Zegarynka szuka pomysłu na siebie , pomocy :) mam tylko sukienke str.1

Zaczęty przez zegarynka, 07 Maj 2008, 17:48:46

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zegarynka

to mnie uspokoiłaś ,stawiam  :drunk: a Ince za pomysł , jak ja się zakochałam w tych kwiatkach  jupi
ale koniec końców najbardziej przybadła mi  jak na razie ten pierwszy , bardzo podoba mi sie ta czerwona tasiemka wokół łodyg i ten drugi gdzie jest połączenie amarylisów  z różami .
jeżli chodzi o pierwszy to trochę się boje że takie bukiety są za ciężkie , jakby sie maczuge trzymało , ale może się myle  :hammer:

elizapj

ciezar chyba najlatwiej regulowac (po metodzie wyboru lekkich gatunow) iloscia kwiatkow...jelsi poprosisz o mniesza ilosc bedzie lzejszy bukiet..albo dla proby po prostu w kwiaciarni wez do reki tyle luznyh kwiatkow ile wg Ciebie wyglada ladnie i sie przekonasz o wadze

jednak nie bedziesz go ta dlugo trzymac. zaledwie w drodze do oltarza  ( w samochodzie sie nie liczy bo siedzisz), potem w drodze od oltarza. i podczas zyczen czesto bedziesz musiala go oddawac siwadkowej - jesli beda Ci obie rece potrzebne...wiec to sa raczej nie bardzo dlugie momenty:)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

elizapj

a i drigi bikiet ukradlam:) amarylis i roze. co prawda ja zdecydowanie czerwonego nei chce. ale taki rozowy lub bilay widze oczami wyobrazni:)

zegarynka

Cytat: elizapj w 08 Maj 2008, 18:14:13
a i drigi bikiet ukradlam:) amarylis i roze. co prawda ja zdecydowanie czerwonego nei chce. ale taki rozowy lub bilay widze oczami wyobrazni:)

a prosze bardzo dobra kobieto :) a wiesz białe hmm tez miodzio

mobka

Ciesze sie, ze moje gerbery sie podobaly. A amarylisy sa piekne, choc bukiet z gozdziekow przez pewien czas tez mnie kusil ;)

zegarynka

Mobka  poprostu cudne były te twoje gerbery  i ten kolor , takich jeszcze  nie widziałam , piękne ;)

To robię porządek z bukietami, oto one , najbardziej urzekają mnie te Inkowe amarylisy w bukieci nr 1  ale dla porządku wrzuce też inne opcje , i co wy na to ?

zegarynka

co do fryzurki najbardziej skłaniam się do tej  i do tego upatrzyłam takie kolczyki.

zegarynka

na pierwszej stronie  dorzuciłam fotkę z wczorajszej wizyty u fryzka, tak wygląda efekt 6 mc hodowania włosów , hmmm mało imponujaco niestety  :hammer:

ps a jak wy zmieniacie tytuły wątków ???

Kasia

malwka a te drugie kolczyki to gdzie kupiłaś ??

panikarola

z bukietow to mi sie pierwszy i drugi do sukienki bardziej podoba.
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

zegarynka

Panikarola dziękuję , no mi też z naciskiem na pierwszy, chcoiaż taka zwykła wiązka kwiatów też mnie pociaga , ehhhh i tak już mam .

Kasia, te drugie na takim małym stoisku we Wrocku w CH Magnolia, nic specjanelnogo zwykłe szkiełka za 15 zł :)

Kasia

malwka no kurka jak ładnto zwykłe

ja kupiłam takie zwykłe blaszki i mnie dziweczyny zjechałay :(

rozumiem że powinny być szlachetne ;)

ale kurdę ładne kształty maja tylko te zwykłe  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

zegarynka

no o ironio ładne a zwykłe  ;D
bo te drugie do których nie jestem przekonana 115  :hammer: też na jakimś stoisku w Galerii ale za to  kryształków  hihi

zegarynka

cześć dziewuszki, trochę zaniedbałam swój watek ale dużo się działo 
zamówiliśmyw koncu zaproszenia i wybraliśmy obrączki, dzisiaj będziemy toczyć bój z garniturem , oj bedzie ciężko mamy obstawę teściowej, świadka czyli brata pana młode
i dołaczyłam już do grona szanownych panien z "3" z przodu brawo, hehe mam nadzieję że takie grono istnieje
chciałam się przed wyjścien was poradzić , bo nie wiem jaki i gajerek byłby najlepszy, chieliśmy bardzo ciemna czekoladę , ale że sukienka moja okazała się w koncu białą , to wybór chyba padnie na czerń , ale jaki byście widziały, klasyczny prosty czy może surdut??? załączam fotkę kawalera i kilka moich typów, dodan że kochany ma 180cm i zależy mi na wyciągnięciu go i wyszczupleniu :hammer:
ps i bardzo bym była wdzieczna za hasełko do plotkowego bo dostac sie tam nie moge

zegarynka

i gajerki

mona_liza

Drugi garnitur bardzo mi się podoba, pierwszy w zasadzie też, tylko ja jakos nie jestem przekonana do czarnego garnitura.
Niestety nie jestem ekspertem w doborze garniaka do figury, więc w tym Ci nie pomogę...

nionczka

Drugi mial moj maz, albo prawie identyczny. Ale moj to chudzielec wiec trudno mi Ci pomóc.
Najlepiej jak pojdziecie do salonu, pomierzycie rozne fasony i wtedy zobaczysz co go optycznie wydluzy i wyszczupli.
Napewno pionowe paski, prazki wydluzaja, ciemne kolory, ale fason nie wiem jaki. Taliowany chyba nie za bardzo, ale nie wiem.

