Zegarynka szuka pomysłu na siebie , pomocy :) mam tylko sukienke str.1

Zaczęty przez zegarynka, 07 Maj 2008, 17:48:46

zegarynka

we wrocławiu, na szewskiej w Adelaine, plecam , dopasują wam od razu wszystko !
tylko oni mają dwie kolekcje New Men i coś innego , ten jest z tej drugiej , ale jak może być ???

zegarynka

a oto odsłona kiecki na zywo :-[

i co????

mika

wow piękna kieca, tren powalający, ale gooooooooopia czemu fotki bez głowy

wrobelek0403

ta suknia ma taki dopinany tren????? no piekna jest bez dwóch zdan :)

ja juz bym welony nie dawała, tylko kwiat we włosy :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zegarynka

tren rzeczywiście odpinany i ona najbardziej mi się podba , a do reszty od wczoraj mam wątpliwości, 1,5h siedziała i się na nią gapiłam , bo to tam gdzie garniak kupowaliśmy, teściowej się nie podoba , szwagier tez kręci nosem , że ja już nie wiem czy dobrze wybrałam, chociaż mówie sobie,że najważniejszy jest ten błysk w oku ukochanego, a on był :)

mika

Malwka bo zaraz Cię tu zbojkotujemy jak nie pokażesz całego zdjęcia z twarzą!!!!!! suknia ma się tobie podobać, jak się będzie Tobie podobać to i przyszłemu mężowi a to jest najważniejsze
wklejaj całe fotki i to już bo nic nie będziemy doradzać

Kasia

jak to?

ktoś Ci mówi że mu sie Twoja kiecka nie podoba what what what

u mnie wszyscy sie zachwycają bez wzgledu czy im sie naprawde podoba czy nie :)

a suknia super :)

i ten tył jeeeeeeeeeeeeju mnie to te tyły w kieckach jarają ;)

coś czuję ze na wszystkich fotach bedę stała tyłem

natka

Śliczna suknia i ten tren..boski :D swoja drogą co to za suknia?? jakiej firmy??

zegarynka

Kasia , no teściowa i przyszła szwagierka, ta to szczególnie potrafi człowieka docenić  >:(, ona miała ksieżniczkowatą i ta sie ponoć nie równa hehe

ja tez takie mierzyłam ale nie sa kompletnie w moim stylu jestem w nich taka olbrzymiaaaaa!

a tył też mie jara ,ze oprócz tego że sie wypina to jeszcze zrobią mi podpiecie bym mogła się trosze z nim pobujać ;D ,a jak się zmeczę to go odepnę , mało tego tak się nim jaram że będę mieć petelke na paluszek  :D,
a serio pętelka po to ,że jest z tiulu i nie można nim tak szurać jak taki np.z tafty.

a sukina to Sincerity 3315

mam tylko teraz wątpliwość z tym czerwonym bukietem , bo gajerek nie jest typowo czarny  i tak się zastanawiam na bukietem , biało- różowo-zielonym co myslicie ???

wrobelek0403

malwka, nie słychaj tesciowej i szwagierki  :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: mamy na forum kilka pieknych przykładów, ze szwagierki to zołzy!!!

suknia piekna bez dwóch zdan, szkoda tylko, ze twarzy nie pokazałas ;)

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

ulala28

Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.

ulala28

Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.

tachogti

jak bedziesz sluchala tesciowej i szwagierki to daleko zajdziesz ;)
Tren jest szalowy! A mnie sie szczegolnie podobaja kamienie na biuscie :D
I jak mowia dziewczyny olej welon bo bardzo strojna ta suknia i szkoda jej zaslaniac nawet z tylu, kwiatek we wlosy i bedzie :)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

elizapj

w sukni wygladasz pieknie:)
i gratuluje predkiej decyzji z gajerkiem..nie ma to jak czasami sie uda cos predko i latwo...w ogromie trudnych i dlugich dezycji haha

beesok

ladnie wygladasz w tej sukni i Twoj PM ma strasznie fajna mine na tych zdjeciach - taka "cierpliwa" ha ha ha - moj by juz pekl, szczegolnie gdybym mu kazala pozowac na tle tych bialych sukien ha ha ha

na szczescie on swoj garnitur szyje i ja nawet nie bylam na pierwszej przymiarce - wybralam mu tylko material i podszewke ;)

A'propos sukni:
1. Nie koniecznie rezygnowalabym tak szybko z welonu - do kosciola jak najbardziej - tylko nie moze byc zbyt ciezki i koniecznie musie byc dluuuuuuuuuuuugi - bedzie Wielkie Wejscie - moze sie tesciowej spodoba?  >:D
2. Hmmm jakos nie widze tu czerwonych kwiatow..sama nie wiem czemu? A jakie bedziesz miala "kolory" na weselu?

Aha - faktycznie rob zdjecia z TWARZA! Naprawde nie masz sie czego wstydzic  :hammer: :hammer:

zegarynka

dzięki dziewczynki  :thx:
poprawię się i bedzie zdjecie z twarzą napewno , chciaż moja twarz gdzieś widniej na plotkowym :)

hehe co do pana młodego, taaaa ona to "lubi " pozować , stoi w tym gajerze jak połamaniec , zdjęcia trwały 1min. dlatego takie ujęcia , a stał obrócony właśnie twrzą do mamusi, więc pewnie w stresie nie zauważył co ma za plecami, bo teściowa własnie żądała od sprzedawczyni koszuli z żabotem lol lub jakiejś inne orginalnej  brawo

ja też tak jak pisała nie widzę teraz czerwonych kwiatów , nie wiem może coś w blado różowej tonacji w połączeniu z bielą ???

