poli biadoli - po 2 przymiarce, str 8

Zaczęty przez poli, 04 Cze 2008, 13:26:28

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

elizapj

wszystkie moje komentarze w picasie:) super jest!!!
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

feeling.good

:surprise:

Pieknie, pieknie, pieknie:)

poli

jeju jeju! dzięki dziewczyny jupi fajnie, ze wam się podoba i że was to nie nudzi  lol
w zamian wklejam zaktualizowany link: http://picasaweb.google.pl/polifoty/Tadam?authkey=cjsldKvIzaU:D

miałam dziś drugą przymiarkę. przyszłam uzbrojona w dwie koleżanki i teściową, co sie na krawiectwie zna. wszystkie bojowo nastawione :hammer:
okazało się, że niepotrzebnie, bo była inna pani krawcowa, z którą można było współpracować zamiast walczyć.
fajna pani poprawi mi linię dekoltu i pozwęża gdzie się da, bo kiecka jest za duża. najśmieszniejsze jest to, że jest tak sztywna, ze wygląda że to moje kształty, a ja tam siedzę schowana w środku :cry:
oczywiście przestrzenie te nie są tak wielkie jakbym sobie zyczyła, niemniej jednak chciałabym żeby mnie to cholerstwo ścisnęło dogłębnie i  niemiłosiernie skoro i tak muszę się tak wygłupiać.
ta sukienka jest po prostu kwintesencją tego czego nie chciałam - nadal nie mogę w to uwierzyć  :lollol:
w dodatku czuję się w niej naprawdę swojsko. najchętniej wdrapałabym się na wierzchołek tortu, bo mam wrazenie, że tak własnie wyglądam --- wypisz wymaluj stereotypowo, hehe.

tren będzie w koncu - wierzcie lub nie - podszywany po mszy. jest totalnie asymetryczny i autorytet teściowa wypowiedział się, że bedziem szyć. to szyjcie, mi już w sumie wszystko jedno :lollol:
inna sprawa, że żadne inne podpięcie mi się nie podoba, a chodzi o zachowanie tych guziczków. ja się zresztą nie znam.

więcej komentarzy jest na picasie:)

callja - kolczyki totalnie z głupia frant dorwałam w jakimś bździochowatym jubilerze z wielgachną nalepką przecena 50 proc. jest naprawde bździochowaty jak się masz, bo pudełko do nich jest tekturowe i wygląda jakby gwizdnęli je z kwiaciarni. oblazłam większość sieciówek i rozmaitej maści drogich i tanich specjalistów i mam ochotę zabić się własną pięścią. to wygląda jakby wszyscy jeździli na jedną giełdę jubilerską, a potem naklejali własne metki. i dopóki chcemy małe kolczyki jest w miare ok, ale juz trochę większe? o nie... nie da się  :wall:

matko, powinnam pracować, uciekam. jeszcze raz dzięki wszystkim za wsparcie  :flowers:

elizapj

jestes pm ktorej nie ma w czym pomagac haha:)!

justynaaaa2

poli no pięknie po prostu  :perfect: pomysł na własna logo bardzo mi się podoba  :ok: ślicznie wyglądasz w tej sukience :) ale najbardziej zazdroszczę ci butów księżniczki  :-[ mierzyłam je wczoraj, bo szukałam butów na wesele, są absolutnie cudowne, wygodne i na żywo na stopie wyglądają sto razy lepiej niż na zdjęciu  ;) te twoje są złote czy srebrne ??? 

poli

elizapj  :P wcależenieprawda!
o, np. tutaj potrzebuję pomocy http://strefaslubna.pl/forum/index.php/topic,671.45.html
chociaz w piatek na panieńskim mam szansę na znikomą degustację tychże. znikomą, bo jestem na antybiotykach  :'(

i mam jeszcze jedną prośbę - może znacie dziewczyny jakiegoś dobrego jubilera w wawie, który przerobiłby mi moje kolczyki? one są kurcze za małe i coraz poważniej myślę o łączeniu. boję się tylko oddać komukolwiek, żeby nie zostać z niczym. a czas ucieka...

