zabawki różne :)

Zaczęty przez brawurka, 24 Paź 2008, 08:33:16

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zosia2007

ola u mnie to by chyba nie przeszlo bo P wszystko, ale to wszystko co da sie zedrzec, urwac, zdrapac to probuje. ostatnio chcial mi pieprzyka z dekoltu zdrapac, jak zaczelo mnie bolec i odsunelam mu reke to byl straszny wrzask dlaczego mu zabraniam :crazy:
poczekam troche, jak dorosnie to dostanie takie ksiazki ;)

Justynna

zosia2007, Michał też czasem coś poniszczy, dlatego te "delikatne" książki ogląda z mną albo z T.
Sam ogląda i ma zawsze w zasięgu ręki małe kartonowe z wierszykami, albo te Psikusy a i jeszcze Obrazki dla maluchów:)

Kasia

Michał książki niszczy strasznie, obgryza głównie!
zreszta on wszystko gryzie lol z resoraków musimy szynobusy robić ;) bo opony sa najfajniejsze do jedzenia :D

feeling.good

ukochanymi książeczkami Stacha są te od płyt cd :D Ogląda, przewraca i niestety niektóre drze (np. z wystającymi elementami okładkę Czesława). Ostatnio pozabierałam płyty z opakowań bo część tez już ma się kiepsko.

Jak na fana futbolu przystało, jest jedna książka, która zajmuje Stacha na długo. Moja pierwsza książka o piłce nożnej: http://www.empik.com/moja-pierwsza-ksiazka-o-pilce-noznej-sundsten-b,prod440420,ksiazka-p Ogląda ją kilkanaście razy dziennie, nosi ze sobą, zabiera do auta, łóżka :) Już kilka stron musiałam sklejać bo jak był młodszy to podarł. Teraz ją szanuje :)

bozena.dp

Pawełek też ma mało zabawek i to póki co głownie takie "niemowlęce" czyli grzechotki, jakieś pluszowe zabawki itp, ale zbliżają się święta, urodziny to pewnie dostanie coś nowego ;)
tylko trochę się obawiam tego co dostanie... czy to nie będą jakieś "pierdoły"

foszek

ja sie ciesze ze w tym roku F. po raz pierwszy "pisze" (czytaj: wykleja) list do sw Mikolaja sam (tzn. z moja pomoca :D)
A dla malej chce zeby kupili wozek dla lalek

kotabma

Zosia dostala wozek dla lalki i to jest strzal w dziesiatke. co prawda denerwowala sie bo nie umiala nim wykrecac ale juz sie nuczyla. bawi sie nim caly czas. wozi w nim lale i misie, karmi je butelka (ma taka prawdziwa tt do zabawy :D ) w koszyku pod wozkiem wozi swoja ukochana pilke ;)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

foszek

kotabma

Cytat: foszek w 29 Paź 2011, 23:03:19kota, a jaki wozek?
wozek Magda firmy Wakart.

Dodany tekst: 29 Paź 2011, 22:17:32

http://wakart.pl/lalkowe_10_Magda
tylko kolor inny ;)

abkasia

uu kota, wypasiony wozek :D

foszek

fiu fiu, jakie cudenko, czy to na pewno dla lalek?

kotabma

Cytat: foszek w 29 Paź 2011, 23:26:52fiu fiu, jakie cudenko, czy to na pewno dla lalek?
na pewno dla lalek i na pewno na wiek i wzrost Zosi :D :D :D
mimo ze napisali 3+ ;)

abkasia

moja sasiadka w wozku wozi kota :D

martullek

mój Wojtek ma zaraz urodziny, potem gwiazdka. na urodziny od nas dostanie odkrywczy domek, bo ostatnio jak w smyku byliśmy to niemal siłą trzeba było go od niego odrywać, a na gwiazdkę to: http://merlin.pl/FurReal-Friends-Kotek-zabawka-interaktywna_Hasbro/browse/product/206,756504.html uwielbia koty i myślę, że oszaleje na punkcie tej zabawki. na żywego nie możemy sobie pozwolić ze względu na alergię męża ;) poza tym pewnie by zamęczył takiego na śmierć ;)

mobka

abkasia

mobka

Mowicie? BO mam wlasnei w obserwowanych na allegro :D CHyba sie skusze w takim razie. Duze to jest?

abkasia

Cytat: mobka w 29 Paź 2011, 22:40:52
Mowicie? BO mam wlasnei w obserwowanych na allegro :D CHyba sie skusze w takim razie. Duze to jest?
no takie spore.. ale plaskie dosc ;)

mobka

TO dobrze, ze spore. Obawialam sie, ze male wlasnie ;)

martullek

mobka wg ich opisu 45x36x16,5 cm. na pewno nie jest to mała zabawka, ale też nie ogromna. mnie w sklepie nie poraziła jej wielkość.

jest jeszcze podobna arka noego ze zwierzętami

mobka

Arka mi sie nawet podobala, ale nie maja jej w tym sklepie, w ktorym moge osobiscie odebrac. Dlatego sie nad tym domkiem zastanawiam. Moze mu na mikolaja kupie.

abkasia

ja mam arke, ale ona mamte zwierzaki wyjmowane i moge latwo sie zgubic..
tu wszystko jest w calosci :)
fajny ten domek

aniak1211

Cytat: abkasia w 29 Paź 2011, 23:35:50moja sasiadka w wozku wozi kota Cheesy

Dominika tez wozi swojego koka:D

Dzisiaj na zakupach widzialam dziewczynke z takim wypasionym wozkiem i lalka w srodku,
chodzila z nim po sklepach ;D

foszek

Cytat: martullek w 29 Paź 2011, 22:36:51
mój Wojtek ma zaraz urodziny, potem gwiazdka. na urodziny od nas dostanie odkrywczy domek, bo ostatnio jak w smyku byliśmy to niemal siłą trzeba było go od niego odrywać, a na gwiazdkę to: http://merlin.pl/FurReal-Friends-Kotek-zabawka-interaktywna_Hasbro/browse/product/206,756504.html uwielbia koty i myślę, że oszaleje na punkcie tej zabawki. na żywego nie możemy sobie pozwolić ze względu na alergię męża ;) poza tym pewnie by zamęczył takiego na śmierć ;)
Tego kota wozilismy w zeszlym roku w wozku jak szukalismy prezentow pod choinke, maly caly czas byl nim zajety, gdyby nie to, ze wychodzily mu wlosy, pewnie bysmy go wzieli :D