Welon bym jednak chciała , najlepiej właśnie taki długi, mgiełka z kilku warstw i może z woalką na twarz, ehh głupia jestem ale to takie marzenie z dzieciństwa.

Nie wiem co z dodatkami , suknia zdobiona jest kryształkmi i perełkami , ja bym chciała coś do uszu i bransoletke tylko i chyba wolę kryształy, perły są za ciężkie, do tego kamizelka "męża" też ma delikatne błyszczące kryształki.

Aha i wciąż chcodzą mi po głowie te rękawiczki, długie i z krytymi palcami, bo nie chcę bolerka , chociaz teściowa tupie ,że goła bedę  lol

Ale jak przeginam to mnie studźcie  :hammer:

buziole  przytul

tachogti

malwka o rekawiczach byla dyskusja ze nieporeczne, ale jak koniecznie chcesz to chyba rzeczywiscie beda wygladaly do tej sukni lepiej niz bolerko  ;) nie przegnij z dodatkami bo z za nich nie ebdzie widac ze to Ty  :flowers:
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

wrobelek0403

Cytat: malwka w 28 Maj 2008, 09:34:42

Welon bym jednak chciała , najlepiej właśnie taki długi, mgiełka z kilku warstw i może z woalką na twarz, ehh głupia jestem ale to takie marzenie z dzieciństwa.

Nie wiem co z dodatkami , suknia zdobiona jest kryształkmi i perełkami , ja bym chciała coś do uszu i bransoletke tylko i chyba wolę kryształy, perły są za ciężkie, do tego kamizelka "męża" też ma delikatne błyszczące kryształki.

Aha i wciąż chcodzą mi po głowie te rękawiczki, długie i z krytymi palcami, bo nie chcę bolerka , chociaz teściowa tupie ,że goła bedę  lol

malwka,
ja bym nie dawała bolerka, bo welon wystarczajaco otula ramiona. Ale nie kilkuwartwowy bo moze się zrobic efekt bezy. Jedna warstwa do np. 2 metrowa, jak u trik26
http://strefaslubna.pl/forum/index.php/topic,2027.0.html (drugie zdjecie ;) )

I jak rekawiczki, to nie bolerko. Jak dla mnie długi welon i rekawiczki to juz za duzo :)

idz na przymiarke i poprzymierzaj do sukni wszelkie mozliwe dodatki w roznych konfiguracjach. Dopiero jak obejrzysz zdjecia "od drugiej strony" bedzie najlepiej widac co pasuje :)

zegarynka

wróbelku piekny ten welon dziękuje  :drunk:
ja bolerka bardzooooo nie chcę bardzo!!!! własnie w zamian wymyśliłam sobie welon i rękawiczki, tylko waśnie ta poręczność nie wiem co z nimi robić w kościele ????

wrobelek0403

Cytat: malwka w 28 Maj 2008, 16:28:59
ja bolerka bardzooooo nie chcę bardzo!!!! własnie w zamian wymyśliłam sobie welon i rękawiczki, tylko waśnie ta poręczność nie wiem co z nimi robić w kościele ????

mam ten sam problem, bo planuje rękawiczki :)

rozmawiałam z kolezanka, ktora slubowała w rekawiczkach - przed przysiega je zsuneła (one zwykle sa lekkie i ładnie schodza), a potem, na wszyscy usiedli na ofiarowaniu, załozyła je z powrotem dyskretnie i tyle :)

elve

Malwka, moje rękawiczki miała w torebce świadkowa (miały mi zastąpić coś ciepłego na grzbiet, czy rzeczone bolerko). Miałam je założyć po mszy, ale pogoda tego dnia dopisała i nie było potrzeby.

zegarynka

Cytat: wrobelek0403 w 28 Maj 2008, 21:28:41

rozmawiałam z kolezanka, ktora slubowała w rekawiczkach - przed przysiega je zsuneła (one zwykle sa lekkie i ładnie schodza), a potem, na wszyscy usiedli na ofiarowaniu, załozyła je z powrotem dyskretnie i tyle :)

wróbelku no w sumie też pomysł, tylko ja się popierwsze boe że wnerwach to już tak gładko nie pójdzie , a po drugie chciałam bransoletę , a ją zakłada się już na rękawiczki , jeżeli się takie posiada i tu już n e będzie tak łatwo
ale teraz nie będę się zamartwiać, macie rację na przymiarce wszystko się zobaczy, tylko się boję ,że będzie wtedy za mało czasu, bo to dopiero ok.15.08 :(

magdarynka

Cytat: malwka w 29 Maj 2008, 08:45:57
Cytat: wrobelek0403 w 28 Maj 2008, 21:28:41

wróbelku no w sumie też pomysł, tylko ja się popierwsze boe że wnerwach to już tak gładko nie pójdzie , a po drugie chciałam bransoletę , a ją zakłada się już na rękawiczki , jeżeli się takie posiada i tu już n e będzie tak łatwo
ale teraz nie będę się zamartwiać, macie rację na przymiarce wszystko się zobaczy, tylko się boję ,że będzie wtedy za mało czasu, bo to dopiero ok.15.08 :(
Probowalam w domu zdejmowanie rekawiczek w konfiguracji z bransoletka i zaden problem !!!

zegarynka

to super! a jaka metodę obrałaś , zdejmowałaś rękawiczke spod bransoletki???
jeju fajnie że to bezproblemowe , bo już myślałąm,że będę musiałą z nich rezygnować

tachogti

malwka  jak widac po tym co mowia dziewczyny trening czyni mistrza, mozemy miec razem zalozenie treningowe - ja cwicze chodzenie prosto i rozdeptuje buty Ty cwicz zdejmowanie i ubieranie rekawiczek z przeszkodami (bransoleta)  :D