Cytat: justynaaaa2 w 08 Paź 2008, 11:42:46
poli no pięknie po prostu  :perfect: pomysł na własna logo bardzo mi się podoba  :ok: ślicznie wyglądasz w tej sukience :) ale najbardziej zazdroszczę ci butów księżniczki  :-[ mierzyłam je wczoraj, bo szukałam butów na wesele, są absolutnie cudowne, wygodne i na żywo na stopie wyglądają sto razy lepiej niż na zdjęciu  ;) te twoje są złote czy srebrne ??? 

brawo cieszę się, że ci się też podobają. ja je zobaczyłam, jak się mienią jak głupie, to już było po mnie :) mam srebrne, ale one mają taką niewielką lekko złota lamówkę przy stopie. nie wiedziałam ze jest złota wersja :o ale nie wiem czy nie byłaby zbyt już pojechana. te srebrne super z jeansami wyglądają, więc na pewno przydadzą się później - polecam :D

wrobelek0403

poli, slicznie wygladasz w tej kiecce  :D a co z planami czarnego paska zamiast kwiatka???

zaproszenia cacuszka  :clapping:

acha, planujesz cos na ramiona??
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

justynaaaa2

poli no to masz chyba właśnie złote  :hihi: bo srebrne miały to obszycie srebrne  ;) na półce stały złote i srebrne i jak stały obok siebie to było ewidentnie widać różnicę, ale jak założyłam te złote na nogę to już w pojedynkę nie wyglądały jak złote tylko jak srebrne i bałam się, że do mojej brązowej kiecki z lekkim złotym wzorem już nie bardzo będą pasować  :'( ale obiecałam sobie, że jak trafi mi się w pracy jakieś większe zlecenie to sobie kupię, jak jeszcze będą :-[ w końcu nie są jakieś drastycznie drogie, a tak jak mówisz pasują też do innych rzeczy  :ok:
ale namieszałam z tymi kolorami  :lollol:
ja w końcu wzięłam inne, ale powiem szczerze, że podobały mi się prawie wszystkie jakie tam były  :sekret:

poli

wróbelku czarny pasek został odsądzony od czci i wiary przez najbardziej zaufanych :(
laski zwróciły mi (chyba słusznie) uwagę, że takim mocnym akcentem ściągne wzrok wszystkich w okolicę, którą najbardziej chciałabym schować. "zamiast gapic sie na twoje chude ramiona, będą patrzeć się wyłącznie na twój brzuch i jeszcze go komentować" tak mi powiedziały, a  ta wizja mnie zabiła po prostu  :fear:
w piatek odbieram sukienkę i pewnie będę kombinować z czyms delikatniejszym juz w domu. chociaz wszyscy sie pukają w czoło, że ten kwiatek mi przeszkadza. po cichu mysle ze moze oskubie go z tych drobnych swiecidełek...sama nie wiem.

na ramiona mam sweter :hihi: jest ultra przaśny i przewidziany tylko na życzenia. mam w nim fote gdzieś, później wkleję. w kościele mam ambicje wytrzymać w samej kiecce, ale jakby było źle, to mam szal - taki cienki ecru z h&m  :hihi: tez potem pokażę.
w bolerkach i futerkach wyglądałam dramatycznie. a same w sobie niektóre piękne były :confused:

poli

Cytat: justynaaaa2 w 08 Paź 2008, 12:54:23
poli no to masz chyba właśnie złote  :hihi: bo srebrne miały to obszycie srebrne  ;) na półce stały złote i srebrne i jak stały obok siebie to było ewidentnie widać różnicę, ale jak założyłam te złote na nogę to już w pojedynkę nie wyglądały jak złote tylko jak srebrne i bałam się, że do mojej brązowej kiecki z lekkim złotym wzorem już nie bardzo będą pasować  :'( ale obiecałam sobie, że jak trafi mi się w pracy jakieś większe zlecenie to sobie kupię, jak jeszcze będą :-[ w końcu nie są jakieś drastycznie drogie, a tak jak mówisz pasują też do innych rzeczy  :ok:
ale namieszałam z tymi kolorami  :lollol:
ja w końcu wzięłam inne, ale powiem szczerze, że podobały mi się prawie wszystkie jakie tam były  :sekret:

mam ZŁOTE :o
hahahaha, o matko, ale numer  :lollol:
wyglądają na kompletnie i totalnie srebrne. nawet sobie chwaliłam z przyjaciólką, że fajnie z ta lamówką zakombinowali, bo moja kiecka wpada w złoto i to się akurat ładnie łaczyć bedzie, a złoty brokat to już byłby obciach. hehe, nieźle. może wrzuce jeszcze jakieś ich zdjęcia tu to pomyślimy  ;D
a buty mają przepiękne - tylko w tym sezonie jakis za niskie podbicia zrobili w niektórych. na szczescie w tych nie:)

foty wszystkie butów robiłam przy sztucznym świetle - więc są na żółto podświetlone co podbija efekt. ale lamówka jest złotawa jak najbardziej...

