeszcze obcieraja  :padam: :zly:

Dodany tekst: 31 Sty 2009, 12:45:53

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 31 Sty 2009, 03:09:05
ja jestem szczesliwa posiadaczka 3 par:
te pierwsze mam w kolorze szarozielonym, te z kokardka ze zwyklej skory nieswiecacej, a te na dole z zeszlorocznej kolekcji - kroj ten sam, tylko inna sprzaczka ;)

fajne te buty, musze sklepu poszukac w gda.

zwierzatko_mojej_mamy

eva_luna jak znajdziesz to zmierz i porownaj cene na allegro ;) jest jeden sprzedawca, ktory na pewno  taniej sprzedaje nowki cala kolekcje ;)

www.annawilk.pl

wrobelek0403

a ja  w tym roku kupiłam tylko bluze narciarską i google. Nawet nie łaze po sklepach, bo mamy troche innych wydatkow i wyprzedaze sa na samym koncu listy.  :zly:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

panikarola

wróbelek  :highfive:

ja na wyprzedażach kupiłam książkę ;)
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

zwierzatko_mojej_mamy

hihi , a ja dzisiaj w gaborze z mama - ona mierzy butki z 650 przecenione na 300 - o dziwno jest para rozmiar 35, no i szczesliwa mierzy - pani sprzedajaca - mloda dziolcha fajnie ubrana, patrzy na mnie i mowi 'jakie swietne buty!!" ja mowie "59 zl, deichmann, syntetyk" lol  kolezanka mojej mamy zadziera spodnie do gory "HALO!! ja mam wasze gabory z tamtego roku za gruby pieniadz i mnie nikt nie chwali jakie ladne??  lol lol to ja ide do deichmanna!! " alesmy sie splakaly :D

www.annawilk.pl

wrobelek0403

zwierzatko_mojej_mamy  :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mignon

Cytat: wrobelek0403 w 31 Sty 2009, 17:16:02
a ja  w tym roku kupiłam tylko bluze narciarską i google. Nawet nie łaze po sklepach, bo mamy troche innych wydatkow i wyprzedaze sa na samym koncu listy.  :zly:

U mnie niestety tak samo :zly: Inne wydatki przyćmiły wyprzedażowe szaleństwa. Na dodatek w czasie największego zakupowego szczytu zmogła mnie grypa i tylko siedzialam na strefie i czytałam co kupują inni :crying: Ale rzutem na taśmę w czwartek dorwałam sukienkę w Solarze, zwykłą, dzianinową, ale humor poprawiła mi niesamowicie  :jejeje:

tachogti

Reserved w Zakopcu po raz kolejny okazalo sie laskawe - efekt to trzy bluzki za 15 zl kazda :D
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

konwalia

ja się cieszę , że się obkupiłam, bo w związku z kryzysem czeka mnie zaciskanie pasa

calla

A ja w Reserved kupilam sobie jeansy (jak wiekszosc z Was chyba ;-) i okazaly sie strasznym niewypalem :-(
Do tego koszule, ta za to jest fantastyczna. To wszystko w PL, a w DE nie bylam na zadnych wyprzedazach (Boze, cos ze mna nie tak??), tylko przypadkiem wpadl mi w rece fioletowy golfik na krotki rekaw i dwa husto-szaliki, za cale 2,50 euro :-)))
Wenn Dir das Leben eine Zitrone gibt, mach Limoncello ;)

inkageo

Chwalcie się co kupiłyście i gdzie. Ja na razie na zakupy się nie wybieram, ale chętnie pooglądam :)
Imagine there is no hate

salsa

ja w H&M kilka topów i sweterków - odpowiednio po 10 i 20 zł

w Galerii Centrum z okazji likwidacji - ołówkowa spódnice w kolorze jasne latte - 70 zł (była po 150)

torbę - nie pamietam jak sie ten sklep nazywa :P

buty Kazzar

rękawki - kolejne juz do kolekcji - 20 zł

na razie tyle;)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

magoo

zapytam bom niedoinformowana - co to za wyprzedaże? bankrutujących sklepów, czy już letnie??

Cytat: inkageo w 22 Cze 2009, 12:15:36
Chwalcie się co kupiłyście i gdzie. Ja na razie na zakupy się nie wybieram, ale chętnie pooglądam :)

i może jakieś zdjęcia jak sie komuś chce...

nionczka

Juz sie zaczely u Was??? U nas od lipca dopiero ale ja czekam na sierpien raczej...
Ja planuje zakupic ubrania dla dziecka z 70% znizka.

magdalinska

mnie wkurzaja te wyprzedaze letnie, jak lato dopiero sie zaczyna. Czesto sie zdarza, ze w Kraku jestem dopiero np pod koniec lipca/ w sierpniu, wtedy nie mam szans kupic nic sensownego, nawet za normalna cene. wszystko przebrane, nic nie ma, puste wieszaki.... tak samo bedzie na poczatku sierpnia, jak bede szukac sukienki na 2 wesela na przelom sierpnia i wrzesnia. NA BANk nic nie bedzie....

inkageo

Na liście zakupów mam na razie szorty i wygodne buty, może takie :)
Imagine there is no hate

mayagaramond

Cytat: magdalinska w 22 Cze 2009, 12:48:03
mnie wkurzaja te wyprzedaze letnie, jak lato dopiero sie zaczyna. Czesto sie zdarza, ze w Kraku jestem dopiero np pod koniec lipca/ w sierpniu, wtedy nie mam szans kupic nic sensownego, nawet za normalna cene. wszystko przebrane, nic nie ma, puste wieszaki.... tak samo bedzie na poczatku sierpnia, jak bede szukac sukienki na 2 wesela na przelom sierpnia i wrzesnia. NA BANk nic nie bedzie....

bo rok modowy troche inaczej wyglada, po wyprzedazach wejdzie juz kolekcja jesienna /jesienno-zimowa.

Ja na wyprzedazach nic nie kupilam, no oprocz tej czernej sukienki z asos, na ktora czekam od tygodni, bo nie doszla i musialam jeszcze raz zamowic.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

magoo

inkageo fajne te szorty