JAKI POWINNAM NOSIĆ ROZMIAR STANIKA cz. 2

Zaczęty przez zuzia, 30 Kwi 2008, 10:14:59

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

justynaaaa2

jestynka przecież ty masz duży biust  :knuje: no kurde no, nie żebym tak odrazu zwracała uwagę, ale jak jesteś tak normalnie ubrana masz ze 2 razy taki jak ja  ;)

jestynka

justyna, sugerujesz, że się źle zmierzyłam? ;)

Dodany tekst: 18 Lis 2009, 19:04:32

może ten biustonosz co noszę tak mi cycki powiększa :knuje:
wydaje mi się, że ten drugi pomiar oddaje prawdę ;)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

wrobelek0403

Cytat: konwalia w 17 Lis 2009, 09:38:53
si :)

ja mam beżowy, ale tu jest czekolada chyba, zaraz poszukam

ja mam czekolade - stanik super sie trzyma, tylko ma specyficzny fason i nie zbiera biustu do srodka, tylko układa go tak troche na boku, wiec z profilu niestety klatka jest lekko spłaszczona. Ale do wycietej i bez ramiączek kiecki nie ma nic lepszego.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

justynaaaa2

Cytat: jestynka w 18 Lis 2009, 19:01:30
justyna, sugerujesz, że się źle zmierzyłam? ;)

nie ;) chociaż już sama nie wiem ;D chyba po raz kolejny się przekonuję, że nie rozmiar świadczy o wielkości biustu  ;) musisz iść gdzieś i pomierzyć, bo skoro twierdzisz, że masz mocno wyciągnięty biust to ciężko coś dobrać przez net  :hmm:

jestynka

nie odważyłabym się kupować przez net ;)

elve

Cytat: wrobelek0403 w 18 Lis 2009, 19:11:03
ja mam czekolade - stanik super sie trzyma, tylko ma specyficzny fason i nie zbiera biustu do srodka, tylko układa go tak troche na boku, wiec z profilu niestety klatka jest lekko spłaszczona. Ale do wycietej i bez ramiączek kiecki nie ma nic lepszego.
hmmmm ja i tak mam szeroko piersi... i mostek wystajacy... trudno nie mozna miez (a raczej nie miec) wszystkiego

wrobelek0403

Cytat: elvelve w 18 Lis 2009, 20:14:12
hmmmm ja i tak mam szeroko piersi... i mostek wystajacy... trudno nie mozna miez (a raczej nie miec) wszystkiego

no ja tez mam szeroko rozstawione piersi i ten stanik generalnie anatomicznie jest dla mnie super, bo na siłe na uciska i nie przesuwa biustu. tylko, ze ja lubie miec cycki z przodu, bo to daje złudzenie weższej talii :P
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

tachogti

Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

Lwica

Cytat: inkageo w 18 Lis 2009, 17:40:19Spróbuj w zwisie  No i ciasno pod
Kierując się za wczasu wskazówkami pomiar wyszedł pod: 75  w cycolinkiach 99 :blush:
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

inkageo

Cytat: Dorotka1981 w 19 Lis 2009, 12:06:24
Kierując się za wczasu wskazówkami pomiar wyszedł pod: 75  w cycolinkiach 99 :blush:

Sprawdzałaś w kalkulatorze? Wychodzi 65GG. Tak mniej więcej ;)

http://balkonetka.pl/katalog/size/30gg
Imagine there is no hate

Lwica

Cytat: inkageo w 19 Lis 2009, 12:23:38Sprawdzałaś w kalkulatorze? Wychodzi 65GG. Tak mniej więcej

Oj sprawdzałam....to GG jest bardzo motywujące  :rotfl:
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

zuzia

65 - ok. ale ja bym nabyła do stanika przedłużkę bo na pierwszy raz 10 cm to sporo :)

Lwica

Dzisiaj wiki dobrała się przez moją nieuwagę do szuflady z bielizną wyciągnęła stanik i
chodziłą z nim po czym sobie na głowe załozyła....  :stupid: i szaok przeżyłam głowa mojego dziecka mieści się  w mojej miseczce....aaaaaaa  :ohboy: No ale nie od parady inkageo wyszło GG w pomiarach.

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

sonja

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 19 Lis 2009, 18:44:19
Dorotka1981 GG jak GlowaGlowa lol lol

Maupa a właściwie Maupiątko_mojej_mamy  :P

zwierzatko_mojej_mamy

no mi wychodzi DD - to nie wiem czy lepiej ;P:P

www.annawilk.pl

sonja

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 19 Lis 2009, 18:50:38

Duża dupa ;D

Ups chyba jestem niekulturalna ;D

goga

sonja miałam podobne skojarzenie - tylko mi się nasunęło dobra dupa  :rotfl: :rotfl:
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

sonja

Lwica

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 19 Lis 2009, 18:44:19
Dorotka1981 GG jak GlowaGlowa lol lol

:dance:

Skojarzeń mnóstwo hehe mój kiedyś jak mu powiedziałam że mam miseczke D powiedział no to by sie zgadzało D jak dojce...więc zwierzaku idąc tropem mego lubego ty masz DD duze dojce  :blush:

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl

emcia

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 19 Lis 2009, 18:50:38

żeby tylko DupaDupa Ci się nie zmieściła ;)

Dodany tekst: 19 Lis 2009, 20:50:51

własnie doczytałam, że macie podobne skojarzenia

elve

chyba się skusze na tego porcelain: http://www.dopasowana.pl/product-pol-717-Biustonosz-Porcelain-strapless-nude-Panache-Superbra-3370-.html

ale chciałam się upewnić co do rozmiaru, planuję 65DD

w miękkim staniku mam 72/87
bez 71/86
w zwisie :P 92

abkasia

Cytat: elvelve w 04 Gru 2009, 13:59:35
chyba się skusze na tego porcelain: http://www.dopasowana.pl/product-pol-717-Biustonosz-Porcelain-strapless-nude-Panache-Superbra-3370-.html

ale chciałam się upewnić co do rozmiaru, planuję 65DD

w miękkim staniku mam 72/87
bez 71/86
w zwisie :P 92
okropnie to brzmi.... ;)