zabawki różne :)

Zaczęty przez brawurka, 24 Paź 2008, 08:33:16

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

iksa_nl

Mlody tak smiesznie kreci glowa jak patrzy za tymi autkami, cos jakby tenis ogladal ;)
no i teraz wszedzie chodzi z tym dlugim autkiem.

bozena.dp

Cytat: Justynna w 09 Lut 2012, 10:01:01
Kupiłam wczoraj w Biedronce drewniany tor - zjeżdżalnie dla samochodów, świetna zabawka za całe 29,99 zł :)

pokażesz jak to wygląda?
i myślicie, że to we wszystkich biedronkach będzie?
to taka rampa drewniana z autkami? bo ja na taką rampę poluje już od dawna w tesco, a tam jej nie ma i nie ma :zly:

Kasia

Może w gazetce biedronki jest zdjęcie?

bozena.dp

kasia, no właśnie nie ma ;/
chyba, że jest jakaś inna gazetka niż ta którą ja mam

zosia2007

Cytat: bozena.dp w 09 Lut 2012, 18:00:48to taka rampa drewniana z autkami? bo ja na taką rampę poluje już od dawna w tesco, a tam jej nie ma i nie ma
tak, co takiego
u tosi na blogu masz:
http://blogtoski.blogspot.com/2012/01/proste-zabawki-najlepsze.html

iksa_nl

o dokladnie taka! ale slyszalam, ze nie we wszystich biedronkach maja.

foszek

marax

Cytat: foszek w 10 Lut 2012, 11:39:26
takiej duzej nie widzialam, aktualnie zastanawiam sie na kupnem takiej: http://www.amazon.de/Puzzle-Matten-Stra%C3%9Fenteppich-Bodenpuzzle-Verkehr/dp/B002OCDA5O/ref=pd_sim_sbs_toy_6

ja mialam juz kiedys takie piankowe puzzle (nie taki tor ale takie popularne piankowe ) bozesz jaki mi to balagan robilo .............. wywalilam w cholere . jak na urodziny mala dostałą 2 w prezencie to oddalam pod smietnik nierozpakowane

foszek

U nas sie sprawdzily, takie zwykle z liczbami i z cyframi. F. sie do tej pory tym bawi, albo uklada swoje imie z nich, albo gra w klasy. Mala znowu przestawia szesciany z nich ulozone badz stara sie je ulozyc jedne na drugim.
Jeszcze te mi sie podobaja

bozena.dp

dzięki dziewczyny, byłam dziś w biedronce i kupiłam :D
dzięki, że napisałyście o tym ;)
na razie Pawła średnio interesuje i nie umie autkami trafić, wkłada je nie tak jak trzeba, ale myśle, że za jakiś czas doceni tę zabawkę ;)

zosia a co to za blog Tosi? to ktoś od nas ze strefy?

Dodany tekst: 10 Lut 2012, 20:30:22

już wiem, że to dziewczyna ze strefy, to gatka, prawda?

mobka

Cytat: bozena.dp w 10 Lut 2012, 20:25:02już wiem, że to dziewczyna ze strefy, to gatka, prawda?
Nie. TO eva_luna. Czy jakos tak ;)

zuzia

bozena.dp

Cytat: mobka w 10 Lut 2012, 20:42:01
Nie. TO eva_luna. Czy jakos tak ;)

racja, racja, o niej właśnie myślałam, a źle napisałam!

Dodany tekst: 10 Lut 2012, 22:18:17

Cytat: zuzia w 10 Lut 2012, 20:51:47
a u mnie nie było :(

no wiesz, ja dopiero w drugiej biedronce znalazłam, więc może u ciebie gdzieś są, tylko w innych biedronach ;)

elve

aniak1211

Mysle ze na poczatek lepsze beda z mniejsza ilascia elementow,czyli 6 :)

kotabma

elvelve ja bym brala 12 - najwyzej kilka razy bedziesz z nia te puzzle ukladac a pozniej ona sama
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

foszek

elvelve bierz 12.

Ja sie rowniez napalilam na ta biedronkowa zabawke, mam nadzieje ze komus w rodzinie udalo sie ja kupic :)

ziuta

Cytat: elvelve w 13 Lut 2012, 11:29:29http://www.dadum.pl/3-drewniane-puzzle-6-elementow-pory-roku-vilac.html
rany! co to za opis?? :crazy:
"Piękne puzzle idealne dla małych rąk: są bardzo gruby (4mm) i łatwo ich chwycić. Razem ze zajączkiem Alfred dziecko uczy się pory roku. Każde puzzle składa się z 6 elementów."

iksa_nl

Z tego co pamietam to chyba wlascicielka nie jest Polka. ;)
Zreszta ja bylam srednio zadowolona z zakupow. Dlugi czas oczekiwania i zero odpowiedzi na maile, telefonow tez nikt nie odbieral.
Ale z artykulow bylam zadowolona (literki na drzwi i naklejka/miarka zyrafa) ;)

Justynna

Właśnie, od razu wyglądało mi to jakie kiepskie tłumaczenie opisu produktu ;)

ziuta

Cytat: iksa_nl w 13 Lut 2012, 14:40:02Z tego co pamietam to chyba wlascicielka nie jest Polka.
ale czy to ją usprawiedliwia? od tego są tłumacze
pewnie się czepiam, ale nie lubię takiej "bylejakości"

nionczka

Cytat: elvelve w 13 Lut 2012, 11:29:29Anka układa 4 elementowe i wiem czy brać 6 czy od razu 12
12, tylko dwanaście.  Elve, jestem pewna, że Ania jest w stanie ułożyć dużo dużo większe puzzle.

foszek

Choerka, dzisiaj odkrylam ze F. potrafi ulozyc puzzle dla 5-latkow szybciej niz ja :headbang:

ishka82

elvelve, fajne te puzzle, ale kurde cena :padam: ja dziś Domi w lidlu kupiłam za 7zł 15 elementowe z Trefla ;) fajne, może dla niej za duże, ale z pomocą sobie radzi i bardzo jej się podobają :)