Zegarynka szuka pomysłu na siebie , pomocy :) mam tylko sukienke str.1

Zaczęty przez zegarynka, 07 Maj 2008, 17:48:46

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

jusia

"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

astrainca

marax

zegarynka sie sama zbanowala prozno chyba liczuc na wyjasnienie czas pojsc po psychiatry

spragnienie

chyba się nie zbanowala, tylko zorientowala że znowu się "wydało"

Nazwa wyświetlana:     zegarynka

Ostatnio aktywny:    Dzisiaj o 08:15:48

tej pani już podziękujemy  :hammer:

mika

spragnienie

no to jest wlasnie ten numer :) ćwiczony drugi raz
Było tak: na innym forum malwka skumala sie z astraincą, ze maja takie same sukienki, było miło, gadka szmatka i w końcu w  zaufaniu astrainca przeslaal jej swoje zdjecia w tej sukience na PW, tylko dlatego, ze mają takie same, nie chciala ich upubliczniać
a malwka wkleiła je TU jako swoje  (oprocz tego wkleila tu jako swoje kolczyki, ktore inna dziewczyna zrobila sama i 2 ktore kupila) etc
Sprawa sie wydala na tamtym forum (1 forumka się zorientowala, ze coś jest nei tak, a potem 2 - ta od kolczyków), zrobila sie afera - dosc nieprzyjemna, bo malwka byla z tych znanych i lubianych uczestników, wiec malwka zwinela sie stamtąd (bez jednego przepraszam) ,usunela stad nick i konto na picassie i zaistaniala jako zegrarynka, ale ZNOWU dala fotki astrainki, jako zegarynka, chociaz wiedziala juz co ona (astrainca) i tym sadzi i że zawiodla jej zaufanie

Ja sie wczesniej nie wypowiadalam, bo myslalam że malwka zrozumiala co zrobila, a nie przeprosila bo jej głupio..
Przypadkowo weszlam w watek jakiejs zegarynki, patrze sie a to znowu to samo :/ to juz mi żyłka pękła, bo wiem że astrainca to dość mocno przeżyła..

Majeczka

az sie przykro robi jak sie czyta o takiej ludzkiej glupocie
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zuzia

miracle8512

Wow, znowu będe miała pietra przed wklejaniem fotek na forum :(
choć przyznam że nieraz zdarza się znaleźć coś w necie i można przez nieewiedzę posłużyć się czyimś zdjęciem, więc chyba należy się wstrzymać z osądami na jakiś czas póki sprawa nie wyjaśni się do końca.

spragnienie

ale tu nie chodzi o posłużenie się "jakimś" zdjęciem znalezionym w necie, tylko użycie zdjęcia które ktoś (astrainca) prywatnie wyslał, nie dając zgody na rozpowszechnianie  i wklejenie go tu jako swojego :) chyba to wynika z tego co było tu napisane ..
sprawa jest już raczej wyjaśniona, malwka/zegarynka była na forum i jak widać wypowiadać się nie zamierza - a tym bardziej użyć "magicznego słowa"
a ja już się nie wypowiadam w tym temacie

miracle8512

tak ta sytuację zrozumiałam :) - że zostały wykorzystane czyjeś prywatne zdjęcia i to wcale nie przez przypadek. Tylko nieraz śiciągam zdjęcia z netu z różnych stron np dotyczące fryzury czy bukietu i tak się zaczęłam zastanawiać czy jak potem wklejam je na jakieś forum nie naruszam czyjejś prywatności  ;)

zuzia

Cytat: miracle8512 w 14 Cze 2008, 11:29:38
tak ta sytuację zrozumiałam :) - że zostały wykorzystane czyjeś prywatne zdjęcia i to wcale nie przez przypadek. Tylko nieraz śiciągam zdjęcia z netu z różnych stron np dotyczące fryzury czy bukietu i tak się zaczęłam zastanawiać czy jak potem wklejam je na jakieś forum nie naruszam czyjejś prywatności  ;)

no tak, ale ty ściągasz je z netu. czyli ktoś, kto je tam umieścił musi się z tym liczyć.
a tutaj zostały umieszczone fotki wysłane w mailu z wyraźnym zastrzeżeniem i prośbą o ich nieujawnianie.
to znacząca różnica!

twinnie77

astrainca, witaj na naszym forum. Szkoda, że pojawiłaś się tutaj z powodu tej sytuacji, ale mam nadzieję, że zostaniesz z nami. A zegarynka ma już u nas przechlapane. Współczuję ci tego, co się stało. Na pocieszenie stawiam piwko!  Pozdrawiam.

zuzia

astrainca
ja też stawiam piwko.
dla nas to pierwszy przypadek, kiedy ktoś używa czyichś zdjęć bez zgody.

astrainca

Dzieki dziewuszki! :) To stad te piwka....a juz sie dziwilam, skad one sie biora i co oznaczaja......no to zdrowko :drunk: ...jak tak dalej pojdzie, to wieczorkeim bedzeicie mnie szukac pod stolem ....i jescze raz zdrowko ... :drunk:

astrainca