poli biadoli - po 2 przymiarce, str 8

Zaczęty przez poli, 04 Cze 2008, 13:26:28

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

panikarola

odkopuj i wklejaj poli, bom ciekawa :)

co do kolczykow : nie mam pomyslu niestety...
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

elizapj

poli jsli ci bardzo na kolczykach zalezy to je bierz i sie kostzem przesylki nie przejmuj.
jelsi sa one tylko najlepszez tego wzgledu ze nic lepszego nie znalalzlas...to moze jeszcze poszukaj...zalezy jak dysponujesz czasem i czy bardziej cenne...te 85 usd (kt relatywnie co raz mniej warte) czy czas szukania nowych:)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zuzia

Cytat: poli w 12 Wrz 2008, 00:38:14
w sprawie kolczyków mejlowałam, ale zaśpiewali  mi 85 dolców za przesyłke. no bez jaj! m. ma ciocie w ameryce, wiec moznaby to do niej kopsnąć za darmo, ale robi mi się niedobrze jak myślę o polskiej poczcie. może macie jakiś pomysł  jak mogłabym dostac te kolczyki w swoje łapy i nie zbankrutować?

najpierw do US, tam przepakować, koniecznie wyciagnac fakture i obciać metki (jeżeli ci na nich nie zależy) i wyslać PolAmerem, Doma czy innym takim przewoźnikiem. Ja tak zawsze robię :D
85$ to koszmarnie dużo, zwlaszcza za kolczyki. Nawet VS liczy sobie ok. 30.

poli

zuzia wielkie dzięki! polamer szacuje koszt przesyłki lotniczej na 14 dol. to nawet nie chodzi o kase, ale o to, że chcą mnie tak beszczelnie orżnąć. beesok napisali 50, mi 85 - wolne żarty.
jeszcze poszukam, bo teraz jestem zła i nie chce im dać nic zarobić  kopas

przed chwilą powlokłam się do łazienki i w trzy minuty zrobiłam na głowie to, czego dwóch fryzjerów nie zdołało.  nosz kurde - czemu tak jest? potrenuję ze świadkową i chyba naprawde uczesze sie sama.

sierpniowajulka

I jak przymiarka, Poli?

poli

dzięki za pamięć:) tak średnio na jeża - mieszane uczucia mam. pani krawcowa póki co jest u mnie na indeksie...  opiszę wiecej wieczorem, albo jutro i wrzucę obowiązkowo foty. teraz muszę szybko schudnąć, bo pani nie wierzy, że kiecka jest za luźna  :wall: 6tego następna konfrontacja  8)

wredotka

oj poli ,widze ze Ci troche tak pod górke idzie. Ja swoja probna przymiarke mialam w lipcu i szczerze powiedziawszy boje sie ze jak przylece na tydzien przed slubem to w przypadku jakichkolwiek poprawek bedzie juz za pozno ;(

Kasia

Poli a to ty 30 sierpnia malowałaś sie u Adriana?
Jeżeli tak to dzięki za pozdrowienia, Adrian mi przekazał :)

chyba że pomyliłam forumkę hihi

poli

to ja! :hihi: co za perwersyjna forma kontaktu :ag: mam nadzieję, że twój wieczór był równie udany jak mój! byłam wtedy na pierwszym weselu wśród znajomych (a nie w rodzinie) i zobaczyłam, że wesele to jednak fajna rzecz- teraz nie mogę się doczekać swojego :)

sierpniowajulka

Poli, co z fotkami?

poli

ok, poprawiam się i wrzucam trochę fotek: http://picasaweb.google.pl/polifoty/Tadam?authkey=cjsldKvIzaU#
uaktualniłam picase i pokazuje czym chata bogata. fotki mają podpisy, więc nie będe tu miejsca zajmować  :)

jeszcze zrobię porządne zdjęcia zaproszeń - bo to one są lajtmotywem całej historii w sumie.

jutro mam drugą przymiarkę i obiecuję solennie się wyspowiadać i wszystko obfocić. jak dobrze pójdzie to może strzelę kolejny próbny fryz. juz się otrząsnęłam po dwóch ostatnich, ale zdjęc nie pokażę, sorry, musze dbać o swoje stargane psyche. w niedziele bedzie chyba próbny makeup... strach się bać  :P

to okropne jak na nic nie ma czasu. w sumie odpuściłam przesadne stresy (tym bardziej, że mam kłopoty ze zdrowiem niespodziewane), ale chciałabym rozciagnąć dobe razy 4 i miec do pomocy małe elfy. w sumie gnomy też mogłyby być.

a pogoda ma się poprawiać, też o tym słyszałyście? wredotka?

wredotka

poli sluze pomoca. To moja ulubiona stronka teraz  http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm   

poli

nie jest źle zatem :D tylko nie wiem czy wawa to jeszcze centralna, czy juz wschodnia polska, a w tym przypadku różnica zasadnicza :D dzięki!

wrobelek0403

poli, niesamowicie podoba mi się Twoja stylizacja :) Ja bym brała kolczyki z czarnym elementem :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

poli

dzięki :) rodzi się powoli z mniejszymi lub większymi oporami, i powoli zaczyna być spójna- może zdąży się wykluć ;) kolczyki wszyscy mówią ze biało-czarne, a jak zakładam to zmieniają zdanie na białe. zrobie dzis foty w takich i takich i oddam się pod osąd, chociaz jak siebie znam decyzja zapadnie pewnie w ostatniej chwili  :bn:

rubin04

Poli - zaproszenia w wersji mailowej powaliły mnie - cudo! Jestes grafikiem??

poli

jestem :D wielkie dzięki za miłe słowa!

rubin04

Poli - to widac.. Mam przyjaciółke grafika wiec widze przewaznie co wysżło spod reki grafika a co ze zwykłej agencji rekalmowej gdzie czesto pracują ludzie z przypadku... No cudne sa!

wredotka

te butony sa super :) gratuluje pomyslu!

sierpniowajulka

Noooo.... Poli, masz szansę na tytuł "Ślub Roku" - już się cieszę na zdjęcia ze ślubu i wesela, które.... oczywiście nam pokażesz... :D

tachogti

Poli Kolczyki bialo czarne stanowczo  :love: i jak pogoda bedzie ok te dwukolorowe butki tez  :prayer: piekna stylizacja wyszla juz nie moge sie doczekac efektu koncowego  brawo
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

Basia

poli jestem pod wrażeniem!
pięknie wyglądasz, a buty to po prostu BOSKIE!!!

a co kolczyków to ja bym chyba brała te środkowe...

już nie mogę się doczekać Waszego ślubu... :clapping:
Koniec ery grzecznej dziewczynki .....................

giga

poli  Warszawa to Polska centralna

lapin80

poli po prostu brak słów.
wszystko boskie. buty przeboskie, obie pary!!!!!
kolczyki wzięłabym z czarnym- sama marzyłam o takich.

callja

Jasssssssssssny gwint, no cudo!!! Już nie mogę doczekac się zdjęć!!!

Skąd Ty, nawiasem mówiąc, wytrzasnęłas kolczyki, za którymi oczy wypatruję od pół roku?? środkowe...
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /