Koparka wjechała :-) ostatnie fotki już są na str. 6 i 7, kominek - str. 10

Zaczęty przez golinda, 28 Mar 2008, 10:28:31

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

szelma

Nooo co - ślimak to nie Gargamel, nie? ;) Inna forma architektoniczna  :rotfl:.

golinda

Cytat: szelma w 19 Mar 2009, 12:20:54
Nooo co - ślimak to nie Gargamel, nie? ;) Inna forma architektoniczna  :rotfl:.
jest i architektura i design :D

jo_miekka

Uff... Doczytałam...
Nic nie rozumiem lol

Ale w jednym się zgodzę: nasze przedmieścia i małe miasteczka/wioski często wyglądaja koszmarnie, każdy buduje jak chce i co chce, powstaje absurdalny chaos i ogólnie rzecz biorąc śmietnik estetyczny. Nie lubię też wcale, kiedy wszystko jest "pod sznurek". Mimo wszystko jednak wiele państw potrafiło sobie poradzić z bałaganem budowlanym. I wcale nie oznacza to, że wszyscy mają mieszkać w takich samych, jedynie słusznie zaprojektowanych klockach etc.

Nie wiem, jak wygląda okolica domu Golindy. Jak wygląda tam reszta otoczenia. Sam projekt ani mnie, szczerze mówiąc ziębi, ani specjalnie grzeje. Więc i nie zabieram głosu na temat jego urody.

sonja

Ślimak jest boski! dobrze, że ja budowę domu mam przed sobą, będę mogła skorzystać:)

emcia

wiecie co?za te 10 lat to ja swojego projektu drugi raz nie pokażę ;)
już pokazywałam, mam nadzieję, że nikt nie pamięta ;)

wredotka

Golinda teraz ruch na twoim watku jak na Marszalkowskiej :D A ja to z 'off topikiem': nonkonformisci i inni zlosliwcy nakrecaja strefe :D  pojawia sie taka (i) napisze trzy posty i juz strefa idzie pelna para :D

golinda

Cytat: doda w 19 Mar 2009, 21:53:34

nie wyobrażam sobie takiej biurokracji przenieść na inne części miasta, niezabytkowe. po co?

żeby było za co łapówki brać ;)
w naszej okolicy gargamelków ktoś postawił taki niby nowoczesny klocek, w dodatku pomalowany na szaro - wygląda to koszmarnie, całe szczęście za daleko, żebym mogła na co dzień widzieć...

marax

bedac dzisiaj na spacerze nieoczekiwanie znalazlam  kwadratowa kryjowke dla gargamela i wklejam dla golindy specjalnie zeby wiedziakla jak swojego gargamela wykonczyc -mowila ze nie ma jeszcze tynkow wiec na pewno sie zainspiruje  :dance: :dance:
http://picasaweb.google.pl/maraxela/Gargamel?authkey=Gv1sRgCMjR3M-Hy6ziZQ#

Kasia

szelma

Na przeciwko bloku moich rodziców jest balkon z takim malunkiem Papy Smerfa i Smerfetki. Jakieś trzy lata temu ludzie sobie odmalowywali ten balkon i pomalowali go na biało bardzo dokładnie DOOKOŁA Smerfów, żeby ich czasem nie zamalować! Byliśmy w lekkim szoku :D.

abkasia

szelma

Nie mam jak :(. A jak pojadę do domu w kwietniu, to może być za późno i Golinda nie będzie miała takiej pięknej dekoracji  :crying:.

szelma

997 to chyba na policję? (program w TV się tak nazywa chyba, o ile dobrze pamiętam)

justynaaaa2

golinda

goga

no że mnie ominęło

Golinda - ale Lili czy Madolka czy nie wiem już kto w jednym ma rację - dla MŁODEJ osoby taki dom - toż to bleee i w ogóle szczyt bezguścia - czyli dla wieku średniego ( vide - JA - Goga ) - jest jak najbardziej - po prostu mi go sprezentuj - odpowiednio do wieku będzie, na Hogatę jak się nie ufarbuję to może będę wyglądać i będzie git lol lol lol
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)