Zegarynka szuka pomysłu na siebie , pomocy :) mam tylko sukienke str.1

Zaczęty przez zegarynka, 07 Maj 2008, 17:48:46

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

elve

Malwka, ja też miałam bransoletkę i nie było problemu (rękawiczki się na ślubie co prawda nie przydały, ale podczas sesji, jak najbardziej)

magdarynka

Cytat: malwka w 29 Maj 2008, 09:34:10
to super! a jaka metodę obrałaś , zdejmowałaś rękawiczke spod bransoletki???
jeju fajnie że to bezproblemowe , bo już myślałąm,że będę musiałą z nich rezygnować
Dokladnie to zsunelam  do bransoletki a potem chwycilam za palce rekawiczki i zdjelam do konca. Jezeli bransoletka scisle nie przylega do reki ( a pewnie tak jest ) to dasz rade  ;)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zegarynka

witajcie dziewczynki, odświeżam mój wątek :)
chciałam na plotkowym napisać skad to milczenie i zmiany na wątku, no ale jeszcze nie zapracowałam na hasełko  :-\

dla przypomnienia ,

suknia jest ! nie dałam zamotać  :hammer: się teściowej i wybór podtrzymany brawo
martwi mnie tylko ,ze przyjdzie tak późno , bo dopiero pod koniec sierpnia, a ślub już 12.09
dziwne to trochę , bo jak salon sprawdzał , wisi w magazynie w niemczech, więc nawet z usa nietrzeba jej zamawiać a ma jechać aż 3mc ???

garniak dla młodego jest! dodatki , również ( taki to ma dobrze), brakuje nam tylko butów, lakierków, ze wstępnych oględzin, ciężko jest takie nabyć , ale będzioemy walczyć.

na resztę kompletnie nie mam pomysłu :'(
wersja czerwonego bukietu chyba padła wraz z zakupem garniaka, bo nie jest czarny .

wstępnie znalazłam butki , mam 2 typy, ale przy tym drugim nie wiem czy nie przegięłam z ozdupkami????

jeżeli chodzi o biżuterie , to przyjrzałam się i suknia wyszyta jest kryształkami i drobnutkimi perełkami i teraz nie wiem , tylko kryształki czy połaczyć to z perełkami ????

wklejam moje typy  :-[

aha co bizu, to na zdjęciu jest cały komplet, a ja chcę tylko kolczyki i bransoletę

magdarynka

mika

fryzurka śliczna!!!! biżu podoba mi się ta pierwsza ale zastąpiłabym jakimiś kamienaimi szlachetnymi te koraliki, perełki niech zostaną
jakie kwiaty sobie wypatrzyłaś????

zegarynka

dzięki :) no zobaczymy jeszcze jak na mnie ta fryzurka będzie wygladać  ;D

pierwasz bizu to ponoć kryształy svarovskiego .

z bukietem mam ogromny problem , na początku miały byc czerwone amarylisy a gajer czarny, a że garnitur kupilśmy w kolorze łamanej czerni granatem , zastanawiam się nad bukietem w odcieniu różu , bo biel raczej zginie .

jak na razie w różu najbardziej mi się podobają gerbery mobki, już o tym pisałam

Mobka pozdrawiam:)

spragnienie

Cytat: mika9983 w 27 Maj 2008, 13:32:45
wow piękna kieca, tren powalający, ale gooooooooopia czemu fotki bez głowy

BO TO NIE JEST FOTKA TEJ PANI !!

tylko innej osoby, ktora jej te fotki wyslala w ZAUFANIU na "prywatna wiadomosc" i bez jej wiedzy i zgody wkleila tu jako swoje i nawet nie sugeruje, że to nie ona tylko dziekuje za pochwaly   :o
te kolczyki (juz skasowane) tez nie sa jej tylko inne dziewczyny
a teraz ulotnienie się z tamtego forum, mala zmiana nicka tutaj na zegarynkę i jazda dalej??   >:(
ale znowu na picasie dalas zdjecia astrainki i ona nie jest zadowolona i sobie tego NIE ŻYCZY
nadużylaś jej zaufania, dziewczyna nie wie co teraz ma robic, zebys nie rozpowszechniala ciagle jej fot, ktore dala CI w zaufaniu, ze wzgl na to, ze macie takie same kreacje :/

elizapj

spragnienie

Cytat: elizapj w 12 Cze 2008, 23:46:17
co szok?

spragnienie - na serio???

