zabawki różne :)

Zaczęty przez brawurka, 24 Paź 2008, 08:33:16

mobka

A marax, bo sie machnelam, ctrl+v mialo byc :D Ale sobei poradzilas. No i jest jeszcze Kasi sposob. W sumie nawet lepszy ;)

magdalinska

ma ktos takie cos? fajne to? warto kupic?

marax

Cytat: magdalinska w 30 Sty 2012, 14:12:28
ma ktos takie cos? fajne to? warto kupic?

ja mam bardzo podobne tylko z dorą
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

moim zdaniembardzo fajne . Mala sie tym czesto bawi - juz troche  jest na to za duza bo szybko to uklada . Na ta wersję z mniejszymi guziczkami jest  jeszcze za mala .

magdalinska

ooo to fajnie, dzieki, moze kupie takie cos

zuzia

my też mamy coś podobnego - fajne :)

bozena.dp

chyba mam prezent na 2 urodziny dla chrześnicy męża :D
dzięki dziewczyny :)

marcheewka

chcę kupić taka układankę synkowi kuzynki na 2 urodziny, mam nadzieje, że mu sie spodoba ( i rodzicom też )

zuzia

czy któraś chce muzyczny stolik edukacyjny chicco? bo będę sprzedawać :)

mika

zuziak a za ile? i ktory to model?

zuzia

Cytat: mika w 04 Lut 2012, 22:09:51
i ktory to model?
model ten ze zdjęcia dokładnie.

mika

a to jutro zobacze bo teraz z kom pisze a tu zdjec nie widze:/

niewiemjaka

iksa_nl

szukalam, ale nie znalazlam, wlasciwie znalazlam, ale drozsze ;) wiec kupilam 2 opak. puzzli piankowych, sprawdzily sie.

niewiemjaka

iksa_nl dzieki za info :beer: ano wlasnie ja mysle ze puzle moga to zastapic (ja jakos nie pałam miloscia do puzli ani takich rzeczy) no ale kolezanka chciala na prezent skladkowy ;) tylko troche nam kasy brakuje :mocking:

Angie

ale fajny sklep znalazłam koło domu ;D

kupowałam Młodej rodzinę do domku ;D
http://www.drewniaczek.eu/product-pol-621-Nowoczesna-rodzina-lalek-Plan-Toys-.html

szkoda, że nie jest tańszy :D

bozena.dp

Cytat: niewiemjaka w 07 Lut 2012, 12:58:30
:bra: któraś widziała cos podobnego / ładnego ale taniej?
http://www.coocoo.pl/skip-hop-mata-do-zabawy-play-spots-brights.html

ale fajna ta mata, szkoda, że nie jest tańsza ;/

errata

ziuta

Cytat: Angie w 07 Lut 2012, 16:55:29http://www.drewniaczek.eu/product-pol-621-Nowoczesna-rodzina-lalek-Plan-Toys-.html
zastanawiałam się, co to jest "nowoczesna rodzina lalek" i aż kliknęłam na link, żeby sprawdzić, czy przypadkiem nie będzie dwóch mam zamiast mamy i taty :D na szczęście wszystko jest po staremu, uffff lol

errata

Angie

Justynna

Kupiłam wczoraj w Biedronce drewniany tor - zjeżdżalnie dla samochodów, świetna zabawka za całe 29,99 zł :)

zosia2007

Cytat: Justynna w 09 Lut 2012, 10:01:01
Kupiłam wczoraj w Biedronce drewniany tor - zjeżdżalnie dla samochodów, świetna zabawka za całe 29,99 zł :)
teZ to mam, mlody lubi sie tym bawic 

iksa_nl

Tez kupilam. Nie moglam sie zdecydowac czy brac kulki czy samochodziki, ale skonczylo sie na autkach. Myslalam, ze skoro mamy tyle kulek od innych zabawek to tez beda jakies pasowac, ale  niestety nie pasuja. I jedno autko troche haczy. Ogolnie 4+ ;)

Justynna

iksa_nl, też mnie kusił ten kuldrom, ale w wersji z autkami są aż 4 poziomy, a tam tylko 3 ;)