Koparka wjechała :-) ostatnie fotki już są na str. 6 i 7, kominek - str. 10

Zaczęty przez golinda, 28 Mar 2008, 10:28:31

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

sonja

Tak swoją drogą także makabryły (bo tak to się nazywa na gazecie) to subiektywny wybór jakiś tam redaktorów... a nie wyznacznik klasy i stylu.

lila

Cytat: marlen_ka w 18 Mar 2009, 23:13:34
ale tak z ciekawości.... tak zupełnie bez powodu wpadłaś na nasze forum  zeby zjechać golinde? czy może masz w tym jakis ukryty cel?
Nie, byłam wczesniej nawet na plotach. Przez kilka ost. miesiecy nie pojawialam sie i moje konto wygaslo. A poniewaz jestem architektem, to takie tematy sa mi bliskie. Nie odzywalam sie bo nie mam czasu i dopiero teraz mam chwilę.

Dodany tekst: 18 Mar 2009, 23:26:42

Cytat: sonja w 18 Mar 2009, 23:15:17
Tak swoją drogą także makabryły (bo tak to się nazywa na gazecie) to subiektywny wybór jakiś tam redaktorów... a nie wyznacznik klasy i stylu.
O matko Sonja, no nie mów ze dzielo mialo bys nazwane 'superbryłą'... nie zgadzam się z każdym 'werdyktem' GW, ale , kurczę, no to to nie wiem czemu zdobywa takie brawa... dlaczego?

marlen_ka

to dlaczego sie nie zarejestrowałas z powrotem pod starym nickiem? przeciez madolka jest wolna, nie mamy uzytkowniczki o takim imieniu

lila

Cytat: marlen_ka w 18 Mar 2009, 23:29:14
to dlaczego sie nie zarejestrowałas z powrotem pod starym nickiem? przeciez madolka jest wolna, nie mamy uzytkowniczki o takim imieniu
chcialam, ale wyskoczylo ze nie mozna. A zreszta, co, w tej dyskusji to ma znaczenie? gdzybym chciala sie podszywac to  bym o tym  nie powiedziala... Nie rozumiem dlaczego niektore osoby maja tutaj taki wplyw bez powodu... hmmm???? i dlaczego takie chamskie osoby????

marlen_ka

Cytat: lila w 18 Mar 2009, 23:32:44
chcialam, ale wyskoczylo ze nie mozna. A zreszta, co, w tej dyskusji to ma znaczenie? gdzybym chciala sie podszywac to  bym o tym  nie powiedziala... Nie rozumiem dlaczego niektore osoby maja tutaj taki wplyw bez powodu... hmmm???? i dlaczego takie chamskie osoby????

a o jakich chamskich osobach mówisz? bo ja jakos nie kojarze

Dodany tekst: 18 Mar 2009, 23:35:37

ja tez sie do tych chamów zaliczam, bo jesli tak, to bardzo mi miło

sonja

Oj właśnie Lila, wydaje mi się, że to jest bardziej personalny atak niż merytoryczny... ja rozumiem, że Golindę można lubić lub nie, ale po co wywoływać awanturę pod przykrywką architektury? Ja akurat pamiętam Cię jeszcze jako Madolkę i zaskakuje mnie taki "wyskok" z Twojej strony...

mobka

Hmmm, coś mi z tą Madolką nie gra... dziewczyna prezentowała wypowiedzi na dużo wyższym poziomie... ale może pamięc mi szwankuje...

sonja

mobka no ja też jako taką ją pamiętam, dlatego napisałam, że zaskakuje mnie

marlen_ka

mi to w ogole nie pasuje, ze zupełnie nowa osoba juz od pierwszego swojego postu zaczyna sie kłócić i CHAMSKO sie zachowuje

zwierzatko_mojej_mamy

lila skoro jestes madolka to znasz to forum nie od dzis

chyba zgadzamy sie co do rzeczy, ze panuje tu raczej przestrzegana zasada we wszystkich watkach (niby mialo dotyczyc relacyjnego na poczatku, ale jednak ku mojej uciesze zasada przeszla przed indukcje do innych kategorii), ktora ogolnie nazwe:

"zasada niedopierdalania"

nie wiem, dlaczego z przestrzegania tej zasady nagle rezygnujesz?

oczywiscie, zdarzaja sie posty RZADKO (przyklady w ujeciu tego watku) "spoko, dom jak dom" "ja wolalbym z innym dachem, frontem, czymkolwiek" itp

jednak od dawna nigdzie nie pamietam pytania "czym sie tak zachwycacie" "wszyscy beda jeczec z zachwytu" "takie kaszaloty" "chamskie wypowiedzi"

to jest co najmniej dziwne
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

lila

Cytat: sonja w 18 Mar 2009, 23:37:26
Oj właśnie Lila, wydaje mi się, że to jest bardziej personalny atak niż merytoryczny... ja rozumiem, że Golindę można lubić lub nie, ale po co wywoływać awanturę pod przykrywką architektury? Ja akurat pamiętam Cię jeszcze jako Madolkę i zaskakuje mnie taki "wyskok" z Twojej strony...
No cóż Sonja, przykro mi..... Mówiłam to co myślę.....

marlen_ka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 18 Mar 2009, 23:43:36

jednak od dawna nigdzie nie pamietam pytania "czym sie tak zachwycacie" "wszyscy beda jeczec z zachwytu" "takie kaszaloty" "chamskie wypowiedzi"

ups, to i mi nalezy sie opierdziel za to, ze stwierdziłam ze lila chamsko sie zachowuje :blush: :blush: :blush:

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

lila

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 18 Mar 2009, 23:43:36

chyba zgadzamy sie co do rzeczy, ze panuje tu raczej przestrzegana zasada we wszystkich watkach (niby mialo dotyczyc relacyjnego na poczatku, ale jednak ku mojej uciesze zasada przeszla przed indukcje do innych kategorii), ktora ogolnie nazwe:

"zasada niedopierdalania"

nie wiem, dlaczego z przestrzegania tej zasady nagle rezygnujesz?

oczywiscie, zdarzaja sie posty RZADKO (przyklady w ujeciu tego watku) "spoko, dom jak dom" "ja wolalbym z innym dachem, frontem, czymkolwiek" itp

hM, OK, nie sądzę ze sie wypowiadalam po chamsku.... jak bym mogla przywolac kilka innych tutaj wypowiedzi i privow o mnie, to , naprwde, nie wiem o co chodzi z moim chamstwem....co to, obowizek zachwycac sie 'domem' Gloindy? jest tu cenzura?

