poli biadoli - po 2 przymiarce, str 8

Zaczęty przez poli, 04 Cze 2008, 13:26:28

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

gdziezby

poli kolczyki mniaaam! kwiatek precz! cdn...
:)
Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona.

panikarola

dzieki, gioseppe, musialam przeoczyc...
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

tachogti

Kiecka Ci rewelacyjne robi figure :)
I masz fajna grzywke i mysle ze fryzure sobie wymyslilas idealna...
Kwiatek rzeczywiscie niestety niebardzo.. Troszke bazarem traci i wymysl koniecznie cos innego :) w welonie tez ladnie... Ogolnie efekt bedzie piekny mysle sobie!
I te buty och i ach ale chyba bardziej niebieskie ;)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

kathrines

Super ta kiecka leży na Tobie... Co za figura...ulala
Zazdroszczę grzywki, bardzo mi się podobają, niestety nie dla wszystkich.

wredotka

poli, dopiero dogrzebalam sie do twojego watku , Super !! Masz genialna figure, super sukienke i niesamowite poczucie humoru!! Rozjasniaj nam ten pazdziernik , rozjasniaj :D

justynaaaa2

Świetnie w tej kiecce wyglądasz - trafny wybór i jaki szybki :)
Tylko ten kwiatek  >:(...wywalić i coś innego zamiast niego, zdecydowanie!!!
W ogóle to mam wrażenie, że efekt końcowy będzie rewelacyjny - także zdjęcia w październiku obowiązkowo ;)

No i te niebieskie buty  :P brałabym w ciemno za każdą cenę, no może prawie każdą  :-\ znalazłaś je gdzieś przypadkiem, czy wiesz może skąd one pochodzą?

poli

dzięki dziewczyny, ze nadal zaglądacie i za wszystkie pochwały - to świetnie ładuje akumulatory. a właściwie dynamo, bo benzyna i bilety tak u nas zdrożały, że ostatczenie z obrażoną miną przesiadłam sie na rower :D
no to po kolei:
niebieskie buty wyciełam jakiejś amerykańskiej lasce z jej tablicy inspiracji, także tutaj nie pomogę niestety:(
za to linki, które podała maroonbug w niedocenionym wątku 'nasze inspiracje' są superekstra :D

Monice dziękuje za sweterkowe ostrzeżenia. zwizualizowałam to sobie i już nigdy nie zapomnę :o  na szczęście myślałam o takich zupełnie zwykłych sweterkach, jakie sprzedają ciągle w zarze w linii basic.
właśnie wyczytałam, ze mają skład dziwny jak kanapka z kosmosu, ale wbrew pozorom są zupełnie nieinwazyjne. mam już taki brązowy i szary, a ślub to świetna okazja na..yyy...ivory :D

co do figury i grzywki - taaa... śmiałam się dziś do chłopaka, że cudze chwalicie itd. figura i grzywka to moje dwie najwieksze zmory. figure robi kiecka, ale grzywka to jest prawdziwy dopust. pragnę ostrzec wszystkie dziewczęta - nie róbcie tego jeśli nie musicie. ja musze, bo bez niej wyglądam jak pół dupy zza krzaka. brat mi powtarzał, że kiedyś przyjdzie krowa i mnie poliże po tej glacy. nie wiem skąd mu to przyszlo do głowy, ale zadziałało i grzywke obciełam. ale serio - prostowanie jej, podcinanie, mycie prawie codziennie to jest paranoja. jestem leniem, więc opaski i czapki to moje nowe fetysze. suma sumarum - fajnie, ze sie komus podoba what

a temu kwiatuszku biednemu to już wspólczuć zaczęłam :P unicestwie go przy najblizszej okazji, czyli za jakieś dwa miesiące :clean:

i jeszcze wredotce dziękuje za doping i cieszę się, że też sie rozhulała. masz boski awatarek gerl:)

wredotka

panikarola

poli, to takie mniej wiecej buty, jak masz na swojej tablicy?
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

poli

panikarola buty super, nie do końca z tablicy, ale tamte to tak bardziej, żeby udowodnić, że można w kolorowych  :)

dodaa84 dzieki za komplementy. co chwila mam schize czy to na pewno dobry wybór, więc takie słowa sa dla mnie zbawieniem  :flowers:

w ogóle a propos inspirations board to musze sie przyznac do ciężkiego uzależnienia, które dziś się wcieliło się znienacka w niewinną parę obuwia. zobaczyłam je w sklepie i prawie zemdlłam z wrazenia,
wiedziałam, że to moi przyjaciele - nie nowi - ale starzy i dobrzy. kupiłam, wróciłam do domu i dotarlam do źródła - obrazek załączam :D
ciągle ogladam te śliczne amerykańskie obrazki, takie same buty już mam, może z czasem, jak sie bede jeszcze bardziej przyglądać, zrobie sie taka sama jak te nieziemskie lasencje w sukniach very wang ;D

przeszłam sie z tymi butami do salonu, zeby zobaczyc jak sie mają kolorystycznie do kiecy - nie to zeby je do niej zakładać, ale pomyślałam, ze moze bede miała własną próbke koloru w domu. pani w salonie nakrzyczała na mnie,że za ciemne i że bedzie wygladac okropnie :o czuje, że pójde w czarnych - i wcale nie na złość :D

Majeczka

Poli buty rewelacja!!! A Ty i tak jestes nieziemska lasencja- razem z 100% forumek :D
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

poli

tak jest! dobre bo strefowe :D

wredotka

Poli, a jak tam przygotowania ida?

poli

na razie są w fazie utajonej. głównie oglądam te amerykańskie cuda :D probujemy z dziewczynami wybrac sie na zakupy, ale na próbach sie kończy. z fotografem jeszcze musimy sie spotkać, muzyke na msze przemyśleć... reszta w sierpniu/wrzesniu. no i biore sie za zaproszenia - to bedzie najwiekszy pewnie koszmar.  a ty jak? wydaje mi się, że już głownie patrzysz na suwaczek, bo jak ja zaczynałam, to ty juz solidnie obrobiona bylaś :D

wredotka

na razie przeprowadzam akcje pt. body :) wymyslilam sobie body w jednym kawalku z gora typu 'bardotka' i do tego bez ramiaczek i bezszwowe. To tak jak znalezc igle w stogu siana :) ale ze poszukujacych jest wiele (zaangrazowalam polowe znajomych) to moze cos z tego wymodzimy. Na razie to obmailowalam pol Italii  z 1/3 Jameryki, dorzucilam co nieco do Anglii i czekam :P. My zaproszenia juz mamy zrobione (jak chcesz cos ze zdjeciem to moge dac namiary), teraz w lipcu bedziemy je rozwozic. SUkienka sie szyje (mam nadzieje) ,a reszta ...hmm bedziemy rzezbic :)

poli

trzymam zatem kciuki za powodzenie akcji body  :) o bieliźnie nie chce nawet myśleć what zresztą moja kiecka to pancerz, więc nie powinnam mieć z tym problemu. jeśli się mylę, to jest to dobry moment zeby mnie uswiadomić :D zaproszenia zrobię na pewno sama, (szkoda, że zdjęć ze ślubu też nie mogę ;D) więc dzięki za namiary, ale nic ani nikt w tej kwesitii nie moze mi pomóc :D

wrobelek0403

poli fajne te buty, ale jak dla mnie zupełnie nie-slubne (i wcele nie chodzi o kolor  lol lol )

te szpilki w Twojej pierwszej stylizacji jak najbardziej,zwłaszcza niebieskie ;)  ale te to mi pasują do letniej sukienki.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

astrainca

Hi poli, dopiero teraz dotarlam do twojego watku i fajnie, bo sie usmialam czytajac Twoj wstep  lol . W sukni wygladasz slicznie, welon piekny! Strasznie ciekawa jestem jak prezentuja sie takie kolorowe butki do sukni slubnej 8) ... no zaintrygowalas mnie  ;)

wredotka

Cytat: poli w 03 Lip 2008, 00:19:09
trzymam zatem kciuki za powodzenie akcji body  :) o bieliźnie nie chce nawet myśleć what zresztą moja kiecka to pancerz, więc nie powinnam mieć z tym problemu. jeśli się mylę, to jest to dobry moment zeby mnie uswiadomić :D

akcja zakonczona niepowodzeniem :( a ty nie masz sie czym przejmowac, bo rzeczywiscie pancerz jest ;D zarzucisz jakies sexi rajtki i bedzie gites :)

maroonbug

Kolorowe buty do tradycyjnej sukni slubnej- moj osobisty faworyt to biala suknia i czerwone szpilki- voila!:

poli

maroonbug 3 na 5 typów mam u siebie w zbiorach :D też mnie korciła czerwień albo cyklamen, ale serio serio coraz bliżej czerni jestem...tym bardziej, że odpowiednie szpile w tym kolorze oczywiście mam :D  jest tyle pięknych butów i kolorów, zwariować można!