BARDZO SERIO
w imieniu astraincki, ktora mi wlasnie pisze, ze jest w szoku że znowu malwka to zrobila i chce jej sie ryczeć proszę Zwierzątko o usunięcie z 1 postu malwki linka do jej zdjec na picasie, w ktorch sa jej zdjecia z przymiarki

elizapj

Cytat: spragnienie w 12 Cze 2008, 23:48:49
Cytat: elizapj w 12 Cze 2008, 23:46:17
co szok?

spragnienie - na serio???

BARDZO SERIO
w imieniu astraincki, ktora mi wlasnie pisze, ze jest w szoku że znowu malwka to zrobila i chce jej sie ryczeć proszę Zwierzątko o usunięcie z 1 postu malwki linka do jej zdjec na picasie, w ktorch sa jej zdjecia z przymiarki

jesli to prawda to przykre:(

spragnienie

niestety to prawda :(

tamto forum jest dolnoslaskie, to na ktorym kiedyś był też foszek

zwierzatko_mojej_mamy

zegarynka jak widac swiat jest maly - na pewno sie nie pomyle, jesli w imieniu wszystkich dziewczyn zazadam wyjasnienien - w dobrej wierze zmienilam Ci nicka na wyrazna i dobrze umotywowana prosbe, ale jesli motywy byly wlasnie takie jak sugeruje spragnienie no to chyba cos jest srednio w porzadku.
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

spragnienie

przykre jest to, że nie padło tam nawet (tylko i aż) słowo przepraszam i zakonczenie tego procederu
ale zmiana nicka, skasowanie zdjeć stąd : http://picasaweb.google.pl/mallwka16/NaszePrzygotowania?authkey=cYSSMMyJZ10
i wrzucenie ich na picase jako zegarynka tak dużo chyba nie zmienia :/

dla jasnosci oto co na ten temat sadzi astrainca

"O KURDE; DOIERO TERAZ PRZECZYTALAM WASZE POSTY I AZ SIE TRZESE Z NERWOW!!!!! Co za swinstwo! Jaklbym chciala wkleic swoje zdjecia z glowa czy bez, to bym je wkleila....jak tak mozna, Malwka???? ale sie zawiodlam na Tobie!!!! .......strasznie sie zawiodlam....wysylam zdjecia na priwatnego maila, a one ukazuja sie na innym forum...........

I jak nie naruszylas prywatnosci, Malwka, jak ja Ci te zdjecia na priwatnego maila wyslalam. Do prywatnego ogladaniecia, a nie do publicznego pokazania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"

a to laarka, ktorej kolczyki tu byly wklejone jako malwki:

A ja specjalnie się zalogowałam na tą strefę ślubną i jestem poprostu w szoku...

wklejasz zdjęcia moich kolczyków, które sobie sama zrobiłam i opisujesz dokładnie w jakim sklepie i za ile je kupiłaś, powtarzasz wszystko to co ja napisałam w swoim imieniu

w dodatku wkleiłaś tam zdjęcia astraincy w sukni podpisując się, że to Twoje zdjęcia!!!!!!

O CO CHODZI?

Astrainca wie, ze znowu malwka dala jej foty i prosi o interwencje, bo ona sama nie moze za wiele zrobić

spragnienie

marax

ale czego chcecie dziewczyna wam wprosc w tytule watku napisala ze szuka pomyslu na siebie  lol lol lol lol lol lol lol

zwierzatko_mojej_mamy

wszystkie dziewczyny prosze o nie komentowanie na razie zaistnialej sytuacji do mometu wyjasnien!!!
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

spragnienie

z doświadczenia napiszę tylko 1 zdanie: obawiam się, że one nie nastąpią, bo pani ewidentnie nie poczuwa się do winy

sad but true

astrainca

I ja, Malwka, czekalam i nadal czekam na wyjasnienia, dlaczego wklejasz moje zdjecia w sukni, chociaz ja sobie tego nie zyczylam i tylko na Twoja prosbe, wyslalam Ci je do prywatnego obejrzenia....... :(

Dziekuje zwierzakowi za usuniecie linka do tych zdjec....

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mika

astrainca witaj, mamy jednak nadzieje że do nas dołączysz na naszej strefie ślubnej  przytul :drunk: na poprawę humoru

astrainca

no jak sie juz zarejstrowalam....a po za tym poprawa humorku mi sie przyda :drunk:  ....
teraz musze zmykac, ale zagladne tu wieczorkiem  ;)

mika

astrainca ale powiem Ci jedno, w sukni wyglądasz bosko  brawo  przytul  jupi

astrainca

Dziekuje slicznie! To jest suknia salonowa, moja przyjdzie dopiero w sierpniu i dopiero wtedy bede miala pierwsza przymiarke i dopiero wtedy chcialam wkleic zdjecia. ...Ta jest na mnie troche za duza, przede wszystkim w biuscie ;)