Błąd- nie privów o mnie, tylko do mnie, w ważnej wcześniej sprawie...No cóż. Nie lubię ściemy, ZWIERZ:)

dzidzia101

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

marlen_ka

to nie o to chodzi, ze trzeba sie zachwycac. można po prostu bardziej z klasa wyrazic swoje zdanie albo w ogole sie nie odzywac :P

magoo

Chleba na strefie jeszcze nie dają, ale igrzyska - pierwszorzędne  :padam:

lila

Cytat: marlen_ka w 18 Mar 2009, 23:55:31
to nie o to chodzi, ze trzeba sie zachwycac. można po prostu bardziej z klasa wyrazic swoje zdanie albo w ogole sie nie odzywac :P
Mysle, ze dobrze Ci zrobi sprawdzenie innych postow Designerki Golindy, w poszukiwaniu klasy.

Chermelle

sweedee

lila jasne, że nie obowiązek, ale jak się nie podoba, to grzeczniej by było po prostu przemilczeć (podobnie jak w kreacjach ślubnych).
Twoje opinie nie są w żaden sposób konstruktywne; nagle golinda nie zburzy "gargamela" i nie wysadzi se nowej chałupy.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com

marlen_ka

ja nie musze sprawdzać golindy, jakos ja i jej klase znam dłużej niż Ciebie

zwierzatko_mojej_mamy

lila nie masz obowiazku zachwycania sie, a cenzura pewna w ogole na tym forum istnieje nie od dzisiaj.

moje wyobrazenie przestrzegania zasady niedopierdalania jest takie, ze jesli cos mi sie nie widzi i:
a) jest niezmienialne
b) nikt mnie o zdanie nie pyta
c) pyta o zdanie, ale wiem, ze i tak nie poslucha
d) - to chyba najwazniejsze - moze sprawic komus przykrosc
itd itp

to albo sie nie odzywam, albo mowie, ze "gratuluje slubu, domu - tez bym juz chciala miec, mieszkania - fajny metraz, nowej fryzury - chyba wole Cie w blondzie, ..."

ale nie pisze "kretynska sukienka, beznadziejna dzialka, debilny wystroj mieszkania, w starej bylo Ci o wiele lepiej - teraz wygladasz jak wyplosz'

te zasady sa przestrzegane w wiekszosci przypadkow przez wiekszosc ludzi na forum - nie zauwazylas?
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

marlen_ka

Cytat: sweedee w 18 Mar 2009, 23:58:46
lila jasne, że nie obowiązek, ale jak się nie podoba, to grzeczniej by było po prostu przemilczeć (podobnie jak w kreacjach ślubnych).
Twoje opinie nie są w żaden sposób konstruktywne; nagle golinda nie zburzy "gargamela" i nie wysadzi se nowej chałupy.

nie masz racji!!!!!! skoro dom jest brzydki to strefa, jak to strefa, zrzucie sie na jakiś sprzet do burzenia i golinda dom wyburzy i zbuduje go na nowo juz tak "z klasa"

Dodany tekst: 19 Mar 2009, 00:03:21

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 19 Mar 2009, 00:00:29
lila nie masz obowiazku zachwycania sie, a cenzura pewna w ogole na tym forum istnieje nie od dzisiaj.

moje wyobrazenie przestrzegania zasady niedopierdalania jest takie, ze jesli cos mi sie nie widzi i:
a) jest niezmienialne
b) nikt mnie o zdanie nie pyta
c) pyta o zdanie, ale wiem, ze i tak nie poslucha
d) - to chyba najwazniejsze - moze sprawic komus przykrosc
itd itp

to albo sie nie odzywam, albo mowie, ze "gratuluje slubu, domu - tez bym juz chciala miec, mieszkania - fajny metraz, nowej fryzury - chyba wole Cie w blondzie, ..."

ale nie pisze "kretynska sukienka, beznadziejna dzialka, debilny wystroj mieszkania, w starej bylo Ci o wiele lepiej - teraz wygladasz jak wyplosz'

te zasady sa przestrzegane w wiekszosci przypadkow przez wiekszosc ludzi na forum - nie zauwazylas?

brawo!!!! :beer: sie należy
i dlatego właśnie to forum jest takie, a nie inne

lila

Cytat: sweedee w 18 Mar 2009, 23:58:46

Hej, to ja Madolka tak jak wczesniej pisalam, Jasne ze nie wysadzi tego, ale szkoda...przepraszam, mysle tylko pod wzgledem designu, poza tym nie mam oporow w tym przypadku.... moze zapomnialyscie..

marlen_ka

Cytat: lila w 19 Mar 2009, 00:03:50
Jasne ze nie wysadzi tego, ale szkoda...przepraszam, mysle tylko pod wzgledem designu,

wiesz co, pora chyba skonczyc ta dyskusje, bo do niczego ona nie prowadzi, a Twoje teksty sa poniżej pewnego poziomu