wróbelek   8)  ja ich do tej sukni nie kupowałam, po prostu myslałam, że mają jej kolor i będą mi służyły za "skrawek" w polowaniu na inne dodatki. pani brutalnie wybiła mi to z głowy, pfff  :D

tachogti

poli wiesz co ja kocham czarny i lubie zestawienie bialego z czarnym ale carne szpilki do sukni...  :o jakos mi sie nie widza nic a nic.. jeszcze granatw odcieniu kobaltu, albo sliwka ale nie czarny blagam Cie i prosze  :flowers:
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

elizapj

Cytat: tachogti w 03 Lip 2008, 23:03:36
poli wiesz co ja kocham czarny i lubie zestawienie bialego z czarnym ale carne szpilki do sukni...  :o jakos mi sie nie widza nic a nic.. jeszcze granatw odcieniu kobaltu, albo sliwka ale nie czarny blagam Cie i prosze  :flowers:

tachogti oj widac ze mojego bloga nie czytalas haha

moja kumpela z dawnych lat brala slub niedawno, niestety nie moglam byc, ale zdjecia, kt mi przeslala potem tak mnie zauroczyly ze zalozylam watek na blogu pod ich wplywem:) oto ona w bialej sukni i czarnych obcasach (oraz inne modelki z czarnymi elementami):
http://normalnyslub.blogspot.com/2008/05/czer-dla-panny-modej.html

Poli, twoja stylizacja so far super:)
fryzura najb mi sie podoba!

elizapj

Cytat: dodaa84 w 22 Cze 2008, 20:49:22

co do sweterka, jakoś trudno mi go sobie wyobrazić do sukni slubnej... hmm ???

dodaa kolejna nielojalna czytelniczka haha   ::)

link to sukni ze sweterkami - nie wszytskie fotki to sweterki ale zdecydowana wiekszosc bolerek to sweterki i zdecydowanie wygladaja lepiej niz wymienione bolerka nie sweterkowate:)
http://normalnyslub.blogspot.com/search?q=bolerko

elizapj

Cytat: poli w 04 Cze 2008, 13:26:28
bizuteria chyba blink blink  - duze kolczyki i duza bransoletka. na szyje nic. byłam u lewanowicza, ktorego polecała elizapj i oszalałam na punkcie wielkich kamieni.
poli wybacz ze az 3 posty ale czytam od tylu i dowiaduje sie, ze mam tyle do powiedzenia

odnosnie wielkich kamieni lewanowicza
, ja tez bylam bardzo pod ich wrazeniem
ale nie wiem dzis czy one jednak do sukni pasuje...ani mojej ani twojej...tzn ovkorz jeszcze wszystko zalezy jakie, bo oni, jak wiesz, maja mase wzorow.
ale jakos tak z perspektywy czasu wydaje mi sie ze ich wzornictwo bardziej pasuje pod suknie kolumny...takie cos glamour hollywoodzkie z lat 30...

a Twoja i moja suknia to w wolnym tlumaczeniu kieliszek do wina do gory nogami:) i jakos przez szersza spodnice nie wiem czy mi duze kamienie pasuja...
ale moze przemawia przeze mnie uwielbienie do mojej bizuterii slubnej kt jest 'azurowa'. duza objetosciowo, ale przez dziurki mniej masywna.
z tymze ja bardziej wybieralam bizu pod siebie nie pod suknie...i uwazam ze kazda PM tak powinna:) wiec jesli wielkie kamienie to Ty, to je bierz:) ale czas masz wiec sobie z niego korzystaj:)

co do druhen w czerni czy ciemnym bordo to chyba  maroonbug wklejala kiedys stylizacje gotycka...tam nie bylo czarnych?
dorzucam jeszcze z moich kolekcji, gdzie ciemne suknie sa rozjasnione kolorowymi kwiatami i wcale ciemno nie wygladaja:)

mi osobiscie najbardziej chodzily po glowie szare lub granatowe suknie dla druhen...ale zrezygnowalam z wspolnych kreacji, z reszta lista moich druhen jest nadal otwarta wiec szycie czy kupowanie im wspolnych sukien byloby niemozliwe  ::)
te sa od amsale