katgoli

malwka mysle ze co do garnituru to trudno doradzic tak nie widzac PM. Niech Twoj przyszly maz pomierzy kilka fasonowi ty ocen w ktorym najlepiej.

nie radze brac garnituru w prazki, paski itp wzorki bo wychodzi to bardzo dziwnie jakos rozciagnieto na zdjeciach. Ja ostatnio mialam robione zdjecia w pracy i ubralam kostium w waskie prazki -wyszlam jakos dziwnie falowana  >:D Dopiero po przeczytalam czego nie powinno sie zakladac do zdjec   :(

zegarynka

dzięki za radę  :drunk: , prązki też misięnie widzą :( a PM możesz zobaczyć na stronie poprzedniej, jest jak malowany hihi

znalazłam jeszcze dwie kompozycje białą suknia + czerwone kwiaty i pan młody
na razie najbardzie podoba mi się "2"czyli  fotka nr 19 , chyba ładniej takie srebro niż bordo w dodatkach, jakoś tak świeżo:)

katgoli

Cytat: malwka w 26 Maj 2008, 12:44:15
dzięki za radę  :drunk: , prązki też misięnie widzą :( a PM możesz zobaczyć na stronie poprzedniej, jest jak malowany hihi

widzialam widzialam ale chyba lepiej jak zaciagniesz go do sklepu dasz poprzymierzac pare garniturkow i nam pokarzesz  ;)

ja w sobobte szukalam garnituru z moim przyszlym szwagrem i musze powiedziec ze jest to ciezki wybor....powodzenia w wyborze.

P.S. srebro mi sie o wiele bardziej podoba, te bordowe krawaty sa naprawde ciezkie no chyba ze bordo ze ecru lub z srebrem

elizapj

ja glosuje za d-27 lub 32

ale jak juz pisaly dziewczyny..na modelach i po fotoshopie panow w gajerkach nie ma co oceniac...trzeba na konkretnym narzeczonym:) bo to jak z naszymi sukniami w necie i katalogu zupelnie co innego a co innego na nas:)

moj maz ma spory brzuch...mysle ze wazy tak ze 20-30 kg wiecej niz Twoj narzeczony, ale moze ta rada sie Wam przyda... jemu krawiec odradzal kamizelke...wlasnie ze wzgledu na brzuch... wiec z kamizelkami to chyba ostroznie i nic na sile..ja sie slabo znam na modzie meskiej, przez to, ze 'meza nie musze nigdy ubierac' i nosa w jego szafe nie wtykam wcale, ale moze cos w tym jest, ze panom z brzuszkiem kamizelki nienajlpiej sluza...
z reszta  moze to zalezy od kamizelki..oraz od brzuszka..
daj znac jak poszlo:)

zwierzatko_mojej_mamy

malwka jesli d-27 to digel - bo ta podobny do mojego T. to za tydzien bedziesz miala foti na ludziu :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

zegarynka

no i  mamy , jeju jak szczęśliwa jestem  jupi
poszło łatwiej niż myślałam, pierwszys sklep , 2 garniak

i nawet cena nas nie zjadła .

a mój przyszły ślubny sam uparł się na kamizelke i  fular , SZOKU byłam ,a le bez stwierdził że wygląda przeciętnie :)

garnitur mamy z jakieś włoskiej firmy, New Men poległ w konkurencji, kolor trudny do zdefiniowania , nie jest to klasyczna głęboka czerń ale czerń zmieszana z grafitemi granatem , ma delikatny brązowy prążek i cieniowane guziki, pani mówiła że koloru " kocich" oczu  lol
oczywiście tego na fotkach nie widać  :'(

udało nam się dobrac od razu wszystkie dodatki, koszule i identyczne jak guziki spinki, które na koniec dostaliśy gratis, fajowo jupi

dziękuję za rady i pozdrawiam szczęśliwa na maxa , że trochę mamy do przodu

aha zapomniałam dodać że jesteśmy odmieńcami, tak jak moja sukienka taki i garnitur tylko nam się podoba :)

marcheewka

Cytat: malwka w 27 Maj 2008, 12:17:45
no i  mamy , jeju jak szczęśliwa jestem  jupi
poszło łatwiej niż myślałam, pierwszys sklep , 2 garniak

http://picasaweb.google.pl/mallwka16/NaszePrzygotowania?authkey=cYSSMMyJZ10 
i nawet cena nas nie zjadła .

a mój przyszły ślubny sam uparł się na kamizelke i  fular , SZOKU byłam ,a le bez stwierdził że wygląda przeciętnie :)

garnitur mamy z jakieś włoskiej firmy, New Men poległ w konkurencji, kolor trudny do zdefiniowania , nie jest to klasyczna głęboka czerń ale czerń zmieszana z grafitemi granatem , ma delikatny brązowy prążek i cieniowane guziki, pani mówiła że koloru " kocich" oczu  lol
oczywiście tego na fotkach nie widać  :'(

udało nam się dobrac od razu wszystkie dodatki, koszule i identyczne jak guziki spinki, które na koniec dostaliśy gratis, fajowo jupi

dziękuję za rady i pozdrawiam szczęśliwa na maxa , że trochę mamy do przodu

aha zapomniałam dodać że jesteśmy odmieńcami, tak jak moja sukienka taki i garnitur tylko nam się podoba :)

We Wrocławiu kupiliscie ten garnitur??  Gdzie?? W jakim sklepie?? Przed nami niestety akcja kupowania garniturau, a mój N nie cierpi mierzyć ciuchów i odgraża sie, że weżmie pierwszy w pierwszym sklepie - chcę go więc zaprowadzić tam, gdzie bedą odpowiednie ;D