poli

Cytat: dodaa84 w 08 Paź 2008, 13:01:26
poli w październiku w kościele w samej sukni  what dziewczyno Ty jeszcze zapalenia płuc po tym dostaniesz  what
ja wiem, że pannie młodej nigdy nie jest zimno, ale przemyśl to jeszcze   :flowers: :flowers:

to teściowa mnie namawia :ag:
nie no, mam ten szal to sie omotam jak tylko zaczne marznąć. ale kościół jest mały, gości ma być sporo... to może nachuchają  ;)
no i ma byc ok 18 stopni  :prayer:

justynaaaa2

Cytat: poli w 08 Paź 2008, 13:01:51

a buty mają przepiękne - tylko w tym sezonie jakis za niskie podbicia zrobili w niektórych. na szczescie w tych nie:)

tak z tym podbiciem też się namordowałam  :wall: ja mam dosyć wysokie, i kilka par mimo, że ładnych było kompletnie nie dla mnie, byłam zdziwiona, że rozmiar 36 (zwykle mam 37) klapie mi jak kapeć i odchodzi z każdej strony  >:( ale te brokatowe były idealne, te co mam też są ok, tylko prawy mnie ciśnie  :( dzisiaj idą do szewca  :prayer:
no to właśnie się dowiedziałaś, że masz "odjechane" złote buty  :hihi: ale skoro mówisz, że mają złote obszycie to na bank masz te złote, najważniejsze, że idealnie z kiecką się zgrały  :perfect:

elizapj

Cytat: poli w 08 Paź 2008, 12:38:58
elizapj  :P wcależenieprawda!
o, np. tutaj potrzebuję pomocy http://strefaslubna.pl/forum/index.php/topic,671.45.html

to nie poradze, bo mielismy akurat wytrawne:(...
torres atrium merlot 2006
bardzo polecam degustacje..- nasze tak wlasnie zostalo wybrane)
jezdzilismy po roznych miejscach poczawszy od Mielzynskiego a skonczywszy na macro. na tyle na ile mozesz probuj sama...lub wykorzystaj do tego jakas kolezanke kt ufasz w kwestiach smaku...choc z drugiej str ja przez cale wesele pilam tylko biale, wiec kompletnie moglo mi byc obojetne jaki smak ma czerwone (balam sie plam na sukni).
Poli jelsi masz duzo na glowie, olej ten temat!!! zlec to tacie, tesciowi, komukolwiek kto takie zadanie uzna za komplement i wyraz uznania:) ja tez chcialam sie wszystkim zajmowac sama, micromanagement doprowadzalam do perfekcji,,ale to za duzo na 1 osobe, masz wazniejsze sprawy:)

poli

elizapj z alkoholem mam w sumie pomoc nie lada, bo wina są trochę po znajomości i degustacja bedzie na panieńskim za darmo. po prostu coś wybiore z tego co proponują, nie bede dalej szukać. do wódki ręki nie przyłożę - tym zajmują się panowie:) ale dzięki za rade - tez sobie co chwila powtarzam: olej to dziewczyno :D

dodaa dzięki:) w innnych sprawach też się przydzadzą :)

wrobelek0403

poli podziwiam za te gołe plecy, Ja bym zamarzła, mnie te 18 st nie przekonuje, bo wiatrz zwykle jest zimny, a jak jeszcze slonce zajdzie - masakra  :Jumpy: :Jumpy:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

poli

teraz chodze cały czas w czapce i puchówce... wlasciwie zawsze mi zimno, wiec to co mówie to jedno, a co sie wydarzy to dwa:)

wredotka

poli, zerknij na stronke ktora ci dalam z pogoda. Juz zrobili korekte, spadlo do 14 stopni :(

giga

salsa

poli  mam koleżanke, ktora ma pewna teorię co do Carlo Rosi - każdy facet, ktory przychodzi z takim winem do dziewczyny odwala jakis numer nie z tej ziemi lol zawsze jej sie sprawdza - także uważaj  :ag: :ag: :ag: :ag:

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

sierpniowajulka

Poli, w kwestii win to mogę polecić Ci dobry sklep z winami (mają niezłe ceny. Tam zaopatrywaliśmy się na nasze wesele i dostaliśmy baaardzoooo dobry rabat :D): http://www.dobrewina.pl/

Mgławica

piękne buciki strasznie mi się podobają  what

dagi

butki rzeczywiście śliczne,  jeśli się nie mylę to chyba menbur, też miałam od nich butki na ślub :)
w ogóle bardzo mi się podoba :)
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

Basia

poli dołączam się do pochwał!
buty superanckie!
wogóle sliczna PM  :clapping:

podobają mi się bardzo Wasze zaproszenia!
Koniec ery grzecznej dziewczynki .....................

Ania14209

Poli Twoja stylizacja jest powalająca. Buty wręcz rewelacyjne - też chcę takie mieć. W związku z tym pyatnie - gdzie można takie zakupić?????

zosia2007

Ania14209 odpowiem ci.

to są buty firmy "menbur". sklep jest w wola parku :)